Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

607 commentaren van in totaal 607 beoordelingen
Service
Yvonne van Ginkel (Westervoort)
14/11/2018
10

Wordt altijd vriendelijk geholpen, en vragen altijd om aandachtspuntjes. Als je voor kleine reparatie komt lampje vervangen, nooit een probleem wordt meteen gedaan. Ook al heb ik een wat oudere auto.

Verkoop
Dhr. B.C. Siegmann (Doorwerth)
09/11/2018
8

Een hogere waarde voor mijn inruilauto had ik wel verwacht.

Service
e.hakemulder (Bemmel (gld))
09/11/2018
9

Mooi bedrijf met een goede uitstraling, je wordt er netjes en correct behandeld duidelijke opgaaf van werkzaamheden en kosten, koffie hoek, met diverse kranten/leesbladen aanwezig, toilet ect. mooi schoon.

Verkoop
Roberto Nijenhuis (Arnhem)
09/11/2018
10

Prettig verkooptraject, heldere offerte, goede klantbeleving, geduldige verkoper. Nadien een vrij specifieke vraag gesteld over een bepaalde instelling van de boordcomputer en de chef werkplaats gaat het binnenkort verder onderzoeken en het proberen te regelen ondanks dat het geen standaard verzoek is. Dat stapje extra dat je verwacht wordt bij Louwman Arnhem naar mijn idee wel gezet.

Service
F. te Wiel
02/11/2018
8

Onderhoudsprijs vooraf bekend, duidelijke communicatie tijdens de werkzaamheden.

Service
Warman h (Arnhem)
29/10/2018
9

Betrouwbaar,vriendelijk

Service
- (Arnhem)
19/10/2018
7

Je wordt netjes ontvangen en te woord gestaan. Ik vind alleen dat ze meer met je mee kunnen denken ook al laat je auto bij hen maken of niet. Want soms wil je wat vragen maar kom je niet meteen op en zei weten vaak wel je over alles te informeren maar doen het ook niet als je nier om vraagt. Maar verder ben ik wel tevreden met Toyota

Service
Rob de Jong (Arnhem)
19/10/2018
10

Uitstekende service.

Service
A J van Tuil (Arnhem)
18/10/2018
8

een 8 vind ik een mooi cijfers er moet altijd iets over blijven om naar te streven

Service
B. & H. de Vos (Velp)
17/10/2018
9

Prima bedrijf! Een medewerker is een uitstekend visitekaartje voor de hele werkplaats, we zijn al meer dan 8 jaar zeer tevreden!

Service
Mevr. J L Schouten (Arnhem)
11/10/2018
9

Wordt daar heel goed, netjes en efficient geholpen.

Service
Mevr. M. Vogel (Arnhem)
11/10/2018
9

Vriendelijke en bereidwillige aanpak. Komen de afspraken na. Goede garantie. Prettige omgeving om even te wachten. Auto schoon en uitgezogen terug.

Service
Ben burgers (Elst gld)
05/10/2018
10

Altijd tot volle tevredenheid. Kan dus moeilijk anders. Sta daar ook volledig achter.

Verkoop
C. Gerbrands-Arends (Rozendaal)
05/10/2018
10

Alles correct geregeld en fantastische autoverkoper. Geen omkijken gehad naar bijzaken. We wensen louwman veel succes in de toekomst. Top.

Service
W.Hendrikse (Oosterbeek)
02/10/2018
10

-

Service
Hubert Wittens (Arnhem)
28/09/2018
10

Vergeleken met andere dealers/merken is Toyato nog redelijk betaalbaar. Je wordt geinformeerd over de kosten. Er zijn geen verrassingen en je wordt altijd prettig geholpen

Service
Dhr. B.R.Smit (Huissen)
27/09/2018
8

Uitstekende service en men doet wat men beloofd.

Service
Rene van dalen (Westervoort)
26/09/2018
8

De mensen van louwman zijn allemaal klant gerig.

Service
Mariëtte van Dorst (Arnhem)
21/09/2018
10

Vriendelijke en betrouwbare garage, waardoor ik zeker een Toyota blijf rijden.

Service
A Hogervorst (Dieren)
19/09/2018
9

Klantgericht,vriendelijk en professioneel

Verkoop
Hans Leever
19/09/2018
10

Medewerkers stellen je op je gemak, zijn vriendelijk en geduldig. Informeren je snel over nieuwe ontwikkelingen. Ben zeer tevreden.

Service
Janny Orsel (Arnhem)
19/09/2018
9

Omdat ze me goed behandelen en hun woorden nakomen.Het wordt duidelijk gezegd wat er gebeuren moet en ook de kosten worden tevoren duidelijk genoemd.Dat vind ik heel prettig.

Service
P.r. meems (Nieuw weerdinge)
19/09/2018
10

Goed zo ga zo door alleen toyota moet haar prijzen aanpassen op internet met de werkelijkheid

Verkoop
Wilma Janssen (Angeren)
19/09/2018
10

Fijne verkoop!Goede behandeling

Service
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
13/09/2018
9

Zoals eerder gezegd: Ze zijn vriendelijk, betrouwbaar, Houden je goed op de hoogte, luisteren naar wat je zegt en communiceren goed met hun werkplaats, hoog service gehalte!

Service
jh joosten (arnhem)
13/09/2018
8

is 500m lopen van mijn huis

Verkoop
Mevr Aarab
13/09/2018
10

Goede service met een glimlach

Service
Mevr.M.Baten (Arnhem)
13/09/2018
8

Vriendelijke behandeling. Vooral de breng en haalservice vind ik heel belangrijk. Dit is voor mij(leeftijd 76) een goede reden om de volgende keer weer bij deze dealer een auto te kopen(als de inruilprijs oke is).Mevr. M. Baten

Verkoop
Mevr. Tillemans
12/09/2018
10

De bekwaamheid, vriendelijkheid en je bent geen nummer maar word als mens behandeld en serieus genomen.

Verkoop
Ronald de Pruyssenaere de la Woestijne (Arnhem)
12/09/2018
10

Zeker vriendelijk geholpen

Service
E.J.M.Teunissen Weiss (Westervoort)
07/09/2018
10

Mijn man en ik hebben jaren een Toyota gereden naar volle tevredenheid.Ook de contacten i.v.m.beurten en of het aanschaffen van een nieuwe auto(Toyota) waren altijd heel prettig.We werden altijd correct benaderd m.a.w.het was bijna een blijde gebeurtenis.Een auto is bijna een gezinslid. Hoeveel uren zit je in je auto!!!Dus we hebben jaren Toyota gereden naar volle tevredeneid.

Service
Leo de Wijs (Elst)
06/09/2018
8

omdat de werkzaamheden verder goed uitgevoerd zijn .

Verkoop
Arie Janssen (Meerlo)
05/09/2018
10

Geweldig

Verkoop
Atilla Tasdemir (Arnhem)
05/09/2018
10

- Goede service- Waardering- Ze nemen de tijd voor je

Service
Wil (Arnhem)
05/09/2018
8

Naar volle tevredenheid afgehandeld.

Service
Mevr van hummel (Velp)
29/08/2018
8

Fijne dealer

Service
Mw.C.E.C.Neijenhuis (Arnhem)
29/08/2018
10

Goede uitvangst, goede uitleg. Vriendelijke mensen. Fijne wachtruimte.

Service
?
29/08/2018
8

goed bedrijf

Service
Martin G.M.Kempen (ELST -GLD-)
23/08/2018
9

Louwman Arnhem B.V. is een zeer goede dealer en je wordt uitstekend geholpen met de eventuele problemen met je auto.De reclame-slogan is heb je wel eens een kapotte Toyota langs de kant van de weg zien staan. Ik niet.Dus voor een goede Toyota of Lexus naar Louwman Arnhem.

Service
Dhr. H. Fliervoet (Borne)
22/08/2018
9

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijke benadering door de receptie en de kwalitiet van de werkzaamhede door de werkplaats.

Service
harry blokpoel (arnhem)
15/08/2018
9

voor 1 keer dan: door de snelle en correcte behandeling blijf ik enthousiast over Toyota. Opbouwende kritiek, als er naar kosten wordt geinformeerd geef dit dan door INCL. BTW.

Service
Dhr. Kuipers (Nijmegen )
10/08/2018
9

Deskundigheid en klantvriendelijkheid

Service
Dhr B van Rosendal (Arnhem)
08/08/2018
10

al jaren vaste en belangrijk, tevreden klant. nooit geen problemen gehad, bedrijf doet er alles aan om die te voorkomen.

Verkoop
Hanneke maassen (Arnhem )
08/08/2018
8

Klantvriendelijk, goede service. Vaste klant al vele jaren

Verkoop
Fl zeegers (Velp)
07/08/2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
Mevr. W.E. Krol (Arnhem )
03/08/2018
9

Ik ben al vele jaren klant en uitermate tevreden. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus absoluut niets te klagen.

Service
F.A.Timmermans (Arnhem.)
01/08/2018
8

Het is gewoon een goede en nette garage fijn personeel je word er ook echt als klant behandelt

Service
Mevr Wins (Arnhem)
31/07/2018
10

Goede service, betrouwbaar, vriendelijke medewerkers en je weet waar je aan toe bent.

Service
Jan drost (Duiven)
30/07/2018
10

Ben al 25 jaar klant bij deze garage, altijd zeer tevreden over de correcte behandeling van de balie medewerkers en van de garage medewerkers. Alles keurig verzorgd, de service, de prijs, het totale plaatje eigenlijk. Daarom.... een dikke 10 van mij.

Verkoop
Loes van Elferen de Jong (Wijchen)
26/07/2018
10

Mooie showroom. Aardige en betrokken vertegenwoordiger. Zeer informatief.

Verkoop
Dhr. Duin (Hoofddorp)
25/07/2018
10

Zeer professionele en klantgerichte verkopers die goed luisteren naar de wensen van de klant en niet opdringerig je een bepaalde richting in willen praten. Zeker een aanrader om deze dealer te bezoeken indien je op zoek bent naar een nieuwe Toyota.

Verkoop
Koen (Boxmeer )
24/07/2018
10

Enorm klantvriendelijk, begripvol en wouden me alles meedenken. Kon alles vragen en werd correct geholpen

Verkoop
Erik te Velthuis (Zutphen)
23/07/2018
8

gewoon zeer correct en netjes behandelt

Service
Verburgt (Arnhem )
20/07/2018
9

Goeie service

Service
Mevrouw Bärbel Bengtsson (Arnhem)
19/07/2018
10

Vriendelijk personeel, kundige monteurs en snelle en goede service.

Service
P.J.de Geus (Arnhem)
19/07/2018
9

We worden er altijd prettig en vriendelijk behandeld

Service
Avh (Arnhem )
18/07/2018
10

Alles is altijd goed. We komen er al 6 jaar.

Service
J. Hamminga (Elst)
11/07/2018
10

Erg vriendelijk personeel, uitstekende service en een fijne ambiance om te wachten.

Verkoop
R.ten Böhner (Westervoort)
11/07/2018
10

Keurig geholpen. Uitzonderlijke dienstverlening!

Service
Mevrouw S.Blom (Arnhem)
09/07/2018
8

Prima garage, prima service, prima personeel

Service
ALBERT RIKSEN (ARNHEM )
04/07/2018
7

KAN ALLEMAAL NET EFFE ANDERS, MAAR GOED MISSCHIEN BEN IK WEL TE VERWEND.

Service
Yolanda Faber-Oosterbaan (Zevenaar)
04/07/2018
9

Zeer klant vriendelijk. Werken netjes. Gewoon zet te vreden.

Verkoop
Remco Kuipers
03/07/2018
8

Vriendelijk en praktisch

Service
Waal
28/06/2018
7

Het was altijd goed geregeld . Nu is er een instantie tussen die afspraken regeld Helaas weten die niks van onderhoud en ik was 2 keer zo veel geld kwijt. Beter om direct met werkplaatst af te spreken .

Service
René van den Berg (Arnhem)
27/06/2018
10

Ondanks lange wachttijd erg tevreden over ontvangst en werkzaamheden. Rustige ambiance ondanks dat zij het druk hebben. Goede service.

Service
Siem Kok (Velp)
25/06/2018
8

ik werd netjes behandeld, correct en duidelijke afspraken.Rij nu al vanaf 2001 in hetzelfde Toyota-tje. De volgende weer een

Verkoop
Anouar (Arnhem)
20/06/2018
10

Gewoon tiptop inorde

Service
Tenten (Arnhem)
20/06/2018
8

Prima serviceKlantgericht

Service
J.A.P. van Ingen
14/06/2018
8

Zeer tevreden

Service
R. Hendriks
14/06/2018
9

Zeer vriendelijke en professionele medewerkers, die zich geen moeite getroosten om de relatie met haar klanten goed te houden. De volgende auto wordt weer een Toyota, omdat het een goed merk is, maar ook om het vertrouwde gevoel bij de medewerkers van ---Arnhem.

Service
Danka Husken-Smit (Arnhem)
13/06/2018
8

Ik ben erg gesteldop de persoonlijke behandeling die ik iedere keer onderga. Ik voel me erg op mijn gemaak bij Louwman Arnhem B.V. en weet dat zij met mij meedenken. Dat stel ik zeer op prijs.

Service
M. B.
13/06/2018
10

Behulpzaam, altijd meedenken in oplossingen, en vooraf inzicht geven in de te verwachte kosten.

Service
Hans Bijkerk (Arnhem)
06/06/2018
8

Vriendelijk personeel, goede service, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Service
Carin Peeters (Arnhem)
01/06/2018
10

Uiterst tevreden over de mensen en onderhoud van mijn Prius!

Verkoop
Dhr Van der Have (Arnhem)
29/05/2018
9

Prima afhandeling en informatieverstrekking - niet echt verkoperig en geïnteresseerd in de klant. Snelheid en flexibiliteit, en goede communicatie met andere partijen (lease-bureau etc)

Service
Le van den brink (Arnhem)
24/05/2018
9

Goede sevice

Service
Mevrouw C.A. Frentrop-van Harten (Arnhem)
24/05/2018
9

Men heeft oog voor de klant en denkt mee!

Service
Jan Leijting (Arnhem)
23/05/2018
10

Kom al 13 jaar bij U. Heb nog nooit een klacht gehad. Dus wat mij betreft blij ik bij Louman.

Service
C.Stegers (Arnhem)
18/05/2018
10

prettig en vriendelijk alsmede ter zake kundig

Verkoop
Emanuel
17/05/2018
10

Een uitermate professionele staf. Zowel het management, de verkoper(s), service medewerker(s) als de monteurs van dit filiaal voldoen aan deze standaard. Ik ben een erg enthousiaste klant. Dit is mijn derde Toyota en ik ben zeer tevreden over de combinatie van de auto en de mensen eromheen.

Verkoop
R. Schaap (Rheden)
17/05/2018
9

Prettige mensen, duidelijk, gewoon.

Service
Y. Swaen (Arnhem)
17/05/2018
6

Ben tevreden over de behandeling en de bediening, maar heb mijn twijfels over het naar voren gekomen gebrek, een jaar na aanschaf.

Verkoop
P. Janssen (Arnhem)
16/05/2018
10

Vriendelijke en vakkundige benadering. Duidelijke uitleg van de voortgang van de bestelling van de nieuwe auto. Professionele marketing. (Filmpje van de nieuwe auto, de dag voor de aflevering).

Verkoop
Riet en Henk bosveld (Elst)
16/05/2018
10

Wij zijn zeer adequaat met goed advies geholpen bij de keuze van onze auto. We voelden ons meteen in vertrouwde handen.

Verkoop
Wim Verbeek (Leuth)
16/05/2018
10

De garage is goed bereikbaar, we werden er vriendelijk ontvangen.We konden eerst rustig kijken en als aanvulling kregen we advies van de een vriendelijke verkoper.We wilde ons eerst oriënteren en dan later er op terug komen.Maar het advies, de uitleg van wat Hybride rijden is en hoe het werkt kregen we er steeds meer interesse in. De offerte die er uit kwam waar bij onze vorige Toyota als inruil diende was zeer positief.Dat gaf de doorslag voor de aankoop, we kregen een eerlijke prijs voor onze inruil auto terug.De verkoper gaf ons het gevoel dat we serieus genomen werden, hij was niet opdringerig.Een goede reden om er eens te gaan kijken, je weet maar nooit wat er uit komt.

Service
Dhr. R. Gorter (Arnhem)
09/05/2018
8

Winterbanden bleken al behoorlijk versleten te zijn bij plaatsing een paar maanden geleden.

Service
Dhr.J.Verduijn (Oosterhout (gld.))
09/05/2018
9

Ik ben nu al met mijn derde Toyota (12 jaar)bij Louwman Arnhem en ben zeer tevreden over de Service en de leuke stemming van de verkopers en de receptionisten. Wordt er als ik er kom voor een beurt altijd prettig verwelkomt. Auto wordt met de beurten ook netjes afgeleverd. Prima Bedrijf.

Service
mevr. m.a.j.m. melis (velp,)
09/05/2018
9

wat een fijne garage. en de medewerkers aan de balie. chapeau

Verkoop
Rozier & Van Bodegom (Arnhem)
08/05/2018
9

Een dealer en een werkplaats waar men de klant kent, een persoonlijke benadering heeft en kennis heeft van zijn product.

Service
Peter van Heerde (Arnhem)
07/05/2018
10

vriendelijk en doeltreffend

Service
F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
04/05/2018
10

Al eerder omschreven als zeer goed. Allen zou ik niet steeds vraag te herhalen want dat wordt irritant

Service
J.W.A.Kemps (Arnhem)
04/05/2018
9

Vriendelijke vlotte bediening. Vooraf prijsopgave. Afgesproken tijd wordt nagekomen alsmede de werktijd die er voor staat, tenzij er onverwachte dingen tussen komen.

Service
R,VELDHOEN (ARNHEM)
04/05/2018
9

STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR ,DENKEN MEE , ZOEKEN SNEL EN GOED DE JUISTE OPLOSSINGEN.

Verkoop
Bart van der Ent (Doetinchem)
02/05/2018
10

Stabiel bedrijf, duidelijke leiding, vriendelijk en behulpzaam

Service
Omme (Arnhem)
02/05/2018
3

Ik had om 8 uiteen afspraak voor mijn apk. Echter was mijn auto pas om 11 uur klaar waarna ik ook nog werd uitgeloot voor de steekproef van de rdw. Totale tijd dus 4 uur! Deze apk kost mij dus een halve vakantie dag! Als men dit had aangegeven dan had ik niet op mijn auto gewacht!

Service
Piet Blaas (Arnhem)
30/04/2018
8

De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. In de wachtruimte was het wel erg druk. Er zij goede voorzieningen om te kunnen werken (stroomaansluiting, WiFi).

Verkoop
Anja Bouwman (Huissen )
25/04/2018
10

Zeer vriendelijk en efficiënt geholpen bij het afhalen van de private lease auto. Extra feestelijk gevoel door de afhandeling. Alles stond klaar en de uitleg was helder.

Service
Joost Sperber (Arnhem)
25/04/2018
9

Een garage waar je auto voor onderhoud in goede handen is (en jij zelf ook, met koffie en fruit).Alles gaat in goed overleg en de auto rijd weer als een zonnetje.Jammer alleen dat bij de vaste prijs voor een grote beurt, extra kosten komen voor remblokken vervangen. Dit heb ik van meer vrienden gehoord en zou dus beter vast in de grote beurt prijs opgenomen kunnen worden om verrassingen te voorkomen.

Service
Leanne Bisselink (Gendt)
25/04/2018
10

Plezierige medewerkers en goede service.

Service
M. Jacobsen-Hordijk (Arnhem)
25/04/2018
9

Vanwege de prima service

Verkoop
Monique Scholten (Arnhem )
25/04/2018
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Roel van Kooy
25/04/2018
10

Zeer prettige garage, waarbij afspraken perfect worden nagekomen. En dan ook nog eens met een vriendelijke service. Zeer aan te bevelen!

Verkoop
Gerrie Hermsen (Arnhem)
20/04/2018
10

Klantvriendelijk

Service
Geert Spekken (Arnhem)
18/04/2018
10

Ik heb er in 2006 m'n Yaris (1.3 benzine uit 2000, nu 220.000 km) gekocht en laat hem sindsdien bij ze onderhouden. De Yaris en Louwman Arnhem hebben me nog nooit in de steek gelaten. Beide zijn degelijk en betrouwbaar.

Service
j.j.zaal (dieren)
18/04/2018
10

omdat ik deze vergelijk met Amsterdam waar ik nooit meer hoef te komen.

Service
M de Roos (Velp)
18/04/2018
9

Alleen jammer dat de wachttijd bij de receptie een beetje chaotisch overkomt.

Verkoop
Timmermans (Dieren)
12/04/2018
10

Perfecte dealer.

Service
A Hogervorst (Dieren)
05/04/2018
10

Klantvriendelijke benadering, tijdsduur conform afspraak, schoon opgeleverd, lekkere koffie

Service
Dhr. Roth (Elst)
05/04/2018
8

Klantgerichte dealer. Maken duidelijke afspraken en komen deze na. Onderhoud wordt uiterst netjes en zorgvuldig uitgevoerd.

Service
mvr. Kovac -Jung
05/04/2018
10

Zeer betrouwbaar, vriendelijk personeel, behulpzaam

Service
R. van Lopik
05/04/2018
9

Voor een beschadiging in de voorruit ben ik naar de garage gegaan. Volgens de Toyota receptie was ik verzekerd, was een afspraak maken niet nodig en kon ik wachten op de reparatie. Dit tot mijn verwondering, want ik wilde een afspraak maken voor de reparatie. Toen ik in de garage in Arnhem kwam bleek een afspraak ook echt nodig te zijn. Omdat ik als afgesproken op wachten had gerekend kreeg ik gratis een vervangende auto mee en kon ik de volgende dag mijn auto na telefonische melding weer komen ophalen. Fijn dat het zo kon, want mijn woning is 20km verder op. Zeer tevreden met deze afwikkeling, ook de schade is prima verholpen.Misschien goed dat de receptie kenbaar maakt, als het niet de eigen receptie van de garage is maar de landelijke receptie. Dit was niet duidelijk voor mij. En de informatie die ik kreeg klopte maar gedeeltelijk. Dat was wel jammer.

Service
V/d weerd (Zetten)
05/04/2018
8

Onderhoud keurig uitgevoerd,auto netjes schoon terug gekregen.vriendelijke medewerkers,nooit geen problemen gehad .

Service
J Thijssen (Malden)
04/04/2018
10

men gaf goede uitleg op mijn vragen en alles is prima gedaan.

Service
W.Hendrikse (Oosterbeek)
29/03/2018
10

Een zeer vertrouwd adres voor mij!

Service
Corien vd Heijden (Arnhem)
28/03/2018
10

Flexibel, transparant in de prijsopgave, denken actief mee.

Service
F. Hollander (Arnhem)
28/03/2018
8

Mooie inrichting van de showroom.Een wachtruimte met voldoende zit-mogelijkheden.

Service
Rob Frohwein (Nijmegen)
22/03/2018
8

Beleefde receptie.Monteurs maken een goede indruk.Krijg de auto altijd netjes terug.En, men heeft mij in het verleden geholpen met sterk piepende remmen, mijn vorige dealer kreeg dit niet opgelost.

Service
Dhr. B. Janssen (Huissen)
14/03/2018
9

Vriendelijk personeel, goede uitleg, goede service. Een tevreden klant.

Service
Ruud Looijaard (Arnhem)
14/03/2018
10

Louwman Arnhem is 100%

Service
Dhr. R. Kok
07/03/2018
9

Prima service, voorspelbaar. Vlotte afhandeling. Ik vind de wachtruimte wel prettig. En geweldig dat de auto was schoongemaakt na afloop.

Service
Han Van Boxtel (Arnhem)
07/03/2018
10

Afspraken altijd goed, keurig personeel en een geweldig mooie ruimte voor een kop koffie

Verkoop
Mevr. Heijnen (Arnhem)
07/03/2018
10

Erg vriendelijk, gastvrij en duidelijk geholpen!

Verkoop
Roy Timmer (Arnhem)
01/03/2018
10

Goede en snelle service, met aandacht voor wensen van de klant.

Service
M. Hendriksen (Duiven)
28/02/2018
8

Prima dealer waar men je vriendelijk te woord staat. Grote beurt werd netjes uitgevoerd en de auto was even snel stofgezogen van binnen. Prettig om de auto zo terug te krijgen. Maar dan wel een heel klein beetje jammer dat de kinderstoel en de middenconsole niet meegenomen was met stofzuigen, als je dan toch bezig bent. Maar dat doet niet af aan de verdere prettige afhandeling van deze werkplaatsafspraak.

Service
Lex van Hattum (Oosterbeek)
16/02/2018
9

Prima garage met goede service, prettige medewerkers en duidelijke afspraken. Zonder meer aanbevolen.

Service
Frans Frieling (Arnhem)
13/02/2018
9

deskundig personeel

Verkoop
Dhr. P.C. van der Spek (Arnhem)
07/02/2018
10

Kom hier al jaren, nooit discussies of problemen. Je wordt altijd goed geholpen, je krijgt een duidelijke uitleg over alles en ik heb een goed gevoel bij Toyota Arnhem.Dat laatste vind ik eigenlijk het belangrijkste.

Service
Rianne van Oijen (Nijmegen )
07/02/2018
9

Nog nooit zo'n warme dealer gekend waar je ook als bestaande klant als koning wordt gezien

Service
Leo Hage (Arnhem)
16/01/2018
9

Men geeft goed advies en de service is uitstekend.

Service
Anoniem
10/01/2018
8

Toyota Louwman geeft deskundig advies en handelt precies, op tijd en professioneel.

Service
Dhr, N,J.van Dijk (Dieren)
10/01/2018
10

IK BEN ZEER TEVREDEN MET HET BENADEREN EN KORREKTE AFHANDELING VAN HET ONDERHOUD AAN MIJN TOYOTA YARIS

Service
Gideon de Poorte (Rheden)
27/12/2017
8

Wielmoeren zitten met verschillende sterktes vast! Twee wielen kreeg ik niet los!

Service
N. Rikkers (Winterswijk)
27/12/2017
10

Prima service, eventuele problemen worden snel en klantgericht opgelost. Heel erg tevreden over de reparaties en de communicatie daar over. Afspraken worden goed nagekomen. Een aanrader.

Service
Anoniem
21/12/2017
9

vriendelijk, behulpzaam en mee denkend

Service
G.H. Reijnen
21/12/2017
9

Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
20/12/2017
10

TIjdens de orientatie geen opdringerige verkoper. Prettig en direct een proefrit kunnen maken. After sales service van de Louwman groep is goed. De standaard onderhoudsbeurt duurde maar zo kort dat ik op de auto kon wachten. Behalve de standaard leestafel ook goed zittende stoelen aanwezig en vers fruit.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Prima service; vriendelijk personeel. Kortom: top!

Service
Rien de Hart (Hoenderloo)
20/12/2017
10

Ik heb al jarenlang zeer goede ervaringen met deze garage, de verkopers, de receptiemedewerkers en de werkplaats. Men is vriendelijk en toch zakelijk. Dat bevalt mij prima.

Service
Anoniem
14/12/2017
10

Goede service en vriendelijke bejegening.

Service
jan drost (Duiven)
14/12/2017
10

Omdat ik door de jaren heen, eigenlijk nog nooit iets tegen ben gekomen waarvan ik zeg: dat is niet zo best.Ook met de koop van een nieuwe auto is het altijd tot in de puntjes geregeld, zo ook bij de onderhoud beurten.

Service
Anoniem
13/12/2017
7

Na een moeizame start tussen de dealer en mij als nieuwe klant, is de relatie toch uitgegroeid tot een vertrouwde relatie tussen garage en klant

Service
Anoniem
13/12/2017
7

reparaties voldoen goed, wel kan sneller worden geinformeerd wanneer reparatie klaar is

Service
Anouk vd Gun
13/12/2017
10

Al jaren goede ervaringen bij deze dealer, altijd zeer goed en vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Service
Dhr. Nijland
13/12/2017
10

Altijd direct geholpen bij een probleem en ook altijd vriendelijk te woord gestaan

Verkoop
Anoniem
12/12/2017
9

Zeer vriendelijk en een goede uitleg

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Wij zijn zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid van de medewerkers van Toyota Louwman Arnhem. Een betere dealer is er in Arnhem en verre omgeving in onze ogen niet.

Service
Anoniem
06/12/2017
8

Ben tevreden over deze garage.

Service
Jan Bolder (Arnhem)
06/12/2017
10

De ontvangst is goed en vriendelijk. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en de auto heb ik schoon terug gekregen.

Service
A van Lieshout (Huissen)
29/11/2017
7

Te lange wachttijd bij de receptie,weinig persoonlijke aandacht.

Service
Mevr. Van de Kamp (Arnhem)
23/11/2017
9

Altijd enorm tevreden over benadering, service, deskundigheid, uitleg en uitvoer van werkzaamheden.

Service
mevr
23/11/2017
8

vriendelijke mensen met de service kaart kan je altijd op ze rekenen

Service
Anoniem
22/11/2017
8

Alles bij Louwman is prettig en goed

Service
Hans van Etten (Huissen)
22/11/2017
8

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Service
Toos Dicks-Koenen (Arnhem)
22/11/2017
10

Omdat ik zeer tevreden ben over louwmaand Arnhem B,V,

Service
Yvonne van Ginkel (Westervoort)
16/11/2017
10

Zeer duidelijke uitleg over de reparatie's en evt kosten . Denken met je mee en maken het niet onnodig duur. Navragen bij collega's of uitzoeken over bepaalde onderdelen is geen enkele moeite.

Service
Anoniem
10/11/2017
9

Prima dealer, prettige sfeer

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Komen hun toezegging/afspraak na, en betrouwbaarheid is een belangrijke regel.Prettige om de wagen voor rep./onderhoud daar achter te laten. nazorg komt haast nooit voor.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Prima service en vriendelijk personeel. Auto gewassen en gezogen. Nog nooit klachten gehad en de auto is 12 jaar oud.

Verkoop
C.J. Hol (Arnhem)
08/11/2017
9

Ik werd bijzonder vriendelijk ontvangen. De verkoper was open en informeel wat mij bijzonder aanspreekt. Toen de auto binnen was, stuurde hij een filmpje van de auto zodat ik die vast kon zien, erg attent!

Service
Frans Duermeijer (Arnhem)
08/11/2017
9

Ik voel me er erg prettig als klant

Service
Martin van den Bergh (Gendt)
08/11/2017
8

Goed gehouden aan de afspraak

Service
Janny Orsel (Arnhem)
02/11/2017
9

Ik word er prettig en vakkundig geholpen en het is er, in het lees- en koffiegedeelte, goed toeven.De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk.

Service
Anoniem
01/11/2017
10

keurig en netjes behandeld

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Rustige sfeer en correcte behandeling. Denken goed mee en luisteren naar wat de klant wil en het advies past bij mijn wensen en ook negatieve adviezen worden gegeven en waarom. Duidelijk advies.

Service
G.Gerritsen (Arnhem)
30/10/2017
10

Werken volgens afspraak en die klopt dan ookGeweldige wachtruimte met koffie en fruit wat voor mij een extra verrassing was tijdens het wachten

Service
Anoniem
23/10/2017
9

Zeer goede garage met uitstekend personeel.Prettige ontvangst bij de receptie, zowel bij het komen als bij het halen van de auto.

Service
J.H.M. Fliervoet
23/10/2017
9

Louwman Arnhem b.v. komt over als een bedrijf dat haar werkzaamheden zo goed mogelijk voor haar klanten wil uitvoeren

Service
Anoniem
19/10/2017
8

Goede en snelle service. Betrouwbaar. Tarieven zijn reëel.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Ik heb tot nu toe 3 auto’s Toyota bij Louwman Arnhem gekocht en ben altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Carin Peeters (Arnhem)
18/10/2017
10

Zeer prettig en klantvriendelijk geholpen. Mijn Prius heeft naar alle tevredenheid een beurt gehad en zelfs gewassen en gezogen afgeleverd. Niets dan lof voor Toyota Arnhem

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
9

Goede ontvangst en voorlichting.

Service
Anoniem
04/10/2017
9

uitstekende service, afspraken worden correct nagekomen en men geeft duidelijke informatie

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
8

Een vriendelijk ontvangst

Service
Anoniem
27/09/2017
8

goede service. Info over onderhoud.

Verkoop
J.M. Wilelms (Wierden)
15/09/2017
10

Fijne garage, zeer klant vriendelijk en goede info

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goed en betrouwbaar!

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Prima service, helder advies en transparant wat gedaan wordt. Wachtruimte mag meer werkruimte worden, te onrustig.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goede en klantgerichte service.

Service
Anoniem
31/08/2017
8

In de nieuwe vestiging vindt ik de aandacht voor de klant verbetert. De verkopers zouden zich nog wat meer kunnen laten zien aan de klant.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
16/08/2017
9

Je voelt je er welkom en wordt met alle egards behandeld

Service
Anoniem
15/08/2017
9

vriendelijk,behulpzaam,correcte uitleg wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.

Service
Arno Groeneveld (Arnhem)
15/08/2017
9

Goeie service, vriendelijk. Fijn dat je een leenscooter meekrijgt en zeker de sms'jes als de auto klaar is worden gewaardeerd

Service
Anoniem
11/08/2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel, betrokken en eerlijk, goede prijzen, klantgericht en fijne service

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Prettige ontvangst, betrouwbare uitvoering van het onderhoud

Verkoop
E.E.W. Norder (Zevenaar)
09/08/2017
9

Klantgericht, informatief, kennis van zaken, vriendelijkheid, status van het bestelproces werd telefonisch gedeeld. In 2013 ben ik afgehaakt ivm de bijtelling op de dieselmodellen, vanuit de werkgever werd ik verplicht om diesel te rijden. Verkoper bleef tenallertijde vriendelijk.

Service
Anoniem
03/08/2017
8

Louwman Arnhem B.V voldoet aan de normen die ik van een garage verwacht, de service is goeden Toyota Yaris is gewoon een goede auto.

Verkoop
P.R.Meems (Bergharen)
31/07/2017
9

Je voelt je zelf welkom in de showroom, goede service en je wordt goed te woord gestaan ze nemen echt de tijd voor je ook de service in de garage is zeer goed. Wel vond ik de het papierwerk n.a.v aankoop nieuwe wagen beetje chaotisch (mogelijk kwam dit door gedachten aan de toekomstige vakantie).Eventuele problemen worden direkt opgelost. Verder alleen maar goede beoordelingen. Met dank voor de goede service .

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

Correcte behandeling en afwikkeling.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ben er altijd goed geholpen. Bij het kopen van een nieuwe auto geven zij meestal de hoogste inruilwaarde.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Eindelijk eens een dealer die waarmaakt wat beloofd wordt en afspraken nakomt. Dikke pluim.

Service
Fam. Deelen- Jacobs (Arnhem)
24/07/2017
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, prijs-kwaliteit verhouding is ok, verstand van zaken, flexibel.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
8

Goede verkoper, die luistert naar de wensen van de klant, echter uitleg bij aflevering zijn we helaas wel anders gewent.

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en uitstekend bereikbare locatie.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Vriendelijk, meedenkend en uitstekende service

Service
albert riksen (arnhem )
12/07/2017
8

lijst effe doorlopen en zeker meer parkeer ruimte aanbieden om de auto te brengen

Service
Anoniem
12/07/2017
5

Weinig tot geen parkeerruimte. Te joviale en weinig professionele begroeting

Service
Mevr linde (Arnhem)
05/07/2017
9

Zeer klantvriendelijk! Goede service.

Service
L. Peters (Babberich)
30/06/2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
L. Peters (Babberich)
30/06/2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
W. De Ruiter (Arnhem)
30/06/2017
8

Klantgerichtheid

Service
P.J.de Geus (Arnhem)
26/06/2017
9

wij hebben bij louwman tot volle tevredenheid al verschillende toyota's gekccht.

Service
A. Hogervorst (Dieren)
21/06/2017
9

Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Wij zijn bijzonder tevreden over Louwman Arnhem en het merk Toyota. De auto is zeer betrouwbaar en zuinig (we rijden een Prius) en de dealer is zeer servicegericht en klantvriendelijk en prijstechnisch transparant.

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Prettige klantbenadering, geen overbodige reparaties, alles volgens afspraak, huur elektrische scooter gratis

Verkoop
Dhr. M.J. Egberts (Arnhem)
20/06/2017
10

Goede ontvangst en prettige manier van zaken doen. Onze verkoper heeft altijd belangstelling voor het persoonlijke aspect en geeft nooit het gevoel dat hij perse een auto aan je wilt verkopen. Ook bij de balie wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan, en worden zaken bij problemen altijd opgelost.
Er vanuit gaande dat een ieder wel eens een foutje maakt (hij of zij die nooit fouten maakt, werkt niet!) kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn over dit bedrijf.

Verkoop
Anton Vroegindeweij (Arnhem)
14/06/2017
9

Goede service en compleet aanbod

Service
Dhr. Reerink
14/06/2017
8

Correct en vriendelijk geholpen.
Zelfs je naam wordt onthouden.
Het voorhanden zijn van onderdelen in mijn geval schokbreker, zou beter kunnen.

Service
Anoniem
09/06/2017
8

Nieuwe garage met vriendelijk en ter zake kundig personeel

Service
Anoniem
09/06/2017
7

Kundige en zeer vriendelijke dealer. Prijzen zijn denk ik redelijk, ruimte zou logischer en vriendelijke ingedeeld en -gericht mogen zijn.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Prima service...bij het afrekenen zit er zelfs een werkrapport bij, zodat je duidelijk kan zien wat er aan de auto is gedaan!

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Goede service en betrouwbaar

Verkoop
Dhr H.Alink (Arnhem)
07/06/2017
9

Wij zelf rijden nu in onze vijfde Toyota Onze 2 dochters en schoonzoon hebben ook een Toyota nooit pech gehad geen van allen
En we kennen de garage erg goed we mogen ook altijd in nieuwe modellen proef rijden en worden vriendelijk ontvangen de koffie staat klaar en een praatje kan er ook van af vandaar een 9 een 10 kan ik niet geven maar dat geld voor alles en iedereen.

Verkoop
James Hoop (Elst)
07/06/2017
9

Vriendelijke ontvangst, prima locatie, ter zake kundig personeel,

Verkoop
Johan van der Tuin (Elst Gld)
06/06/2017
9

Dit is de derde Toyota die ik bij Louwman B.V. Arnhem heb gekocht.
Het bevalt mij zeer goed en bij de receptie zijn ze altijd correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Geen onvolkomenheden.

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Medewerkers herkennen je altijd. Ook al kom ik er niet vaak. Maar altijd vriendelijk en in voor een praatje.

Verkoop
Eddy Baars (Arnhem)
31/05/2017
10

Correcte mensen en hadden goede antwoorden op mijn vragen.

Service
F. Hollander (Arnhem)
31/05/2017
7

Ik ben goed geholpen. Maar bij de receptie werd mij vertelt dat de auto circa 14.30 uur klaar zou zijn.
Dit werd echter pas 15.30 uur. Dus dit klopte niet.

Service
Jan van der Mast (Dieren)
31/05/2017
9

Betrouwbare dealer, vriendelijk en correct personeel

Service
Ruud Looijaard (Arnhem)
31/05/2017
9

Al bij binnenkomst enkele jaren geleden werden wij al hartelijk ontvangen en later is de service perfect

Service
Anoniem
29/05/2017
10

Je wordt altijd snel, competent en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

Omdat er altijd streven naar perfectie moet blijven.

Service
C van Beek (Arnhem)
26/05/2017
8

vriendelijke mensen en hebben een snelle oplossing voor problemen

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ik ben zeer tevreden met de service en behandeling

Verkoop
Dhr Fj (Arnhem)
24/05/2017
10

zeer tevreden hoe je hier ontvangen word en alle informatie die je krijgt. Dat je van alles keurig op de hoogte wordt gehouden, daar ben ik Louwman Arnhem zeer dankbaar voor

Service
Mw. Peters
19/05/2017
10

altijd een correcte, vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Geweldig team, alles is erop gericht dat de klant na afloop tevreden is. Bij mij lukt dat keer op keer.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Goed bedrijf

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Een nette indruk van het bedrijf. En vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
01/05/2017
9

Ik ben erg tevreden over de behandeling bij de garage

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Goed klant contact en snelle service

Service
Mevr.H.E.M.Wubbolts (Huissen)
26/04/2017
9

Correcte behandeling,goede afspraken,vertrouwde service.
Na de beurt rijdt mijn Aygo als nieuw.

Service
Willem
20/04/2017
5

Ik werd gebeld een dag voor mijn afspraak van 13.00 beurt en keuring. Ik zou erop wachten. De vraag was om het een dag uit te stellen. Ik was daarmee akkoord onder de zelfde condities. Ik moest mijn agenda omzetten en bracht hem in de morgen ben met een collega verder gegaan. Ik verwacht om 15.00 een telefoontje dat hij klaar was. Dat kwam niet, om 16.30 gebeld niet bereikbaar, doorgeschakeld naar ??????????? die de dealer mij zou laten terugbellen. Om 17.00 zelfde verhaal, een andere persoon maar geen *** in Arnhem. Ook hij zou ze vragen mij te bellen. Om 17.35 werd belde men mij met de mededeling dat hij klaar was. Ik had nog 25 minuten om met de bus, de collega was inmiddels vertrokken, naar de garage te komen. Dat kon dus niet. Heb voor die avond mijn afspraken moeten afzeggen. De volgende dag, zaterdag heb ik hem gehaald. Een exuus briefje ontbrak, wel een fles erg matige wijn en veel rijplezier. Geen enkel klantgevoel.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Louman Arneem is een bebrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Onderhoud en reparaties worden netjes en deskundig uitgevoerd.

Service
Dhr.M.G.M.Kempen (Martin) (ELST -GLD-)
19/04/2017
9

Omdat het een nette en goede garage is waar je op een prettige wijze geholpen wordt.
Tijdens het nuttigen van een heerlijk kopje koffie voeren de monteurs hun werkzaamheden uit.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

service. vriendelijk vakbekwaam

Verkoop
A. Kruiper (Hoenderloo)
05/04/2017
9

inruil verliep vriendelijk soepel en duidelijk. Goede deal. Gewoon zoals het hoort. Wij zijn tevreden.

Service
Dhr. C. Roth (Elst (GLD))
05/04/2017
10

Toyota's zijn fijne en doorgaans betrouwbare auto's. Naast de technisch goede producten van Toyota maakt het menselijk kapitaal, de medewerkers van Toyota, de productbeleving voor mij als consument uitstekend! Bij Louwman Arnhem doen ze de goede dingen en wordt hard gewerkt voor de klanten, daar ben ik blij mee en dat waardeer ik zeer!

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Prima werk,komen de afspraken na

Service
Hr. P. Hendrikx
29/03/2017
9

Goede, vriendelijke en duidelijke service

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Alles ging volgens afspraak en daar werd niet van afgeweken. De wachttijd was minimaal.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Behulpzaam als er mankementen zijn. Transparantie mbt werkzaamheden prettig.

Service
B.j.Woudenberg (Arnhem)
23/03/2017
9

Ik ben erg tevreden over de prettige benadering van de klant behandeling van de balie medewerkers in een woord geweldig , er is een min punt en dat is het volgende ik had een vraag over de hybride auto ,de balie mede werker vroeg iets aan de verkoper maar deze bleef gewoon achter zijn buro zitten ,had verwacht deze wel even achter zijn buro was gekomen en mij te woord zou hebben gestaan,bent anders gewent bij mijn Volvo dealer.

Service
W v/d weerd
23/03/2017
9

De 2 mannen die achter de balie werken zijn erg vriendelijk.
Als je de auto komt ophalen krijg je goede uitleg over wat er aan de auto is gedaan.
Mijn toyota prius was er voor een terugroepactie en een jaarlijkse beurt.
Alles was netjes uitgevoerd,en ben weer tevreden met de auto naar huis gereden.

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
9

Een 10 geef ik nooit omdat ik van mening ben dat er altijd geleerd kan worden en dus vernieuwd en/of aangepast.

Verkoop
Miep Geutjes-Cox (Oosterbeek)
20/03/2017
8

Wij zijn steeds op een nette en vriendelijke manier ontvangen en te woord gestaan!

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
9

Klantvriendelijkheid gastvrij professioneel
Voldoende tijd vrij gemaakt
Ongedwongen

Service
Dhr. G.Groters (Arnhem)
16/03/2017
8

Voorlichting en reparatie OK.
Ik was opgeroepen er om 13.00 te zijn.
Pas om 15.30 was de onderhoudsbeurt beeindigd.
Ik kreeg wel meerdere malen koffie aangeboden.
Maar toch...

Verkoop
S van Binsbergen (4041CS Kesteren)
16/03/2017
10

De C-HR

Service
Anoniem
09/03/2017
8

Aangezien we negen jaar bij Louwman onze reparatie laten uit voeren ben ik tevreden.

Service
H. peters (Arnhem)
09/03/2017
9

Een hele duidelijke uitleg en een hele goede service

Service
Dhr. Jan D. Tebbes (Elst. (Gld))
08/03/2017
10

Waar ik waarde aan hecht is de persoonlijke aandacht, de behulpzaamheid.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Zeer vriendelijk

Service
Anoniem
27/02/2017
9

zeer correcte behandeling en zeer persoonlijk

Service
Anoniem
23/02/2017
8

Correcte service,en duidelijken uitleg.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

ben zeer te vrede over de behandeling/afhandeling bij het onderhoud van mijn auto.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
22/02/2017
9


Ik vind Louwman Arnhem een prettige dealer met zeer voorkomend personeel. Een pluim waard !

Service
Hans Kramer (Arnhem)
16/02/2017
8

goede service en vriendelijk/bekwaam personeel

Service
Anoniem
15/02/2017
9

prima service. toyota gekocht op grond van duidelijke onderhoudskosten. Deze zijn wel erg hard gestegen!

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Zeer tevreden

Service
I. Koster (Arnhem)
18/01/2017
10

Vriendelijk, correct en deskundig personeel, mooi pand

Service
A J Valen (Arnhem)
12/01/2017
10

Prima service , goede uitleg, en goede koffie

Service
Corina (Arnhem)
28/12/2016
9

Altijd vriendelijke en behulpzame service. Ik ben blij met deze dealer.

Service
J.H.M. Fliervoet (Borne)
21/12/2016
9

De dealer is uiterst vriendelijk en correct in haar poging de klant tevreden te stellen

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Goede uitleg erg behulpzaam

Service
Anoniem
20/11/2016
10

vriendelijk, kundig en prima service

Service
Anoniem
26/10/2016
9

Ik ben zeer tevreden. Afspraken maken, service, uitleg etc.

Service
Anoniem
12/10/2016
7

Ik vindt de nieuwe vestiging verbeterd ten opzichte van de oude.
De klantgerichtheid is nog ouderwets, verkopers zitten te veel achter hun bureau...!
Receptie is goed en klantvriendelijk, klantgericht. Soms wel lange wachttijden.

Service
Dhr. Erik Hakemulder (bemmel (gld))
10/10/2016
9

goede service en duidelijke afspraken, ook, m.b.t eventuele extra bijkomende kosten, ik kan er ook, met al mijn vragen terecht, ze nemen er echt nog de tijd voor hun klanten, dat stel ik zeer op prijs

Service
H.wittens (Arnhem)
05/10/2016
10

Zeer betrouwbare dealer waar je zeer prettig wordt geholpen

Service
Zwaaij van HAP (Angeren)
05/10/2016
9

heel goed geholpen

Service
Anoniem
28/09/2016
8

Goede uitleg erg behulpzaam

Service
Janny Orsel (Arnhem)
26/09/2016
9

Bij mijn eerste remprobleem-bezoek is er een gedeeltelijk verkeerde conclusie getrokken en is een heel belangrijk probleem, inzake de ABS, niet herkend. Toen na reparatie hetzelfde probleem bleef bestaan is door de chef werkplaats de juiste conclusie getrokken en dat is naar volle tevredenheid gerepareerd.
Vandaar net geen 10.

Service
Anoniem
07/09/2016
9

Altijd een correcte en duidelijke behandeling.

Service
Anoniem
31/08/2016
8

omdat ik het contact, de service en werkzaamheden hogelijk waardeer

Service
Jacqueline de Bruijn (Groenlo)
28/07/2016
10

Als je een afspraak maakt wordt er direct verteld hoelang het gaat duren dat ze met je auto bezig zijn, en dat is er prettig,als je zelf ook nog afspraken hebt die dag. En niet te vergeten wat de kosten gaan worden met de beurt.
De koffie en lectuur maken het wachten minder vervelend en natuurlijk de uitgebreide collectie die ze tonen.

De service, gedrevenheid, vakmanschap, en een blinkende schone auto bij het weg rijden maken het plaatje compleet.

Service
Noud van Zuijlen (Arnhem)
14/07/2016
10

Extra werkzaamheden zonder bijbetalen naast afgesproken beurt.
Vooraf aangegeven probleempjes prima opgelost.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

klantvriendelijk, gedegen

Service
j. hamminga (Elst gld )
13/07/2016
10

Deze garage verleent een zeer goede service en is bijzonder klantvriendelijk

Service
Mevr. Hoogakker (Oosterbeek)
13/07/2016
10

De onderhoudsbeurt is binnen de geplande tijd uitgevoerd, de kosten vielen mee en de auto heeft een wasbeurt gekregen.

Verkoop
ton schuur (doesburg)
08/07/2016
9

Dit was van het begin af aan een goede klik en meteen eerlijk advies en prijs

Service
Anoniem
06/07/2016
7

prima service , snelle afhandeling, maar kosten zijn gemiddeld hoger. Dus vrij prijzige rekeningen.

Service
Dick van oort (Oosterbeek)
06/07/2016
9

Omdat alles, ook bij onverwachte zaken, soepel gaat. Het is geen tien omdat ik soms wel behoorlijk lang moet wachten, omdat ze niet direct aam de klus kunnen beginnen

Service
w.rensink (huissen)
06/07/2016
8

goede service, vriendelijke en accurate bafhandeling

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
9

volle tevredenheid

Verkoop
Hans Verlinden (Arnhem)
30/06/2016
8

Altijd aandacht voor het probleem, behulpzaam en eventueel bereid tot alternatieven.

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Een goede garage met vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden met mijn auto.

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
9

De klantvriendelijkheid, alle mogelijkheden doorgelopen v.w.b. de totaalprijs, ook na vergelijking met een andere dealer in de naaste omgeving die een goedkoper aanbod deed.

Service
Anoniem
29/06/2016
9

prettige mensen, en goede service

Verkoop
Anoniem
28/06/2016
10

Vriendelijk,
Verstand van zaken,
Goede voorlichting,
Duidelijke uitleg,
De aflevering op 1 juni 2016 was een feestje,
Ik kan bellen als ik ergens mee zit.

Verkoop
P.J.de Geus (Arnhem)
27/06/2016
9

Prettige ontvangst goede voorlichting prima service
wij komen graag bij deze dealer.
Daar komt bij dat alle toyota's die we daar gekocht hebben
ons prima zij bevallen.

Service
Anoniem
23/06/2016
8

Goede service . Er wordt meegedacht

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Een goede service, komt afspraken na. Ze lossen het probleem op zelf tot na sluitingstijd. Een fijne wachtruimte om op je auto te wachten bij een kleine onderhoud. Één uur onderhoudstijd betekent ook één uur en zelfs eerder dan één uur.

Service
Anoniem
22/06/2016
7

Een adequatere opvang bij de receptie als het druk is.

Verkoop
Anoniem
16/06/2016
10

Goede service!

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Er is gedaan wat gedaan moest worden tegen een redelijke prijs en binnen de afgesproken tijd.

Verkoop
Dhr.Simon Jak (ARNHEM)
15/06/2016
10

Een correcte benadering.....snelle afhandeling van zaken.....redelijke prijzen. Ik heb een (1) negatieve opmerking die betrekking heeft op de bereikbaarheid van de dealer in ARNHEM. Iemand die er voor het eerst naar toe gaat moet puzzelen hoe men er moet komen.Het gebouw toont zich duidelijk aan de bezoeker......maar hoe je er moet komen....is een raadsel. Goed als je t eenmaal weet,is het geen probleem meer!!!!

Service
H.Wittens (Arnhem)
09/06/2016
10

Nagenoeg perfecte service. Zeer vriendelijk personeel. Ik heb al 36 jaar het volste vertrouwen in deze dealer en nog nooit meegemaakt dat ik niet correct of oneerlijk ben behandeld.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Prima service, (klant)vriendelijke bejegening.

Verkoop
Frans van Loon (Bemmel)
08/06/2016
10

Goede en betrouwbare dealer.

Service
H.A.Kegge (Velp)
08/06/2016
9

Ze doen wat ze beloven,punt uit.

Service
S.Blom (Arnhem)
08/06/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel, de APK en grote beurt naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
07/06/2016
9

betrouwbare grage.

Service
Anoniem
02/06/2016
10

goede indruk van medewerkers en service

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Kan natuurlijk altijd beter, maar een 8 is toch heel mooi

Service
Anoniem
01/06/2016
10

De beurt is perfect uitgevoerd. Goede en snelle communicatie. Hoefde niet te wachten en had de beschikking over e-scooter. Goed alternatief voor gratis vervangend vervoer.

Service
Dhr Van Drogen (Arnhem)
01/06/2016
9

Als trouwe klant wordt ik persoonlijk begroet. Er is goed afspraken te maken en bij een spoedklus wordt ik binnen het redelijke geholpen.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Tevreden over de behandeling en afhandeling

Service
De heer en mevrouw Roth (Arnhem)
11/05/2016
10

Deze dealer heeft de afgelopen jaren het onderhoud van onze Toyota's keurig uitgevoerd. Ook werden goede afspraken gemaakt en nagekomen. We hebben steeds plezier gehad aan de Toyota's en hebben het contact met de medewerkers van Louwman als prettig ervaren.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

een vriendelijke omgeving goede service goede uitleg over de uitvoering van de reperatie

Verkoop
Jan Noij (Westervoort)
29/04/2016
8

Nadat ik twijfelde over een 7 of 8 heb ik toch voor de 8 gekozen, omdat een kwestie m.b.t. een accu, die al na drie en een half jaar stuk ging, uiteindelijk op mijn aandringen toch naar tevredenheid is opgelost. Een leeftijd van ruim drie jaar vond ik en vind ik nu nog onacceptabel kort! Kosten werden fifty/fifty op mijn verzoek.

Service
Frans Dueremeijer (Arnhem)
25/04/2016
9

Zoals gezegd prrima

Verkoop
P JANSSEN (ARNHEM)
25/04/2016
10

De dealer had alle tijd en begrip voor de wensen van de klant.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Wat ik heb gezien was perfect.

Verkoop
Anoniem
20/04/2016
10

Vakbekwaam- vriendelijk-en de koffie staat altijd klaar.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
20/04/2016
9

De ontvangst is prima en het gebouw is top. Ook met het werkplaatspersoneel kun je praten en het doet gewoon heel erg professioneel aan. Vriendelijkheid en meedenken staat hoog in het vaandel.

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

Prima geholpen in alle opzichten

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Alles is netjes uitgevoert

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

Dealer is goed bereikbaar en het verkoopproces is naar tevredenheid verlopen.

Service
J. Donkers (Arnhem)
13/04/2016
8

Door het online kunnen inplannen van een afspraak is het ideaal voor de tweeverdiener. We weten direct waar we aan toe zijn en kunnen de auto binnen een dag weer ophalen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en we werden goed op de hoogte gehouden gedurende de servicebeurt. We wisten overigens van te voren al voor een groot deel wat de kosten zouden zijn.

Verkoop
Jacques Arts (Elst Gld)
07/04/2016
9

Prettige contacten tijdens het verkoopproces.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Vriendelijk. Juiste zaken uitgevoerd.

Service
Dhr. R. Nijman (Arnhem)
06/04/2016
10

Bij deze dealer tref je als klant iedere keer weer een warm welkom aan. Het personeel is erg vriendelijk, meegaand en toont oprechte interesse. Toyota Louwman steekt wat dat betreft voor mij met kop een schouders boven de rest uit. Ik kan deze autodealer van harte aan iedereen aanbevelen!

Service
Anoniem
29/03/2016
9

Werd snel en vriendelijk geholpen. Prima kort afspraken en verder verloop doorgenomen. Kortom helemaal tevreden.

Service
G.B.J. van der Kracht (Velp(GLD))
23/03/2016
10

zoals altijd; goede ontvangst, vriendelijk, houd zich aam afspraken, duidelijke uitleg, goede aflevering, netjes afgegeven!

Service
Mevrouw van der Steen (Westervoort)
16/03/2016
10

betrouwbaar en kundig personeel, prachtige showroom

Verkoop
Anoniem
14/03/2016
9

Meedenkend, erg vriendelijk en aardig, leuk filmpje stuurde hij me toe, maakte me aan het lachen.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Goede ervaring tot nu toe. Garantie zonder gezeur toegepast.

Service
Hubert wittens (Arnhem)
02/03/2016
9

Nagenoeg altijd verloopt alles zoals afgesproken. Alleen de laatste keer moesten onverwachts ook de remblokken vervangen worden. Ipv de afgesproken 78 euro moest ik ongeveer 160 euro afrekenen, omdat het afgesproken bedrag ex btw en montage bleek te zijn. Jammer, maar het kan gebeuren.

Verkoop
Sjef Valen (Arnhem)
02/03/2016
10

Bij de koop van de nieuwe RAV4 ben ik prima geholpen door de verkoper, hij heeft alles goed uitgelegd bij de oplevering.
Over het onderhoud van onze beide auto's Yaris en RAV4 zijn wij al ruim 10 jaar uitstekend tevreden, vooraf prijsopgave en bellen als er iets is.

Service
Dhr. C.Compier (Arkel)
17/02/2016
10

service, met service beurten wordt de auto netjes afgeleverd en je merkt dat hij een service beurt heeft gehad.Ik kreeg ook
advies i.v.b. met benzine die te schraal is er een toevoegingings middel bij te doen in de karter even zo met de benzine tank dit
is beter voor de motor, helaas hoor je dit niet bij anderen merken en alleen bij de Toyota dealer dat geeft een veilig gevoel en ik
merkt het ook tijdens het rijden dat de motor beter reageerd en rijd.Ik vind de Prius een hele betrouwbare auto en een prettige
reisauto, ook nog zuinig en stabiel.Onze volgende auto is weer een Prius, maar voorlopig blijven we deze auto rijden omdat we
nu weinig kilometers maken.Daarbij komt ook de onderhouds kosten die liggen lager als bij anderen merken en ook de techniek
ligt Toyota ver vooruit vooral op hybride aandrijving, anderen merken lopen achter en hebben hun eigen systeem wat toch niet
de techniek is als Toyota ook bij waterstof aandrijfing.Kijk maar bij de Duitse auto's duur in onderhoud, verbruik, en ja dan

Service
DB. Gerbrands (Dieren)
12/02/2016
10

goede dienstverlening en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr. J.B.Kramer (Arnhem)
10/02/2016
8

goede service , klantvriendelijk

Service
R.A.W Heuysdens (Huissen)
10/02/2016
8

Prima Dealer! Vriendelijk personeel. Nemen alle tijd voor je.

Verkoop
Anoniem
28/01/2016
9

Goede en heldere service.

Service
A.M.Nijland (westervoort)
27/01/2016
9

ik heb uitstekende ervaring met de dealer en zijn medewerkers

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Gewoon goed

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Extra benodigdheden naast de beurt worden netjes uitgelegd en voor akkoord gevraagd. Auto wordt zo schoon teruggegeven dat je je bijna schaamt hoe je hem hebt ingeleverd.

Service
Mevr. Janssen (Huissen)
27/01/2016
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, zowel verkopers,baliemedewerkers als monteurs. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Ook als ik onverwacht kom voor iets kleins wordt dit snel opgelost. Ik kan wachten tijdens de werkzaamheden in een prettige ruimte met fijne stoelen, gratis wifi en lekkere koffie. Dus twijfel niet en ga naar deze dealer!

Verkoop
Rein van den Berg (Rheden)
25/01/2016
9

Ik word altijd goed en netjes geholpen.

Verkoop
van Es (Giesbeek)
25/01/2016
10

11 gewoon goed

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Ze zijn eerlijk over prijzen en of het nuttig is of niet. Er wordt niet gepusht tot koop!!!

Service
Dhr. Uda (Arnhem)
06/01/2016
10

Duidelijkheid, eerlijkheid, meedenkend en nooit problemen voor of achteraf.
Ik ga altijd met een zeer vertrouwd en goed gevoel naar huis.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Ben in de loop der jaren nooit ontevreden geweest over het onderhoud van mijn Toyota's heb ervaren dat bij persoonlijke problemen (ernstige ziekte echtgenote) er door de medewerkers meegedacht werd om eventuele problemen zo soepel mogelijk op te lossen.

Verkoop
EMI Lammers (Huissen)
30/12/2015
10

Vanaf moment 1 voelde ik mij serieus genomen en heeft de verkoper er alles aan gedaan om mijn vragen goed te beantwoorden. Mocht zelfs 2x proefrijden zodat mijn man ook kon rijden. Dit plus een mooi aanbod en wen mooie prijs heeft geleid tot aankoop van mijn geweldige nieuwe auto. Ben er super blij mee echt elke kilometer is een feestje!!

Service
Ton Romeijn (Arnhem)
30/12/2015
9

Goede ontvangst en wachtvoorziening. Wachtruimte iets minder sfeervol dan in oude situatie. Onvoldoende rekening gehouden met wandelmogelijkheid tijdens het wachten.

Service
Anoniem
28/12/2015
10

Klantvriendelijk, persoonlijk, duidelijk, doen wat ze zeggen,vakkundig,fijne wachtruimte met lekkere koffie

Service
Anoniem
24/12/2015
7

Goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
9

erg goed

Service
Dhr.N.J.van Dijk (Dieren)
23/12/2015
9

Klantvriendelijkheid en goede service
correctie een van de vorige vragen ging niet goed, ik heb nl.geen leaseauto, maar ben eigenaar van toyota yaris.

Verkoop
Mevr. Wennekes (Arnhem)
23/12/2015
9

Klant vriendelijk- klantgericht,

Service
A. Hogervorst (Dieren)
16/12/2015
10

Klantvriendelijk en werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd

Verkoop
W.P.Rutgers (Apeldoorn)
14/12/2015
9

vakkundig geholpen

Service
G. Gerritsen (Arnhem)
10/12/2015
10

Alles is naar wens verlopen, zeer vriendelijk en bereidwillig, zeer goede service

Service
Anoniem
09/12/2015
7

Tevreden

Service
Anoniem
09/12/2015
8

kan altijd nog iets beter

Service
Dhr. G. Post (Arnhem)
09/12/2015
8

Het product dat men verkoopt is prima.
De uitstraling van het personeel en kaderleden geeft je een vertrouwd gevoel.
Alles wordt netjes en schoon afgehandeld.
Kortom ik ben zeer in m'n sas met de dealer van "Mijn TOYOTA"!

Service
Ferdinand Kovac (Bemmel)
02/12/2015
10

alles correct en goede service

Service
M. v. Houten (Rheden)
02/12/2015
9

Leenauto zou handig zijn bij rep. of APK.

Service
Jan Drost (Duiven)
26/11/2015
9

De uitstraling is uitstekend, de receptie weet waarvoor je komt, altijd de juiste vragen en antwoorden, de werkplaats is uitstekend, de auto is altijd prima in orde, eigenlijk alleen maar complimenten. Vandaar, ik kom er al meer dan 20 jaar.

Service
Mevr. Danka Hüsken-Smit (Arnhem)
26/11/2015
10

Wij zijn zo blij met Toyota en met name met onze dealer, omdat men er altijd bereid is te luisteren, mee te denken en ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een Toyota rijden is voor mij persoonlijk van groot belang, omdat ik er mee rondreis, omdat ik klein ben en er in 'pas' en, omdat ik altijd goed in deze auto's kan zitten. Graag zou ik overgaan naar een Yaris hybride - automaat, omdat deze handelbaar is en mij meer ruimte verschaft : ik moet voor mijn werk als directeur van het Educatief Mandala Instituut veel meenemen. De Yaris voldoet aan de behoefte: achterklep veel ruimte zodat er kratten inpassen. Nu nog een goede financiering, die het mij mogelijk maakt op mijn - latere - insteek als bedrijf, ermee te kunnen rijden.

Service
Anoniem
25/11/2015
6

De verhouding prijs en kwaliteit is niet evenredig. Communicatie tegen klant kan beter.

Service
Dhr. H.B. Croon (Rozendaal)
24/11/2015
9

Vroeger zei mijn leraar altijd, een 9 is voor de student, een 10 is voor de leraar. Vandaar.
Maar de service en uitstraling van de nieuwe zaak is fantastisch.

Service
Dhr.J.Riemer (Arnhem)
23/11/2015
9

Al vele jaren ben ik zeer tevreden met deze dealer DE GOEDE telefonische contacten en de betrouwbare afspraken zijn prettig voor de klant.Ik rijd thans de 14-de Toyota van deze garage tot volle tevredenheid!

Service
Anoniem
16/11/2015
9

Gezelligheid en een persoonlijke benadering.

Service
Mevr.Hirschfeld (Westervoort)
16/11/2015
8

een vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie met de klant.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
11/11/2015
8

bij de beoordeling houd ik ruimte voor hogere waardering na een langere ervaring met deze dealer

Verkoop
Lambert Hoogveld (Duiven)
04/11/2015
9

De aankoop en de inruil was eerlijk. En de afhandeling was persoonlijk.

Service
Mevr.A.Swart (Arnhem)
23/10/2015
6

niet iedere reparatie wordt geheel uitgevoerd. Dat is hinderlijk.
Er is een handelingenlijst bijgesloten (bij de rekening) waarbij iedere handeling wordt afgevinkt. Dit slaat nergens op : de vinkjes worden gezet zonder te controleren of die handeling ook is uitgevoerd. Momenteel herinner ik me b.v. stoel terugzetten : nee dus. De luchtventilatieknop stond verkeerd en zo waren er nog een paar kleine irritaties. Zoiets overkomt me niet bij de vakgarage.

Service
Anoniem
21/10/2015
7

Eerlijk prijzen en geen onnodige reparaties uitvoeren

Service
André Naus (Arnhem)
16/10/2015
9

Elk telefoontje en elk bezoek een toonbeeld van klantvriendelijkheid. Service en kennis van hoog niveau.

Verkoop
John van de Wakker (Westervoort)
16/10/2015
10

Het meest wenselijk bij een auto aankoop is goede voorlichting over het product, accessoires en gebruiksgemak.
Ook de informatie m.b.t. het kostenplaatje en de onderhoudsvoorwaarden / schema's zijn een must to know!
In het voornoemde was de voorlichting excellent.

Verkoop
Ronald Kroonsberg (Rheden)
16/10/2015
7

Bij de aflevering was de nieuwe auto niet geheel in orde. Niet goed gepoetst, vette voorruit aan binnenzijde.

Service
Dhr F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
14/10/2015
9

Altijd prima behandeld. Ben erg tevreden

Service
hr. Frieling (Velp)
12/10/2015
9

goede afspraken,goede service,noodzakelijk reperatie/vervanging worden van te voren besproken,goede koffie

Service
Liesbeth van Litsenburg (Arnhem)
07/10/2015
10

Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Het maakt niet uit of je met een grote RAV komt of met een Aygo. Kosten zijn vooraf duidelijk en heel veel valt trouwens onder 'service'. Complimenten van een voor-het-eerst-Toyotarijder!

Service
Walter van der Bron (Arnhem)
07/10/2015
9

klantvriendelijk; directe bediening; verkoop goed georganiseerd idem als service onderhoud

Verkoop
Anoniem
05/10/2015
9

Goede advisering in de keuze, uitgebreide uitleg bij de aflevering, belangstelling van de verkoper, betrokkenheid bestelproces

Service
Anoniem
05/10/2015
10

De service en communicatie en tevens de vriendelijkheid van medewerkers zijn prima!!

Service
Anoniem
30/09/2015
10

service ,vriendelijk,klantgericht,eerlijk,duidelijk

Service
Anoniem
24/09/2015
8

Goede behandeling

Service
Anoniem
24/09/2015
9

goede service en prettig personeel

Service
Anoniem
16/09/2015
10

vriendelijke beleefde klantbenadering. Ook als vrouw word je serieus genomen. Goede, redelijk geprijsde reparaties.

Service
M. Nova (Arnhem)
16/09/2015
9

Professioneel, vriendelijk en duidelijk.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
8

fijn geholpen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Wij zijn tot heden tevreden over de auto en de garage.

Service
Dhr Casper Zoethout (Nijmegen)
11/09/2015
8

Deze dealer begrijpt wie zijn klanten zijn en hoe je hier mee omgaat

Service
dhr derk klink (arnhem)
11/09/2015
10

prima service

Service
Dhr. G. van den Berg (Arnhem)
11/09/2015
9

zie voorgaande vragen en antwoorden wat betreft service, vriendelijkheid enz.

Verkoop
Peter van Heerde (Arnhem)
11/09/2015
10

gastvrije ontvangst duidelijke en doelmatige explicatie

Verkoop
Anoniem
27/08/2015
10

Op alle vlakken ben ik goed geholpen. De service was/is heel goed!

Verkoop
Ir. Frits Pronk (Oosterbeek)
27/08/2015
10

Contact met dealer laat niets te wensen over. Al sinds eerste contact sinds 2010.

Verkoop
Anoniem
25/08/2015
9

Goede service, vriendelijk medewerkers, veel kennis van de auto's en de auto zelf is geweldig!

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Een correcte behandeling

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Een zeer correcte vriendelijke behandeling. Mocht er iets vervangen moeten worden dan wordt dit goed overlegd.

Service
Jaap Wiersma (Arnhem)
17/08/2015
4

Geen prijsopgaaf vooraf. Zeer dure reparatie. Laconieke reactie op mijn verbazing over hoogte van de factuur. Geen alternatief aangeboden voor duur onderdeel, bv gebruikt onderdeel.

Service
Anoniem
06/08/2015
9

Veel ervaring met verschillende autodealers, Dit bedrijf maakt een positief verschil in klantbenadering (zakelijk en erg persoonlijk) en afwikkeling van klachten/onderhoud aan de auto). Van te voren gemaakte prijsafspraken worden nagekomen (niet voorziene reparaties daargelaten)

Service
van Herwijnen (Duiven\)
06/08/2015
8

zeer tevreden, zeer vriendelijk en adequate medewerkers.

Service
Anoniem
05/08/2015
9

volgens afspraak alles geregeld en zelfs sneller klaar dan verwacht

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Heel goede service

Verkoop
Dhr W.A. Heineman (6881CS Velp)
27/07/2015
10

evenals voorheen, een prettige en correcte benadering

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Voor mij een oude zeer vertrouwt adres

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Ik heb al vele Toyota's gehad en alle van dezelfde dealer en heb geen klachten over hen.

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Prima service, denken mee

Verkoop
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
22/07/2015
9

Men is hier erg vriendelijk, en ze herkennen me als klant. De verkoper waar ik ook 5,5 jaar geleden mijn auto bij heb gekocht, komt altijd naar me toe als ik de zaak binnenloop.
Eveneens hele goede service bij de reparatie en onderhoud afdeling. Je krijgt het gevoel dat men altijd tijd voor je heeft.

Service
Hans Hamminga (Elst)
22/07/2015
9

Deze dealer koppelt een zeer vriendelijke omgang aan een uitstekende service!!

Verkoop
R van der Steen (Westervoort)
22/07/2015
9

vriendelijke verkoper met verstand zaken

Verkoop
E. Dykstra (Arnhem)
16/07/2015
10

Top dealer! Mooi nieuw pand! Aardige behulpzame medewerkers!
Hebben er meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
7

verwarrend

Service
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
15/07/2015
8

Zie eerdere toelichting.
Ik ben compleet tevreden:
* vriendelijke medewerkers
* In het begin wat garantie gevalletjes gehad, en dit is oged opgelosd

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Super aardige en vriendelijke mensen , zeer behulpzaam, kundig en geduldig.
En in een prachtig nieuw pand met lekkere koffie (!) en fijne service.

Service
Anoniem
06/07/2015
9

Op alle punten goede service. Alleen jammer dat je af en toe lang bij de balie moet wachten.

Service
Willem Wesselink (Arnhem )
06/07/2015
8

Prima service

Service
Hubert Wittens (Arnhem)
30/06/2015
10

Zeer vriendelijk behandeling op verkoop en werkplaats. Afspraken worden 100 % nagekomen. Je wordt nooit onaangenaam verrast.

Verkoop
Dorland
25/06/2015
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Mathieu Roelofs (Elst)
22/06/2015
9

altijd zeer vriendelijk en correct.goede uitleg en informatie.
wekt zeer veel vertrouwen en kennis van zaken

Service
Anoniem
18/06/2015
8

goede en betrouwbare dealer

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

onze vorige Toyata was een rampauto, met constant gebreken. Deze garage heeft ons, naar mijn idee, zo goed mogelijk geholpen om een oplossing te vinden en met de huidige auto zijn we zeer tevreden.

Service
Dhr Verweij (Arnhem)
17/06/2015
8

betrouwbaarheid, prijs, service, extra's

Service
G.A. Groeneweg (Oosterbeek)
17/06/2015
10

goede service

Service
Ir.ing. Th.K.J.Luderer (Dieren)
17/06/2015
10

Er is nog nooit iets misgegaan.

Service
Jan van der Mast (Dieren)
17/06/2015
9

Punctueel, vriendelijk

Verkoop
Mevrouw Tillemans (Arnhem)
17/06/2015
10

Service.

Verkoop
Yvonne. L.Glaser (Oosterbeek.)
17/06/2015
9

Vakbekwaam en betrouwbaar .

Service
Anoniem
03/06/2015
7

Voldoet, maar verder niet heel bijzonder

Service
Dhr. B.R.Smit (Huissen)
03/06/2015
10

Servicegericht, correct en duidelijk in de toelichting.

Service
Anoniem
27/05/2015
5

over de afhandeling van de reparatie

Service
Rob Blom (Arnhem)
27/05/2015
9

Goede bereikbaarheid om afspraak te maken, goede voorafgaande opgave van kosten, reparaties kundig uitgevoerd

Service
Ben van Asperen (Arnhem)
26/05/2015
9

Toyota is voor mij altijd een betrouwbaar merk auto geweest en ik voel me als klant op mijn gemak bij deze dealer. De mensen van de werkplaatsreceptie zijn vriendelijk en bespreken de bijzonderheden zoveel mogelijk al vooraf. Voor zover ik kan beoordelen zijn de werkplaatsmedewerkers deskundig en zelfs een keertje over de schouder van een monteur meekijken was mogelijk.

Service
Anoniem
20/05/2015
6

Na de onderhoudts beurt zaten er allemaal olie druppen en vlekken verspreid over de motor. Dit was her en der vlugtig weg geveegd met een stukje papier maar was absoluut nog niet schoon. Ook het formulier van onderhoud vond ik wat vreemd. Er zat nl een variant bij van een benzine en niet van een diesel zoals wij hem hebben. Al met al niet echt een super ervaring.

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Servicegericht en Vriendelijk Personeel

Service
Anoniem
20/05/2015
8

Vriendelijk personeel, bellen je wanneer er meer bekend is over de auto en/of kostenplaatje,

Verkoop
Mevr. A. Kiesling (Tiel)
20/05/2015
10

Wij zijn geholpen door een zeer vriendelijke en correcte medewerker die alle tijd voor ons genomen heeft en zeer goed uitleg heeft gegeven, was prettig onderhandelen.

Service
Anoniem
13/05/2015
3

Na vooraf bellen met de vraag of de juiste band beschikbaar is naar de dealer gereden omdat dit het geval zou zijn. Echter na een half uur te hebben gewacht werd mij verteld dat de juiste band er toch niet was. Vervolgens moest ik nogmaals wachten totdat de oude band teruggeplaatst was. Beneden gekomen kon ik wederom wachten omdat de man die mij moest helpen met een andere klant buiten stond en geen van de andere baliemedewerkers de moeite deed om mij mijn autosleutels te geven.
Toen ik, nadat mij gemeld was dat de juiste band geleverd was, aangaf dat ik het op prijs zou stellen dat er een vergoeding voor het voor niks op en neer rijden en drie kwartier wachten voor niks, in de vorm van een gestofzuigde en gewassen auto, kreeg ik te horen dat daar niet aan begonnen kon worden.
Eenmaal bij de dealer schrok ik van de prijs die ik moest betalen. Eerder had ik voor hetzelfde geld twee exact dezelfde banden. Maar dat kon niet kloppen en ik moest de oude factuur maar gauw weg doen voordat ik alsnog de kosten van de vori

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Altijd vriendelijk, meestal duidelijk, altijd ruimte om even langs te rijden als er iets met de auto is.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

makkelijk om een afspraak te maken, vakkundig onderhoud/reparatie, vriendelijk personeel

Verkoop
Marianne Jacobsen (Arnhem)
13/05/2015
8

Er was enig oponthoud met de aflevering, maar is later keurig opgelost. Aardige verkoper.

Service
Mevr.Tillemans (Arnhem)
13/05/2015
10

Op deze dealer kun je vertrouwen.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Al ruim 20 jaar ben ik zeer tevreden over de heren die er werken en de Toyota' s waar ik in gereden heb.

Service
Anoniem
29/04/2015
6

Het is dat ik vast zit aan de dealer. Anders was ik waarschijnlijk al gaan "shoppen".

Service
dhr. C.W. van der Zwaag (Arnhem)
29/04/2015
10

Ervaar het gewoon als een perfecte garage met vriendelijke en meedenkende medewerkers.

Service
F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
29/04/2015
9

Zoals aangegeven correct en vriendelijk personeel en goede voorlichting wat er gedaan wordt

Service
Hans Verduijn (Oosterhout(gld.))
29/04/2015
8