Beoordelingen 

696 commentaren van in totaal 696 beoordelingen
Service
M. G. van Tol (Laag-Soeren)
04-09-2019
9

heeft alles wat je ervan mag verwachten, incl service

Service
Heijnen (Evere)
04-09-2019
10

Klant gericht.

Service
Jens Raupach (Duiven)
03-09-2019
9

....had niet verwacht dat het service-level bij een groot bedrijf zo hoog ligt

Verkoop
J.E.T. Garttener. (Arnhem)
23-08-2019
10

Goede verkoper geeft goede service ,al vele jaren vaste klant,geeft fijn gevoel niets moet alles kan gevoel.

Service
C.Goes
21-08-2019
9

Alles klopt goede ontvangst men luistert en geeft goede adviezen en de beurt wordt zeer netjes uitgevoerd.Ben dus een heel tevreden klant.

Service
Dhr. Strick (Nijmegen)
14-08-2019
8

zeer klantvriendelijk, zeer transparant en zeer betrouwbaar

Service
Beppie Tillemans (Arnhem)
14-08-2019
10

Zeer vakkundige mensen, klantvriendelijk en weten waarover ze praten. Complimenten.

Service
Mevr Kraan
09-08-2019
10

Vriendelijke en deskundige werknemers, die de tijd voor je nemen. Afspraak is afspraak. Denken mee met problemen.

Service
mevr>
07-08-2019
9

ik ben al jaren bekend bij Thiemens later Louwman en ik ben zeer tevreden

Verkoop
C. Smink
31-07-2019
8

Prima geholpen, vriendelijk personeel, snelle levering.

Service
Jelle G. de Vries (Arnhem)
24-07-2019
9

Vriendelijk personeel, goede plek om te wachten met fruit en koffie en wifi, goede voorlichting en uitleg bij bij het doorspreken van wat er is gedaan.

Verkoop
Roel Tjassens (Rheden)
23-07-2019
10

Nette showroom, koffie en water te verkrijgen.Verkoopmedewerker luisterde goed naar mijn wens, gaf goede uitleg en verkondigde geen ongewenste gladde verkooppraatjes.Een week na aflevering belde hij nog om te vragen of de auto bevalt. Keurig.

Verkoop
Peter (Apeldoorn)
23-07-2019
9

Bij de eerste bezoek werd ik kort na aankomst direct aangesproken door een medewerker om te informeren waar ik belangstelling voor had. Daarna werd direct een verkoper ingeschakeld die mij adequaat heeft geholpen

Verkoop
Mevr Dallinga
23-07-2019
9

Fijne Dealer.Vriendelijke verkoper.Goede uitleg.

Verkoop
j. van zutphen (gendt)
23-07-2019
10

omdat we altijd goed geholpen worden en dit de derde aygo is die we daar gekocht hebben

Verkoop
R. Thijssen
23-07-2019
10

Behulpzaam en denken mee. Meerdere proefritten zijn geen enkel probleem.

Verkoop
Dhr. S.Jak (ARNHEM)
23-07-2019
10

Vriendelijk en rustig ontvangst.Goede voorlichting...........en een alleszins redelijke inruilprijs voor onze vorige auto.Levering zelfs binnen de afgesproken tijd van de nieuwe auto!!!

Verkoop
Marianne Jacobsen-Hordijk (Arnhem)
23-07-2019
9

Vriendelijke en deskundige verkoper. Goede service en natuurlijk een fijne nieuwe Toyota.

Verkoop
Karin de visser (Arnhem)
23-07-2019
9

Fijn personeel en goede service. Vriendelijke mensen.

Verkoop
Dhr. JM de Beijer (Duiven)
23-07-2019
10

Ik ben perfect geholpen en voel mij welkom bij hen .Als ik vragen heb worden deze ook serieus behandeld.

Service
Nina Niemeijer (Arnhem)
04-07-2019
9

Ben zeer tevreden over Toyota Louwman Arnhem. Deskundige, vriendelijke mensen!

Service
C.M. De Jong (Oosterbeek)
04-07-2019
9

Goede service, fijne mensen, attent, meedenkend

Service
Geert Spekken (Arnhem)
14-06-2019
10

De Yaris uit 2000 die ik er in 2006 heb gekocht en er sindsdien laat onderhouden doet het nog steeds prima, met 230k op de teller. Ik word altijd vlot en vriendelijk geholpen en voor zover ik met mijn beperkte technische kennis kan beoordelen betaal ik een eerlijke prijs voor de geleverde service.

Service
Henk Feenstra (Duiven)
07-06-2019
9

vlotte wijze van schade afhandeling

Service
Jan Wikkerink
31-05-2019
10

Wordt/ben er steeds naar tevredenheid geholpen, als bij de onderhoudsbeurt iets onvoorzien noodzakelijk is, wordt er steeds eerst overleg met mij gepleegd, of dit opgelost mag worden.

Service
TRUDY TEN BOOM (ELST)
31-05-2019
9

Een mooie lokatie, prettige wachtruimte met goede lectuur en koffieapp. en ook heerlijk fruit.de mensen van de receptie zijn altijd héél correct en ik voel me erg vertrouwd...

Service
Mevr. Borgers (Angeren)
27-05-2019
9

Je word er netjes behandeld

Service
Mevrouw C.A. Frentrop-van Harten (Arnhem)
24-05-2019
9

Goede uitleg van de rekening, meedenken, correcte en vriendelijke contacten van receptie en ander personeel.Gastvrij in wachttijd, goede wachtruimte met koffie e.d. ,

Service
Martin vd Pas (Velp)
24-05-2019
10

Transparant

Service
ria wittens (arnhem)
08-05-2019
10

prettige service, persoonlijk, alles volgens afspraak

Service
Fenno Meijer (Nijmegen)
03-05-2019
10

Louwman Arnhem levert voor mij altijd optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Men is duidelijk over wat er nodig is, rekent niet teveel. Ik ben er, kortom, nog nooit ontevreden weggegaan. De dealer past bij Toyota: 100% betrouwbaar.Er wordt alles gedaan om het de werkende en wachtende mens zo aangenaam mogelijk te maken, met zelfs wat vers fruit, gratis wifi en voldoende stopcontacten. Voor mij als ondernemer belangrijk om die uurtjes nuttig te kunnen besteden.

Service
P. Janssen (Arnhem)
30-04-2019
10

Professionele uitstraling en uitvoering.

Service
L.Span (Arnhem)
24-04-2019
9

goede duidelijke service

Service
Jan Noij (Westervoort)
24-04-2019
8

Ik kan eigenlijk geen goede beoordeling geven, daar ik omtrent de uitvoering van een en ander slechts af moet gaan op mijn indruk. Ik neem aan ,dat alles wat gebeurd is, juist is uit gevoerd en dus iets toevoegd aan mijn rijgenot . Voor mij dus een kwestie van vertrouwen. Dat het goed is mag ik hopen voor deze prijs. B.v. een stoffiltertje van ca dertig euro lijkt mij goed betaald. Was geheel zonder gouden randje!

Service
J. Dengerink
24-04-2019
9

Keurig netjes van te voren een berichtje dat APK moet worden uitgevoerdDaarna een berichtje wat het kost plus mogelijke andere opties

Service
Theo Reijnders (Arnhem)
18-04-2019
9

Het personeel is duidelijk en vriendelijk ; de omgeving ziet er perfect uit en de afhandeling is prima

Service
P.J.Frenk (Velp (gld))
18-04-2019
10

Zou geen klacht kunnen bedenken op dit moment, was allemaal keurig.

Service
Dhr. C. Roth (Elst)
10-04-2019
9

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Ik ben al vele jaren een tevreden klant.

Service
Jan Zaal (dieren)
10-04-2019
9

Ruime overzichtelijke ruimte, vriendelijke en betrokken personeel en goede uitleg bij vragen.

Service
Roelof Meems (Arnhem)
10-04-2019
10

Luisteren naar de klant en geven goede uitleg en maken duidelijke afspraken. Toppie, je wordt goed behandeld.

Service
G de Jongh (Elst)
10-04-2019
8

Vriendelijk, inventief meedenkend met de klant! Het kost wat maar dan heb je ook wat!

Service
m boehle (arnhem)
10-04-2019
9

Ben zeer tevreden dat begint al bij de receptie door de prettige ontvangst.

Service
Dhr. Limburg (Velp)
10-04-2019
9

Keurig geholpen, conform afspraken.

Service
Hubert wittens (Arnhem)
09-04-2019
10

Alle afspraken worden nagekomen en goed uitgevoerd. Je wordt prettig geholpen en de kosten zijn redelijk, zeker in vergelijk met andere merken.

Service
Ton
09-04-2019
10

Alles prima.

Service
r van dommele
09-04-2019
9

Vriendelijke bediening. Ter zake kundig.

Service
Gerben Visser (Arnhem)
09-04-2019
9

Hier heb ik ervaren dat afspraak ook afspraak is vandaar een 9.

Service
Mevr. Ellen Jeurissen (Huissen)
09-04-2019
9

Vriendelijk, vakbekwaam, komen afspraken na en denken mee, prima uitleg.

Service
Paul (Huissen)
09-04-2019
8

Duidelijke uitleg en kostenopgave vooraf, uitleg over uitgevoerde werkzaamheden en eventuele aandachtspunten.

Service
Hans Van Der Snee (Arnhem)
09-04-2019
9

Vriendelijk en kundig personeel. Verschillende mogelijkheden omtrent het onderhoud aan de auto. Een vertrouwd adres.

Service
C.W. v.d. Kaay (Huissen)
13-02-2019
9

Goede ontvangst en direct actie door de defecte accu te vervangen ondanks het late tijdstip

Verkoop
Dhr. Peters
12-02-2019
10

Prettige samenwerking en betrouwbaar.

Verkoop
Patricia Dodemont
06-02-2019
10

Zeer klantvriendelijk, snelle service en betrokken.

Service
Gerge Eggermont (Arnhem)
03-02-2019
9

Zeer corect, vriendelijke benadering, doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Voor mij een prettige en belangrijke aanpak om afspraken te maken en er aan te houden.

Service
G aalbers (Angeren )
01-02-2019
9

Omdat ze heel vriendelijk met je om gaan

Service
Mevr. CUMB Matzer (Arnhem)
25-01-2019
9

Goede en vriendelijke service, duidelijk en keuzemogelijkheden worden aangegeven. Beslissingen worden samen genomen:
De mensen achter de balie en de autobezitter. Soms moet je kiezen en goed luisteren naar wat verantwoord is in het rijden met je auto.
Veiligheid staat voorop en we zitten niet te wachten op onverwachte problemen. Met een goed gevoel naar huis gaan, met je auto, is heel belangrijk!

Service
anonymus
16-01-2019
8

Prettige en kundige mensen. Goed materiaal. Denken mee en adviseren prettig.

Verkoop
Stephanie brinkman-brouwer (Dieren)
16-01-2019
10

De service die ze gaven met het persoonlijke filmpje van de auto, duidelijke toelichting bij aflevering en na ong 2 weken nabellen hoe het bevalt

Service
Gerhard Gerritsen (Renkum)
09-01-2019
10

Betere service kan ik me niet wensen.

Service
Pieter Kramer (Arnhem)
09-01-2019
10

Toyota - Louwman Arnhem beveel ik voor andere aan omdat de kwaliteit van werk hoog aangeschreven is.

Service
Mevrouw T. van den Broek
04-01-2019
8

Mijn Toyota is een zeer betrouwbare auto. De garage is erg goed; afspraken worden op de afgesproken tijd uitgevoerd. Over extra werkzaamheden wordt vooraf overlegd over noodzaak en extra kosten. De Toyota-pas werkt uitstekend: gelukkig maar een keer echt nodig gehad in twaalf jaar tijd. Toch een prettig gevoel dat je ook buiten je woonplaats verzekerd bent van vakmensen.

Service
Mevrouw Janssen (Huissen)
04-01-2019
10

Echt een TOP bedrijf. Betrouwbaar en klantvriendelijk!

Service
Peters, H.J. (Elst)
04-01-2019
10

Vriendelijke en kundige vakmensen!

Service
Joop de Bakker (Huissen)
04-01-2019
9

Prima klantbehandeling bij de receptie/werkplaatsservice. Werkzaamheden worden tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Verkoop
Eddie vercauteren (Westervoort)
03-01-2019
10

Goede service, makkelijk bereikbaar, je voelt je er als klant gewaardeerd.

Service
De Jong (Huissen)
03-01-2019
10

Betrouwbaar aardig en goed merk auto.

Service
Herman Buunk (Arnhem)
19-12-2018
9

Louwman Arnhem B.V. is een garagebedrijf waar ik me prettig voel, bij binnenkomst door het receptiepersoneel herkend word en waar ik al bijna 40 jaar (inclusief het tijdperk bij de voorganger Tiemens Autobedrijf) klant ben.Uit het laatste kunt en mag u ook afleiden dat ik zeer tevreden ben over de service, de kwaliteit en deskundigheid van het personeel.

Service
Mevr. Baljet
19-12-2018
9

Prima service, aardige medewerkers. Uitleg over reparatie e.d. wordt goed uitgelegd. Ben zeer tevreden over Louwman Arnhem.

Verkoop
Marianne Das (Arnhem)
19-12-2018
10

Bij Louwman Arnhem gebruiken ze geen 'aansmeer'technieken maar is er een gesprek van mens tot mens met een oprechte belangstelling voor het leven en welzijn van de klant.

Service
F. Diez (Arnhem)
19-12-2018
10

Zoals altijd prettige ontvangst, goede service, prijsopgave en wachttijd zoals afgesproken.

Service
Anton Hensen (Arnhem)
19-12-2018
10

uitstraling van het bedrijf, vriendelijke en kundige balie medewerkers. gewoon even kunnen rondneuzen tussen nieuwe en occasions zonder gelijk iemand in je nek te hebben.

Service
Dhr. G. Van Wijngaarden (Arnhem)
14-12-2018
9

Prima bedrijf met deskundig personeel. Je weet altijd van tevoren waar je aan toe bent. Prima wachtruimte met koffie.

Service
E.van Kesteren (Nijmegen)
14-12-2018
10

Uiterst prettige communicatie en goede zorg voor mijn auto. Door attente behandeling heb ik het gevoel dat ik als klant nog koning ben. En de nota viel ook nog mee. Kleine zaken als een gratis gewassen auto die vlakbij de uitgang geparkeerd staat, een rolletje pepermunt bij de klokken en een kaartje van de monteur die de werkzaamheden heeft verricht met naam en telefoonnummer, die hoopt dat alles naar wens is en indien gewenst bereikbaar voor uitleg of toelichting. Dat noem ik SERVICE!

Service
Joke Johannesma (Arnhem)
14-12-2018
10

De zaak van Dealer Louwman Arnhem B.V. heeft een prettige uitstraling, vriendelijke bejegening, efficiënte service, duidelijke afspraken.

Service
roel schouten (ede)
07-12-2018
10

Ze zijn erg aardig en ook gezellig,voor ons heel goed.

Service
Rob de Jong (Arnhem)
07-12-2018
10

Uitstekende service.

Service
N. van Rhoon
07-12-2018
9

Personeel staat je altijd netjes te woord en denkt mee als zich een probleem voordoet.

Service
Mw. Peters (Velp gld)
05-12-2018
10

Altijd correcte behandeling. Zeer klant vriendelijk. Tevreden over werkzaamheden.

Service
Dhr. G.Gerritsen (Arnhem)
05-12-2018
9

zeer ingenomen en kundige mensen en gezellige wachtruimte met koffie soep en fruit

Service
H.J. Leibbrand (Arnhem)
05-12-2018
9

Prima dealer en service, prettig personeel.

Service
Reineke Kramer (De Steeg)
30-11-2018
8

Uitstekende behandeling en onderhoud en zeer betrouwbaar.

Service
F.T.E.Duermeijer (Arnhem)
30-11-2018
9

Altijd correct behandeld.

Service
Mevr.Kruk Dikken (Rozendaal)
30-11-2018
10

Omdat ik daar goed geholpen word.

Service
Peter van Heerde (Arnhem)
30-11-2018
10

Niets aan te merken op de service en de werkplaats.

Service
GWR. Neijenhuis (Elst (gld))
29-11-2018
9

Het is volgens mij een prima cijfer, als het een 10 zou zijn, valt er niets meer te verbeteren.

Service
Dhr. H.B. Croon
23-11-2018
9

Klantvriendelijk, oplossingsgericht, kent de klant en zijn auto.

Verkoop
Laura H. (Elst)
23-11-2018
10

Goede service, goed contact tijdens het aanvragen van de auto, goed op de hoogte gehouden over alles. Duidelijke uitleg, zeker een aanrader.

Service
Dick Radstake (Hall)
23-11-2018
9

Goede service, vriendelijk personeel.

Service
Dhr. Assenberg
23-11-2018
9

Deze dealer is vriendelijk, attent en servicegericht. Alleen maar goede ervaringen mee.

Service
R.Kroonsberg
23-11-2018
9

Prettige ontvangst, goede voorlichting over de te verrichten werkzaamheden, goede wachtruimte, vriendelijk personeel, goede koffie, enz. Geen negatieve zaken te vermelden.

Service
Mevr.Geerts van Maanen (Arnhem)
23-11-2018
8

De persoon die het hoofd is van de werkplaats is voor mij onduidelijk. Ben wel met de baliemedewerker in gesprek geweest. Onduidelijk was, wanneer men een jaar services pech onderweg, krijgt,maar nu is me dat wel duidelijk.

Service
Yvonne van Ginkel (Westervoort)
14-11-2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen, en vragen altijd om aandachtspuntjes. Als je voor kleine reparatie komt lampje vervangen, nooit een probleem wordt meteen gedaan. Ook al heb ik een wat oudere auto.

Verkoop
Dhr. B.C. Siegmann (Doorwerth)
09-11-2018
8

Een hogere waarde voor mijn inruilauto had ik wel verwacht.

Service
e.hakemulder (Bemmel (gld))
09-11-2018
9

Mooi bedrijf met een goede uitstraling, je wordt er netjes en correct behandeld duidelijke opgaaf van werkzaamheden en kosten, koffie hoek, met diverse kranten/leesbladen aanwezig, toilet ect. mooi schoon.

Verkoop
Roberto Nijenhuis (Arnhem)
09-11-2018
10

Prettig verkooptraject, heldere offerte, goede klantbeleving, geduldige verkoper. Nadien een vrij specifieke vraag gesteld over een bepaalde instelling van de boordcomputer en de chef werkplaats gaat het binnenkort verder onderzoeken en het proberen te regelen ondanks dat het geen standaard verzoek is. Dat stapje extra dat je verwacht wordt bij Louwman Arnhem naar mijn idee wel gezet.

Service
F. te Wiel
02-11-2018
8

Onderhoudsprijs vooraf bekend, duidelijke communicatie tijdens de werkzaamheden.

Service
Warman h (Arnhem)
29-10-2018
9

Betrouwbaar,vriendelijk

Service
- (Arnhem)
19-10-2018
7

Je wordt netjes ontvangen en te woord gestaan. Ik vind alleen dat ze meer met je mee kunnen denken ook al laat je auto bij hen maken of niet. Want soms wil je wat vragen maar kom je niet meteen op en zei weten vaak wel je over alles te informeren maar doen het ook niet als je nier om vraagt. Maar verder ben ik wel tevreden met Toyota

Service
Rob de Jong (Arnhem)
19-10-2018
10

Uitstekende service.

Service
A J van Tuil (Arnhem)
18-10-2018
8

een 8 vind ik een mooi cijfers er moet altijd iets over blijven om naar te streven

Service
B. & H. de Vos (Velp)
17-10-2018
9

Prima bedrijf! Een medewerker is een uitstekend visitekaartje voor de hele werkplaats, we zijn al meer dan 8 jaar zeer tevreden!

Service
Mevr. M. Vogel (Arnhem)
11-10-2018
9

Vriendelijke en bereidwillige aanpak. Komen de afspraken na. Goede garantie. Prettige omgeving om even te wachten. Auto schoon en uitgezogen terug.

Service
Mevr. J L Schouten (Arnhem)
11-10-2018
9

Wordt daar heel goed, netjes en efficient geholpen.

Verkoop
C. Gerbrands-Arends (Rozendaal)
05-10-2018
10

Alles correct geregeld en fantastische autoverkoper. Geen omkijken gehad naar bijzaken. We wensen louwman veel succes in de toekomst. Top.

Service
Ben burgers (Elst gld)
05-10-2018
10

Altijd tot volle tevredenheid. Kan dus moeilijk anders. Sta daar ook volledig achter.

Service
W.Hendrikse (Oosterbeek)
02-10-2018
10

-

Service
Hubert Wittens (Arnhem)
28-09-2018
10

Vergeleken met andere dealers/merken is Toyato nog redelijk betaalbaar. Je wordt geinformeerd over de kosten. Er zijn geen verrassingen en je wordt altijd prettig geholpen

Service
Dhr. B.R.Smit (Huissen)
27-09-2018
8

Uitstekende service en men doet wat men beloofd.

Service
Rene van dalen (Westervoort)
26-09-2018
8

De mensen van louwman zijn allemaal klant gerig.

Service
Mariëtte van Dorst (Arnhem)
21-09-2018
10

Vriendelijke en betrouwbare garage, waardoor ik zeker een Toyota blijf rijden.

Verkoop
Hans Leever
19-09-2018
10

Medewerkers stellen je op je gemak, zijn vriendelijk en geduldig. Informeren je snel over nieuwe ontwikkelingen. Ben zeer tevreden.

Service
A Hogervorst (Dieren)
19-09-2018
9

Klantgericht,vriendelijk en professioneel

Verkoop
Wilma Janssen (Angeren)
19-09-2018
10

Fijne verkoop!Goede behandeling

Service
Janny Orsel (Arnhem)
19-09-2018
9

Omdat ze me goed behandelen en hun woorden nakomen.Het wordt duidelijk gezegd wat er gebeuren moet en ook de kosten worden tevoren duidelijk genoemd.Dat vind ik heel prettig.

Service
P.r. meems (Nieuw weerdinge)
19-09-2018
10

Goed zo ga zo door alleen toyota moet haar prijzen aanpassen op internet met de werkelijkheid

Service
jh joosten (arnhem)
13-09-2018
8

is 500m lopen van mijn huis

Service
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
13-09-2018
9

Zoals eerder gezegd: Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar, Houden je goed op de hoogte, luisteren naar wat je zegt en communiceren goed met hun werkplaats, hoog service gehalte!

Verkoop
Mevr Aarab
13-09-2018
10

Goede service met een glimlach

Service
Mevr.M.Baten (Arnhem)
13-09-2018
8

Vriendelijke behandeling. Vooral de breng en haalservice vind ik heel belangrijk. Dit is voor mij(leeftijd 76) een goede reden om de volgende keer weer bij deze dealer een auto te kopen(als de inruilprijs oke is).Mevr. M. Baten

Verkoop
Ronald de Pruyssenaere de la Woestijne (Arnhem)
12-09-2018
10

Zeker vriendelijk geholpen

Verkoop
Mevr. Tillemans
12-09-2018
10

De bekwaamheid, vriendelijkheid en je bent geen nummer maar word als mens behandeld en serieus genomen.

Service
E.J.M.Teunissen Weiss (Westervoort)
07-09-2018
10

Mijn man en ik hebben jaren een Toyota gereden naar volle tevredenheid.Ook de contacten i.v.m.beurten en of het aanschaffen van een nieuwe auto(Toyota) waren altijd heel prettig.We werden altijd correct benaderd m.a.w.het was bijna een blijde gebeurtenis.Een auto is bijna een gezinslid. Hoeveel uren zit je in je auto!!!Dus we hebben jaren Toyota gereden naar volle tevredeneid.

Service
Leo de Wijs (Elst)
06-09-2018
8

omdat de werkzaamheden verder goed uitgevoerd zijn .

Service
Wil (Arnhem)
05-09-2018
8

Naar volle tevredenheid afgehandeld.

Verkoop
Atilla Tasdemir (Arnhem)
05-09-2018
10

- Goede service- Waardering- Ze nemen de tijd voor je

Verkoop
Arie Janssen (Meerlo)
05-09-2018
10

Geweldig

Service
?
29-08-2018
8

goed bedrijf

Service
Mevr van hummel (Velp)
29-08-2018
8

Fijne dealer

Service
Mw.C.E.C.Neijenhuis (Arnhem)
29-08-2018
10

Goede uitvangst, goede uitleg. Vriendelijke mensen. Fijne wachtruimte.

Service
Martin G.M.Kempen (ELST -GLD-)
23-08-2018
9

Louwman Arnhem B.V. is een zeer goede dealer en je wordt uitstekend geholpen met de eventuele problemen met je auto.De reclame-slogan is heb je wel eens een kapotte Toyota langs de kant van de weg zien staan. Ik niet.Dus voor een goede Toyota of Lexus naar Louwman Arnhem.

Service
Dhr. H. Fliervoet (Borne)
22-08-2018
9

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering door de receptie en de kwalitiet van de werkzaamhede door de werkplaats.

Service
harry blokpoel (arnhem)
15-08-2018
9

voor 1 keer dan: door de snelle en correcte behandeling blijf ik enthousiast over Toyota. Opbouwende kritiek, als er naar kosten wordt geinformeerd geef dit dan door INCL. BTW.

Service
Dhr. Kuipers (Nijmegen )
10-08-2018
9

Deskundigheid en klantvriendelijkheid

Service
Dhr B van Rosendal (Arnhem)
08-08-2018
10

al jaren vaste en belangrijk, tevreden klant. nooit geen problemen gehad, bedrijf doet er alles aan om die te voorkomen.

Verkoop
Hanneke maassen (Arnhem )
08-08-2018
8

Klantvriendelijk, goede service. Vaste klant al vele jaren

Verkoop
Fl zeegers (Velp)
07-08-2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
Mevr. W.E. Krol (Arnhem )
03-08-2018
9

Ik ben al vele jaren klant en uitermate tevreden. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus absoluut niets te klagen.

Service
F.A.Timmermans (Arnhem.)
01-08-2018
8

Het is gewoon een goede en nette garage fijn personeel je word er ook echt als klant behandelt

Service
Mevr Wins (Arnhem)
31-07-2018
10

Goede service, betrouwbaar, vriendelijke medewerkers en je weet waar je aan toe bent.

Service
Jan drost (Duiven)
30-07-2018
10

Ben al 25 jaar klant bij deze garage, altijd zeer tevreden over de correcte behandeling van de balie medewerkers en van de garage medewerkers. Alles keurig verzorgd, de service, de prijs, het totale plaatje eigenlijk. Daarom.... een dikke 10 van mij.

Verkoop
Loes van Elferen de Jong (Wijchen)
26-07-2018
10

Mooie showroom. Aardige en betrokken vertegenwoordiger. Zeer informatief.

Verkoop
Dhr. Duin (Hoofddorp)
25-07-2018
10

Zeer professionele en klantgerichte verkopers die goed luisteren naar de wensen van de klant en niet opdringerig je een bepaalde richting in willen praten. Zeker een aanrader om deze dealer te bezoeken indien je op zoek bent naar een nieuwe Toyota.

Verkoop
Koen (Boxmeer )
24-07-2018
10

Enorm klantvriendelijk, begripvol en wouden me alles meedenken. Kon alles vragen en werd correct geholpen

Verkoop
Erik te Velthuis (Zutphen)
23-07-2018
8

gewoon zeer correct en netjes behandelt

Service
Verburgt (Arnhem )
20-07-2018
9

Goeie service

Service
P.J.de Geus (Arnhem)
19-07-2018
9

We worden er altijd prettig en vriendelijk behandeld

Service
Mevrouw Bärbel Bengtsson (Arnhem)
19-07-2018
10

Vriendelijk personeel, kundige monteurs en snelle en goede service.

Service
Avh (Arnhem )
18-07-2018
10

Alles is altijd goed. We komen er al 6 jaar.

Service
J. Hamminga (Elst)
11-07-2018
10

Erg vriendelijk personeel, uitstekende service en een fijne ambiance om te wachten.

Verkoop
R.ten Böhner (Westervoort)
11-07-2018
10

Keurig geholpen. Uitzonderlijke dienstverlening!

Service
Mevrouw S.Blom (Arnhem)
09-07-2018
8

Prima garage, prima service, prima personeel

Service
ALBERT RIKSEN (ARNHEM )
04-07-2018
7

KAN ALLEMAAL NET EFFE ANDERS, MAAR GOED MISSCHIEN BEN IK WEL TE VERWEND.

Service
Yolanda Faber-Oosterbaan (Zevenaar)
04-07-2018
9

Zeer klant vriendelijk. Werken netjes. Gewoon zet te vreden.

Verkoop
Remco Kuipers
03-07-2018
8

Vriendelijk en praktisch

Service
Waal
28-06-2018
7

Het was altijd goed geregeld . Nu is er een instantie tussen die afspraken regeld Helaas weten die niks van onderhoud en ik was 2 keer zo veel geld kwijt. Beter om direct met werkplaatst af te spreken .

Service
René van den Berg (Arnhem)
27-06-2018
10

Ondanks lange wachttijd erg tevreden over ontvangst en werkzaamheden. Rustige ambiance ondanks dat zij het druk hebben. Goede service.

Service
Siem Kok (Velp)
25-06-2018
8

ik werd netjes behandeld, correct en duidelijke afspraken.Rij nu al vanaf 2001 in hetzelfde Toyota-tje. De volgende weer een

Service
Tenten (Arnhem)
20-06-2018
8

Prima serviceKlantgericht

Verkoop
Anouar (Arnhem)
20-06-2018
10

Gewoon tiptop inorde

Service
R. Hendriks
14-06-2018
9

Zeer vriendelijke en professionele medewerkers, die zich geen moeite getroosten om de relatie met haar klanten goed te houden. De volgende auto wordt weer een Toyota, omdat het een goed merk is, maar ook om het vertrouwde gevoel bij de medewerkers van ---Arnhem.

Service
J.A.P. van Ingen
14-06-2018
8

Zeer tevreden

Service
M. B.
13-06-2018
10

Behulpzaam, altijd meedenken in oplossingen, en vooraf inzicht geven in de te verwachte kosten.

Service
Danka Husken-Smit (Arnhem)
13-06-2018
8

Ik ben erg gesteldop de persoonlijke behandeling die ik iedere keer onderga. Ik voel me erg op mijn gemaak bij Louwman Arnhem B.V. en weet dat zij met mij meedenken. Dat stel ik zeer op prijs.

Service
Hans Bijkerk (Arnhem)
06-06-2018
8

Vriendelijk personeel, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Carin Peeters (Arnhem)
01-06-2018
10

Uiterst tevreden over de mensen en onderhoud van mijn Prius!

Verkoop
Dhr Van der Have (Arnhem)
29-05-2018
9

Prima afhandeling en informatieverstrekking - niet echt verkoperig en geïnteresseerd in de klant. Snelheid en flexibiliteit, en goede communicatie met andere partijen (lease-bureau etc)

Service
Mevrouw C.A. Frentrop-van Harten (Arnhem)
24-05-2018
9

Men heeft oog voor de klant en denkt mee!

Service
Le van den brink (Arnhem)
24-05-2018
9

Goede sevice

Service
Jan Leijting (Arnhem)
23-05-2018
10

Kom al 13 jaar bij U. Heb nog nooit een klacht gehad. Dus wat mij betreft blij ik bij Louman.

Service
C.Stegers (Arnhem)
18-05-2018
10

prettig en vriendelijk alsmede ter zake kundig

Verkoop
Emanuel
17-05-2018
10

Een uitermate professionele staf. Zowel het management, de verkoper(s), service medewerker(s) als de monteurs van dit filiaal voldoen aan deze standaard. Ik ben een erg enthousiaste klant. Dit is mijn derde Toyota en ik ben zeer tevreden over de combinatie van de auto en de mensen eromheen.

Verkoop
R. Schaap (Rheden)
17-05-2018
9

Prettige mensen, duidelijk, gewoon.

Service
Y. Swaen (Arnhem)
17-05-2018
6

Ben tevreden over de behandeling en de bediening, maar heb mijn twijfels over het naar voren gekomen gebrek, een jaar na aanschaf.

Verkoop
P. Janssen (Arnhem)
16-05-2018
10

Vriendelijke en vakkundige benadering. Duidelijke uitleg van de voortgang van de bestelling van de nieuwe auto. Professionele marketing. (Filmpje van de nieuwe auto, de dag voor de aflevering).

Verkoop
Riet en Henk bosveld (Elst)
16-05-2018
10

Wij zijn zeer adequaat met goed advies geholpen bij de keuze van onze auto. We voelden ons meteen in vertrouwde handen.

Verkoop
Wim Verbeek (Leuth)
16-05-2018
10

De garage is goed bereikbaar, we werden er vriendelijk ontvangen.We konden eerst rustig kijken en als aanvulling kregen we advies van de een vriendelijke verkoper.We wilde ons eerst oriënteren en dan later er op terug komen.Maar het advies, de uitleg van wat Hybride rijden is en hoe het werkt kregen we er steeds meer interesse in. De offerte die er uit kwam waar bij onze vorige Toyota als inruil diende was zeer positief.Dat gaf de doorslag voor de aankoop, we kregen een eerlijke prijs voor onze inruil auto terug.De verkoper gaf ons het gevoel dat we serieus genomen werden, hij was niet opdringerig.Een goede reden om er eens te gaan kijken, je weet maar nooit wat er uit komt.

Service
Dhr. R. Gorter (Arnhem)
09-05-2018
8

Winterbanden bleken al behoorlijk versleten te zijn bij plaatsing een paar maanden geleden.

Service
mevr. m.a.j.m. melis (velp,)
09-05-2018
9

wat een fijne garage. en de medewerkers aan de balie. chapeau

Service
Dhr.J.Verduijn (Oosterhout (gld.))
09-05-2018
9

Ik ben nu al met mijn derde Toyota (12 jaar)bij Louwman Arnhem en ben zeer tevreden over de Service en de leuke stemming van de verkopers en de receptionisten. Wordt er als ik er kom voor een beurt altijd prettig verwelkomt. Auto wordt met de beurten ook netjes afgeleverd. Prima Bedrijf.

Verkoop
Rozier & Van Bodegom (Arnhem)
08-05-2018
9

Een dealer en een werkplaats waar men de klant kent, een persoonlijke benadering heeft en kennis heeft van zijn product.

Service
Peter van Heerde (Arnhem)
07-05-2018
10

vriendelijk en doeltreffend

Service
R,VELDHOEN (ARNHEM)
04-05-2018
9

STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR ,DENKEN MEE , ZOEKEN SNEL EN GOED DE JUISTE OPLOSSINGEN.

Service
J.W.A.Kemps (Arnhem)
04-05-2018
9

Vriendelijke vlotte bediening. Vooraf prijsopgave. Afgesproken tijd wordt nagekomen alsmede de werktijd die er voor staat, tenzij er onverwachte dingen tussen komen.

Service
F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
04-05-2018
10

Al eerder omschreven als zeer goed. Allen zou ik niet steeds vraag te herhalen want dat wordt irritant

Verkoop
Bart van der Ent (Doetinchem)
02-05-2018
10

Stabiel bedrijf, duidelijke leiding, vriendelijk en behulpzaam

Service
Omme (Arnhem)
02-05-2018
3

Ik had om 8 uiteen afspraak voor mijn apk. Echter was mijn auto pas om 11 uur klaar waarna ik ook nog werd uitgeloot voor de steekproef van de rdw. Totale tijd dus 4 uur! Deze apk kost mij dus een halve vakantie dag! Als men dit had aangegeven dan had ik niet op mijn auto gewacht!

Service
Piet Blaas (Arnhem)
30-04-2018
8

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. In de wachtruimte was het wel erg druk. Er zij goede voorzieningen om te kunnen werken (stroomaansluiting, WiFi).

Verkoop
Monique Scholten (Arnhem )
25-04-2018
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
M. Jacobsen-Hordijk (Arnhem)
25-04-2018
9

Vanwege de prima service

Service
Roel van Kooy
25-04-2018
10

Zeer prettige garage, waarbij afspraken perfect worden nagekomen. En dan ook nog eens met een vriendelijke service. Zeer aan te bevelen!

Service
Joost Sperber (Arnhem)
25-04-2018
9

Een garage waar je auto voor onderhoud in goede handen is (en jij zelf ook, met koffie en fruit).Alles gaat in goed overleg en de auto rijd weer als een zonnetje.Jammer alleen dat bij de vaste prijs voor een grote beurt, extra kosten komen voor remblokken vervangen. Dit heb ik van meer vrienden gehoord en zou dus beter vast in de grote beurt prijs opgenomen kunnen worden om verrassingen te voorkomen.

Verkoop
Anja Bouwman (Huissen )
25-04-2018
10

Zeer vriendelijk en efficiënt geholpen bij het afhalen van de private lease auto. Extra feestelijk gevoel door de afhandeling. Alles stond klaar en de uitleg was helder.

Service
Leanne Bisselink (Gendt)
25-04-2018
10

Plezierige medewerkers en goede service.

Verkoop
Gerrie Hermsen (Arnhem)
20-04-2018
10

Klantvriendelijk

Service
j.j.zaal (dieren)
18-04-2018
10

omdat ik deze vergelijk met Amsterdam waar ik nooit meer hoef te komen.

Service
M de Roos (Velp)
18-04-2018
9

Alleen jammer dat de wachttijd bij de receptie een beetje chaotisch overkomt.

Service
Geert Spekken (Arnhem)
18-04-2018
10

Ik heb er in 2006 m'n Yaris (1.3 benzine uit 2000, nu 220.000 km) gekocht en laat hem sindsdien bij ze onderhouden. De Yaris en Louwman Arnhem hebben me nog nooit in de steek gelaten. Beide zijn degelijk en betrouwbaar.

Verkoop
Timmermans (Dieren)
12-04-2018
10

Perfecte dealer.

Service
Dhr. Roth (Elst)
05-04-2018
8

Klantgerichte dealer. Maken duidelijke afspraken en komen deze na. Onderhoud wordt uiterst netjes en zorgvuldig uitgevoerd.

Service
R. van Lopik
05-04-2018
9

Voor een beschadiging in de voorruit ben ik naar de garage gegaan. Volgens de Toyota receptie was ik verzekerd, was een afspraak maken niet nodig en kon ik wachten op de reparatie. Dit tot mijn verwondering, want ik wilde een afspraak maken voor de reparatie. Toen ik in de garage in Arnhem kwam bleek een afspraak ook echt nodig te zijn. Omdat ik als afgesproken op wachten had gerekend kreeg ik gratis een vervangende auto mee en kon ik de volgende dag mijn auto na telefonische melding weer komen ophalen. Fijn dat het zo kon, want mijn woning is 20km verder op. Zeer tevreden met deze afwikkeling, ook de schade is prima verholpen.Misschien goed dat de receptie kenbaar maakt, als het niet de eigen receptie van de garage is maar de landelijke receptie. Dit was niet duidelijk voor mij. En de informatie die ik kreeg klopte maar gedeeltelijk. Dat was wel jammer.

Service
V/d weerd (Zetten)
05-04-2018
8

Onderhoud keurig uitgevoerd,auto netjes schoon terug gekregen.vriendelijke medewerkers,nooit geen problemen gehad .

Service
mvr. Kovac -Jung
05-04-2018
10

Zeer betrouwbaar, vriendelijk personeel, behulpzaam

Service
A Hogervorst (Dieren)
05-04-2018
10

Klantvriendelijke benadering, tijdsduur conform afspraak, schoon opgeleverd, lekkere koffie

Service
J Thijssen (Malden)
04-04-2018
10

men gaf goede uitleg op mijn vragen en alles is prima gedaan.

Service
W.Hendrikse (Oosterbeek)
29-03-2018
10

Een zeer vertrouwd adres voor mij!

Service
Corien vd Heijden (Arnhem)
28-03-2018
10

Flexibel, transparant in de prijsopgave, denken actief mee.

Service
F. Hollander (Arnhem)
28-03-2018
8

Mooie inrichting van de showroom.Een wachtruimte met voldoende zit-mogelijkheden.

Service
Rob Frohwein (Nijmegen)
22-03-2018
8

Beleefde receptie.Monteurs maken een goede indruk.Krijg de auto altijd netjes terug.En, men heeft mij in het verleden geholpen met sterk piepende remmen, mijn vorige dealer kreeg dit niet opgelost.

Service
Dhr. B. Janssen (Huissen)
14-03-2018
9

Vriendelijk personeel, goede uitleg, goede service. Een tevreden klant.

Service
Ruud Looijaard (Arnhem)
14-03-2018
10

Louwman Arnhem is 100%

Service
Dhr. R. Kok
07-03-2018
9

Prima service, voorspelbaar. Vlotte afhandeling. Ik vind de wachtruimte wel prettig. En geweldig dat de auto was schoongemaakt na afloop.

Service
Han Van Boxtel (Arnhem)
07-03-2018
10

Afspraken altijd goed, keurig personeel en een geweldig mooie ruimte voor een kop koffie

Verkoop
Mevr. Heijnen (Arnhem)
07-03-2018
10

Erg vriendelijk, gastvrij en duidelijk geholpen!

Verkoop
Roy Timmer (Arnhem)
01-03-2018
10

Goede en snelle service, met aandacht voor wensen van de klant.

Service
M. Hendriksen (Duiven)
28-02-2018
8

Prima dealer waar men je vriendelijk te woord staat. Grote beurt werd netjes uitgevoerd en de auto was even snel stofgezogen van binnen. Prettig om de auto zo terug te krijgen. Maar dan wel een heel klein beetje jammer dat de kinderstoel en de middenconsole niet meegenomen was met stofzuigen, als je dan toch bezig bent. Maar dat doet niet af aan de verdere prettige afhandeling van deze werkplaatsafspraak.

Service
Lex van Hattum (Oosterbeek)
16-02-2018
9

Prima garage met goede service, prettige medewerkers en duidelijke afspraken. Zonder meer aanbevolen.

Service
Frans Frieling (Arnhem)
13-02-2018
9

deskundig personeel

Service
Rianne van Oijen (Nijmegen )
07-02-2018
9

Nog nooit zo'n warme dealer gekend waar je ook als bestaande klant als koning wordt gezien

Verkoop
Dhr. P.C. van der Spek (Arnhem)
07-02-2018
10

Kom hier al jaren, nooit discussies of problemen. Je wordt altijd goed geholpen, je krijgt een duidelijke uitleg over alles en ik heb een goed gevoel bij Toyota Arnhem.Dat laatste vind ik eigenlijk het belangrijkste.

Service
Leo Hage (Arnhem)
16-01-2018
9

Men geeft goed advies en de service is uitstekend.

Service
Anoniem
10-01-2018
8

Toyota Louwman geeft deskundig advies en handelt precies, op tijd en professioneel.

Service
Dhr, N,J.van Dijk (Dieren)
10-01-2018
10

IK BEN ZEER TEVREDEN MET HET BENADEREN EN KORREKTE AFHANDELING VAN HET ONDERHOUD AAN MIJN TOYOTA YARIS

Service
N. Rikkers (Winterswijk)
27-12-2017
10

Prima service, eventuele problemen worden snel en klantgericht opgelost. Heel erg tevreden over de reparaties en de communicatie daar over. Afspraken worden goed nagekomen. Een aanrader.

Service
Gideon de Poorte (Rheden)
27-12-2017
8

Wielmoeren zitten met verschillende sterktes vast! Twee wielen kreeg ik niet los!

Service
G.H. Reijnen
21-12-2017
9

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
21-12-2017
9

vriendelijk, behulpzaam en mee denkend

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Prima service; vriendelijk personeel. Kortom: top!

Service
Anoniem
20-12-2017
10

TIjdens de orientatie geen opdringerige verkoper. Prettig en direct een proefrit kunnen maken. After sales service van de Louwman groep is goed. De standaard onderhoudsbeurt duurde maar zo kort dat ik op de auto kon wachten. Behalve de standaard leestafel ook goed zittende stoelen aanwezig en vers fruit.

Service
Rien de Hart (Hoenderloo)
20-12-2017
10

Ik heb al jarenlang zeer goede ervaringen met deze garage, de verkopers, de receptiemedewerkers en de werkplaats. Men is vriendelijk en toch zakelijk. Dat bevalt mij prima.

Service
jan drost (Duiven)
14-12-2017
10

Omdat ik door de jaren heen, eigenlijk nog nooit iets tegen ben gekomen waarvan ik zeg: dat is niet zo best.Ook met de koop van een nieuwe auto is het altijd tot in de puntjes geregeld, zo ook bij de onderhoud beurten.

Service
Anoniem
14-12-2017
10

Goede service en vriendelijke bejegening.

Service
Dhr. Nijland
13-12-2017
10

Altijd direct geholpen bij een probleem en ook altijd vriendelijk te woord gestaan

Service
Anoniem
13-12-2017
7

reparaties voldoen goed, wel kan sneller worden geinformeerd wanneer reparatie klaar is

Service
Anoniem
13-12-2017
7

Na een moeizame start tussen de dealer en mij als nieuwe klant, is de relatie toch uitgegroeid tot een vertrouwde relatie tussen garage en klant

Service
Anouk vd Gun
13-12-2017
10

Al jaren goede ervaringen bij deze dealer, altijd zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Verkoop
Anoniem
12-12-2017
9

Zeer vriendelijk en een goede uitleg

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers van Toyota Louwman Arnhem. Een betere dealer is er in Arnhem en verre omgeving in onze ogen niet.

Service
Anoniem
06-12-2017
8

Ben tevreden over deze garage.

Service
Jan Bolder (Arnhem)
06-12-2017
10

De ontvangst is goed en vriendelijk. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en de auto heb ik schoon terug gekregen.

Service
A van Lieshout (Huissen)
29-11-2017
7

Te lange wachttijd bij de receptie,weinig persoonlijke aandacht.

Service
mevr
23-11-2017
8

vriendelijke mensen met de service kaart kan je altijd op ze rekenen

Service
Mevr. Van de Kamp (Arnhem)
23-11-2017
9

Altijd enorm tevreden over benadering, service, deskundigheid, uitleg en uitvoer van werkzaamheden.

Service
Hans van Etten (Huissen)
22-11-2017
8

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Toos Dicks-Koenen (Arnhem)
22-11-2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over louwmaand Arnhem B,V,

Service
Anoniem
22-11-2017
8

Alles bij Louwman is prettig en goed

Service
Yvonne van Ginkel (Westervoort)
16-11-2017
10

Zeer duidelijke uitleg over de reparatie's en evt kosten . Denken met je mee en maken het niet onnodig duur. Navragen bij collega's of uitzoeken over bepaalde onderdelen is geen enkele moeite.

Service
Anoniem
10-11-2017
9

Prima dealer, prettige sfeer

Verkoop
C.J. Hol (Arnhem)
08-11-2017
9

Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen. De verkoper was open en informeel wat mij bijzonder aanspreekt. Toen de auto binnen was, stuurde hij een filmpje van de auto zodat ik die vast kon zien, erg attent!

Service
Frans Duermeijer (Arnhem)
08-11-2017
9

Ik voel me er erg prettig als klant

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Prima service en vriendelijk personeel. Auto gewassen en gezogen. Nog nooit klachten gehad en de auto is 12 jaar oud.

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Komen hun toezegging/afspraak na, en betrouwbaarheid is een belangrijke regel.Prettige om de wagen voor rep./onderhoud daar achter te laten. nazorg komt haast nooit voor.

Service
Martin van den Bergh (Gendt)
08-11-2017
8

Goed gehouden aan de afspraak

Service
Janny Orsel (Arnhem)
02-11-2017
9

Ik word er prettig en vakkundig geholpen en het is er, in het lees- en koffiegedeelte, goed toeven.De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk.

Service
Anoniem
01-11-2017
10

keurig en netjes behandeld

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Rustige sfeer en correcte behandeling. Denken goed mee en luisteren naar wat de klant wil en het advies past bij mijn wensen en ook negatieve adviezen worden gegeven en waarom. Duidelijk advies.

Service
G.Gerritsen (Arnhem)
30-10-2017
10

Werken volgens afspraak en die klopt dan ookGeweldige wachtruimte met koffie en fruit wat voor mij een extra verrassing was tijdens het wachten

Service
J.H.M. Fliervoet
23-10-2017
9

Louwman Arnhem b.v. komt over als een bedrijf dat haar werkzaamheden zo goed mogelijk voor haar klanten wil uitvoeren

Service
Anoniem
23-10-2017
9

Zeer goede garage met uitstekend personeel.Prettige ontvangst bij de receptie, zowel bij het komen als bij het halen van de auto.

Service
Anoniem
19-10-2017
8

Goede en snelle service. Betrouwbaar. Tarieven zijn reëel.

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Ik heb tot nu toe 3 auto’s Toyota bij Louwman Arnhem gekocht en ben altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Carin Peeters (Arnhem)
18-10-2017
10

Zeer prettig en klantvriendelijk geholpen. Mijn Prius heeft naar alle tevredenheid een beurt gehad en zelfs gewassen en gezogen afgeleverd. Niets dan lof voor Toyota Arnhem

Verkoop
Anoniem
04-10-2017
9

Goede ontvangst en voorlichting.

Service
Anoniem
04-10-2017
9

uitstekende service, afspraken worden correct nagekomen en men geeft duidelijke informatie

Service
Anoniem
27-09-2017
8

goede service. Info over onderhoud.

Verkoop
Anoniem
27-09-2017
8

Een vriendelijk ontvangst

Verkoop
J.M. Wilelms (Wierden)
15-09-2017
10

Fijne garage, zeer klant vriendelijk en goede info

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Goede en klantgerichte service.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Prima service, helder advies en transparant wat gedaan wordt. Wachtruimte mag meer werkruimte worden, te onrustig.

Service
Anoniem
06-09-2017
8

Goed en betrouwbaar!

Service
Anoniem
31-08-2017
8

In de nieuwe vestiging vindt ik de aandacht voor de klant verbetert. De verkopers zouden zich nog wat meer kunnen laten zien aan de klant.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
16-08-2017
9

Je voelt je er welkom en wordt met alle egards behandeld

Service
Arno Groeneveld (Arnhem)
15-08-2017
9

Goeie service, vriendelijk. Fijn dat je een leenscooter meekrijgt en zeker de sms'jes als de auto klaar is worden gewaardeerd

Service
Anoniem
15-08-2017
9

vriendelijk,behulpzaam,correcte uitleg wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.

Service
Anoniem
11-08-2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel, betrokken en eerlijk, goede prijzen, klantgericht en fijne service

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Prettige ontvangst, betrouwbare uitvoering van het onderhoud

Verkoop
E.E.W. Norder (Zevenaar)
09-08-2017
9

Klantgericht, informatief, kennis van zaken, vriendelijkheid, status van het bestelproces werd telefonisch gedeeld. In 2013 ben ik afgehaakt ivm de bijtelling op de dieselmodellen, vanuit de werkgever werd ik verplicht om diesel te rijden. Verkoper bleef tenallertijde vriendelijk.

Service
Anoniem
03-08-2017
8

Louwman Arnhem B.V voldoet aan de normen die ik van een garage verwacht, de service is goeden Toyota Yaris is gewoon een goede auto.

Verkoop
P.R.Meems (Bergharen)
31-07-2017
9

Je voelt je zelf welkom in de showroom, goede service en je wordt goed te woord gestaan ze nemen echt de tijd voor je ook de service in de garage is zeer goed. Wel vond ik de het papierwerk n.a.v aankoop nieuwe wagen beetje chaotisch (mogelijk kwam dit door gedachten aan de toekomstige vakantie).Eventuele problemen worden direkt opgelost. Verder alleen maar goede beoordelingen. Met dank voor de goede service .

Verkoop
Anoniem
26-07-2017
8

Correcte behandeling en afwikkeling.

Service
Anoniem
26-07-2017
8

Ik ben er altijd goed geholpen. Bij het kopen van een nieuwe auto geven zij meestal de hoogste inruilwaarde.

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Eindelijk eens een dealer die waarmaakt wat beloofd wordt en afspraken nakomt. Dikke pluim.

Service
Fam. Deelen- Jacobs (Arnhem)
24-07-2017
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, prijs-kwaliteit verhouding is ok, verstand van zaken, flexibel.

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
8

Goede verkoper, die luistert naar de wensen van de klant, echter uitleg bij aflevering zijn we helaas wel anders gewent.

Service
Anoniem
17-07-2017
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en uitstekend bereikbare locatie.

Service
Anoniem
13-07-2017
9

Vriendelijk, meedenkend en uitstekende service

Service
Anoniem
12-07-2017
5

Weinig tot geen parkeerruimte. Te joviale en weinig professionele begroeting

Service
albert riksen (arnhem )
12-07-2017
8

lijst effe doorlopen en zeker meer parkeer ruimte aanbieden om de auto te brengen

Service
Mevr linde (Arnhem)
05-07-2017
9

Zeer klantvriendelijk! Goede service.

Service
L. Peters (Babberich)
30-06-2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
L. Peters (Babberich)
30-06-2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
W. De Ruiter (Arnhem)
30-06-2017
8

Klantgerichtheid

Service
P.J.de Geus (Arnhem)
26-06-2017
9

wij hebben bij louwman tot volle tevredenheid al verschillende toyota's gekccht.

Service
A. Hogervorst (Dieren)
21-06-2017
9

Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam

Service
Anoniem
20-06-2017
9

Prettige klantbenadering, geen overbodige reparaties, alles volgens afspraak, huur elektrische scooter gratis

Verkoop
Dhr. M.J. Egberts (Arnhem)
20-06-2017
10

Goede ontvangst en prettige manier van zaken doen. Onze verkoper heeft altijd belangstelling voor het persoonlijke aspect en geeft nooit het gevoel dat hij perse een auto aan je wilt verkopen. Ook bij de balie wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan, en worden zaken bij problemen altijd opgelost.
Er vanuit gaande dat een ieder wel eens een foutje maakt (hij of zij die nooit fouten maakt, werkt niet!) kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn over dit bedrijf.

Service
Anoniem
20-06-2017
10

Wij zijn bijzonder tevreden over Louwman Arnhem en het merk Toyota. De auto is zeer betrouwbaar en zuinig (we rijden een Prius) en de dealer is zeer servicegericht en klantvriendelijk en prijstechnisch transparant.

Verkoop
Anton Vroegindeweij (Arnhem)
14-06-2017
9

Goede service en compleet aanbod

Service
Dhr. Reerink
14-06-2017
8

Correct en vriendelijk geholpen.
Zelfs je naam wordt onthouden.
Het voorhanden zijn van onderdelen in mijn geval schokbreker, zou beter kunnen.

Service
Anoniem
09-06-2017
7

Kundige en zeer vriendelijke dealer. Prijzen zijn denk ik redelijk, ruimte zou logischer en vriendelijke ingedeeld en -gericht mogen zijn.

Service
Anoniem
09-06-2017
8

Nieuwe garage met vriendelijk en ter zake kundig personeel

Service
Anoniem
07-06-2017
10

Prima service...bij het afrekenen zit er zelfs een werkrapport bij, zodat je duidelijk kan zien wat er aan de auto is gedaan!

Verkoop
Dhr H.Alink (Arnhem)
07-06-2017
9

Wij zelf rijden nu in onze vijfde Toyota Onze 2 dochters en schoonzoon hebben ook een Toyota nooit pech gehad geen van allen
En we kennen de garage erg goed we mogen ook altijd in nieuwe modellen proef rijden en worden vriendelijk ontvangen de koffie staat klaar en een praatje kan er ook van af vandaar een 9 een 10 kan ik niet geven maar dat geld voor alles en iedereen.

Service
Anoniem
07-06-2017
8

Goede service en betrouwbaar

Verkoop
James Hoop (Elst)
07-06-2017
9

Vriendelijke ontvangst, prima locatie, ter zake kundig personeel,

Verkoop
Johan van der Tuin (Elst Gld)
06-06-2017
9

Dit is de derde Toyota die ik bij Louwman B.V. Arnhem heb gekocht.
Het bevalt mij zeer goed en bij de receptie zijn ze altijd correct en vriendelijk.

Service
Jan van der Mast (Dieren)
31-05-2017
9

Betrouwbare dealer, vriendelijk en correct personeel

Service
Anoniem
31-05-2017
8

Medewerkers herkennen je altijd. Ook al kom ik er niet vaak. Maar altijd vriendelijk en in voor een praatje.

Verkoop
Eddy Baars (Arnhem)
31-05-2017
10

Correcte mensen en hadden goede antwoorden op mijn vragen.

Service
F. Hollander (Arnhem)
31-05-2017
7

Ik ben goed geholpen. Maar bij de receptie werd mij vertelt dat de auto circa 14.30 uur klaar zou zijn.
Dit werd echter pas 15.30 uur. Dus dit klopte niet.

Service
Anoniem
31-05-2017
10

Geen onvolkomenheden.

Service
Ruud Looijaard (Arnhem)
31-05-2017
9

Al bij binnenkomst enkele jaren geleden werden wij al hartelijk ontvangen en later is de service perfect

Service
Anoniem
29-05-2017
10

Je wordt altijd snel, competent en vriendelijk geholpen.

Service
C van Beek (Arnhem)
26-05-2017
8

vriendelijke mensen en hebben een snelle oplossing voor problemen

Service
Anoniem
26-05-2017
9

Omdat er altijd streven naar perfectie moet blijven.

Verkoop
Dhr Fj (Arnhem)
24-05-2017
10

zeer tevreden hoe je hier ontvangen word en alle informatie die je krijgt. Dat je van alles keurig op de hoogte wordt gehouden, daar ben ik Louwman Arnhem zeer dankbaar voor

Service
Anoniem
24-05-2017
9

Ik ben zeer tevreden met de service en behandeling

Service
Mw. Peters
19-05-2017
10

altijd een correcte, vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
17-05-2017
9

Geweldig team, alles is erop gericht dat de klant na afloop tevreden is. Bij mij lukt dat keer op keer.

Service
Anoniem
17-05-2017
8

Goed bedrijf

Verkoop
Anoniem
11-05-2017
9

Een nette indruk van het bedrijf. En vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
01-05-2017
9

Ik ben erg tevreden over de behandeling bij de garage

Service
Mevr.H.E.M.Wubbolts (Huissen)
26-04-2017
9

Correcte behandeling,goede afspraken,vertrouwde service.
Na de beurt rijdt mijn Aygo als nieuw.

Service
Anoniem
26-04-2017
10

Goed klant contact en snelle service

Service
Willem
20-04-2017
5

Ik werd gebeld een dag voor mijn afspraak van 13.00 beurt en keuring. Ik zou erop wachten. De vraag was om het een dag uit te stellen. Ik was daarmee akkoord onder de zelfde condities. Ik moest mijn agenda omzetten en bracht hem in de morgen ben met een collega verder gegaan. Ik verwacht om 15.00 een telefoontje dat hij klaar was. Dat kwam niet, om 16.30 gebeld niet bereikbaar, doorgeschakeld naar ??????????? die de dealer mij zou laten terugbellen. Om 17.00 zelfde verhaal, een andere persoon maar geen *** in Arnhem. Ook hij zou ze vragen mij te bellen. Om 17.35 werd belde men mij met de mededeling dat hij klaar was. Ik had nog 25 minuten om met de bus, de collega was inmiddels vertrokken, naar de garage te komen. Dat kon dus niet. Heb voor die avond mijn afspraken moeten afzeggen. De volgende dag, zaterdag heb ik hem gehaald. Een exuus briefje ontbrak, wel een fles erg matige wijn en veel rijplezier. Geen enkel klantgevoel.

Service
Dhr.M.G.M.Kempen (Martin) (ELST -GLD-)
19-04-2017
9

Omdat het een nette en goede garage is waar je op een prettige wijze geholpen wordt.
Tijdens het nuttigen van een heerlijk kopje koffie voeren de monteurs hun werkzaamheden uit.

Service
Anoniem
19-04-2017
8

Louman Arneem is een bebrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Onderhoud en reparaties worden netjes en deskundig uitgevoerd.

Service
Anoniem
12-04-2017
9

service. vriendelijk vakbekwaam

Verkoop
A. Kruiper (Hoenderloo)
05-04-2017
9

inruil verliep vriendelijk soepel en duidelijk. Goede deal. Gewoon zoals het hoort. Wij zijn tevreden.

Service
Dhr. C. Roth (Elst (GLD))
05-04-2017
10

Toyota's zijn fijne en doorgaans betrouwbare auto's. Naast de technisch goede producten van Toyota maakt het menselijk kapitaal, de medewerkers van Toyota, de productbeleving voor mij als consument uitstekend! Bij Louwman Arnhem doen ze de goede dingen en wordt hard gewerkt voor de klanten, daar ben ik blij mee en dat waardeer ik zeer!

Service
Anoniem
30-03-2017
10

Prima werk,komen de afspraken na

Service
Hr. P. Hendrikx
29-03-2017
9

Goede, vriendelijke en duidelijke service

Service
W v/d weerd
23-03-2017
9

De 2 mannen die achter de balie werken zijn erg vriendelijk.
Als je de auto komt ophalen krijg je goede uitleg over wat er aan de auto is gedaan.
Mijn toyota prius was er voor een terugroepactie en een jaarlijkse beurt.
Alles was netjes uitgevoerd,en ben weer tevreden met de auto naar huis gereden.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Alles ging volgens afspraak en daar werd niet van afgeweken. De wachttijd was minimaal.

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Behulpzaam als er mankementen zijn. Transparantie mbt werkzaamheden prettig.

Service
B.j.Woudenberg (Arnhem)
23-03-2017
9

Ik ben erg tevreden over de prettige benadering van de klant behandeling van de balie medewerkers in een woord geweldig , er is een min punt en dat is het volgende ik had een vraag over de hybride auto ,de balie mede werker vroeg iets aan de verkoper maar deze bleef gewoon achter zijn buro zitten ,had verwacht deze wel even achter zijn buro was gekomen en mij te woord zou hebben gestaan,bent anders gewent bij mijn Volvo dealer.

Verkoop
Miep Geutjes-Cox (Oosterbeek)
20-03-2017
8

Wij zijn steeds op een nette en vriendelijke manier ontvangen en te woord gestaan!

Verkoop
Anoniem
20-03-2017
9

Een 10 geef ik nooit omdat ik van mening ben dat er altijd geleerd kan worden en dus vernieuwd en/of aangepast.

Verkoop
S van Binsbergen (4041CS Kesteren)
16-03-2017
10

De C-HR

Service
Dhr. G.Groters (Arnhem)
16-03-2017
8

Voorlichting en reparatie OK.
Ik was opgeroepen er om 13.00 te zijn.
Pas om 15.30 was de onderhoudsbeurt beeindigd.
Ik kreeg wel meerdere malen koffie aangeboden.
Maar toch...

Verkoop
Anoniem
16-03-2017
9

Klantvriendelijkheid gastvrij professioneel
Voldoende tijd vrij gemaakt
Ongedwongen

Service
H. peters (Arnhem)
09-03-2017
9

Een hele duidelijke uitleg en een hele goede service

Service
Anoniem
09-03-2017
8

Aangezien we negen jaar bij Louwman onze reparatie laten uit voeren ben ik tevreden.

Service
Dhr. Jan D. Tebbes (Elst. (Gld))
08-03-2017
10

Waar ik waarde aan hecht is de persoonlijke aandacht, de behulpzaamheid.

Service
Anoniem
01-03-2017
9

Zeer vriendelijk

Service
Anoniem
27-02-2017
9

zeer correcte behandeling en zeer persoonlijk

Service
Anoniem
23-02-2017
8

Correcte service,en duidelijken uitleg.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
22-02-2017
9


Ik vind Louwman Arnhem een prettige dealer met zeer voorkomend personeel. Een pluim waard !

Service
Anoniem
22-02-2017
8

ben zeer te vrede over de behandeling/afhandeling bij het onderhoud van mijn auto.

Service
Hans Kramer (Arnhem)
16-02-2017
8

goede service en vriendelijk/bekwaam personeel

Service
Anoniem
15-02-2017
9

prima service. toyota gekocht op grond van duidelijke onderhoudskosten. Deze zijn wel erg hard gestegen!

Verkoop
Anoniem
15-02-2017
10

Zeer tevreden

Service
I. Koster (Arnhem)
18-01-2017
10

Vriendelijk, correct en deskundig personeel, mooi pand

Service
A J Valen (Arnhem)
12-01-2017
10

Prima service , goede uitleg, en goede koffie

Service
Corina (Arnhem)
28-12-2016
9

Altijd vriendelijke en behulpzame service. Ik ben blij met deze dealer.

Service
J.H.M. Fliervoet (Borne)
21-12-2016
9

De dealer is uiterst vriendelijk en correct in haar poging de klant tevreden te stellen

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
8

Goede uitleg erg behulpzaam

Service
Anoniem
20-11-2016
10

vriendelijk, kundig en prima service

Service
Anoniem
26-10-2016
9

Ik ben zeer tevreden. Afspraken maken, service, uitleg etc.

Service
Anoniem
12-10-2016
7

Ik vindt de nieuwe vestiging verbeterd ten opzichte van de oude.
De klantgerichtheid is nog ouderwets, verkopers zitten te veel achter hun bureau...!
Receptie is goed en klantvriendelijk, klantgericht. Soms wel lange wachttijden.

Service
Dhr. Erik Hakemulder (bemmel (gld))
10-10-2016
9

goede service en duidelijke afspraken, ook, m.b.t eventuele extra bijkomende kosten, ik kan er ook, met al mijn vragen terecht, ze nemen er echt nog de tijd voor hun klanten, dat stel ik zeer op prijs

Service
Zwaaij van HAP (Angeren)
05-10-2016
9

heel goed geholpen

Service
H.wittens (Arnhem)
05-10-2016
10

Zeer betrouwbare dealer waar je zeer prettig wordt geholpen

Service
Janny Orsel (Arnhem)
26-09-2016
9

Bij mijn eerste remprobleem-bezoek is er een gedeeltelijk verkeerde conclusie getrokken en is een heel belangrijk probleem, inzake de ABS, niet herkend. Toen na reparatie hetzelfde probleem bleef bestaan is door de chef werkplaats de juiste conclusie getrokken en dat is naar volle tevredenheid gerepareerd.
Vandaar net geen 10.

Service
Anoniem
07-09-2016
9

Altijd een correcte en duidelijke behandeling.

Service
Anoniem
31-08-2016
8

omdat ik het contact, de service en werkzaamheden hogelijk waardeer

Service
Jacqueline de Bruijn (Groenlo)
28-07-2016
10

Als je een afspraak maakt wordt er direct verteld hoelang het gaat duren dat ze met je auto bezig zijn, en dat is er prettig,als je zelf ook nog afspraken hebt die dag. En niet te vergeten wat de kosten gaan worden met de beurt.
De koffie en lectuur maken het wachten minder vervelend en natuurlijk de uitgebreide collectie die ze tonen.

De service, gedrevenheid, vakmanschap, en een blinkende schone auto bij het weg rijden maken het plaatje compleet.

Service
Noud van Zuijlen (Arnhem)
14-07-2016
10

Extra werkzaamheden zonder bijbetalen naast afgesproken beurt.
Vooraf aangegeven probleempjes prima opgelost.

Service
j. hamminga (Elst gld )
13-07-2016
10

Deze garage verleent een zeer goede service en is bijzonder klantvriendelijk

Service
Anoniem
13-07-2016
9

klantvriendelijk, gedegen

Service
Mevr. Hoogakker (Oosterbeek)
13-07-2016
10

De onderhoudsbeurt is binnen de geplande tijd uitgevoerd, de kosten vielen mee en de auto heeft een wasbeurt gekregen.

Verkoop
ton schuur (doesburg)
08-07-2016
9

Dit was van het begin af aan een goede klik en meteen eerlijk advies en prijs

Service
Dick van oort (Oosterbeek)
06-07-2016
9

Omdat alles, ook bij onverwachte zaken, soepel gaat. Het is geen tien omdat ik soms wel behoorlijk lang moet wachten, omdat ze niet direct aam de klus kunnen beginnen

Service
Anoniem
06-07-2016
7

prima service , snelle afhandeling, maar kosten zijn gemiddeld hoger. Dus vrij prijzige rekeningen.

Service
w.rensink (huissen)
06-07-2016
8

goede service, v