Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

442 commentaren van in totaal 442 beoordelingen
Service
Anoniem
23/10/2017
9

Zeer goede garage met uitstekend personeel.Prettige ontvangst bij de receptie, zowel bij het komen als bij het halen van de auto.

Service
J.H.M. Fliervoet
23/10/2017
9

Louwman Arnhem b.v. komt over als een bedrijf dat haar werkzaamheden zo goed mogelijk voor haar klanten wil uitvoeren

Service
Anoniem
19/10/2017
8

Goede en snelle service. Betrouwbaar. Tarieven zijn reëel.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Ik heb tot nu toe 3 auto’s Toyota bij Louwman Arnhem gekocht en ben altijd naar tevredenheid behandeld.

Service
Carin Peeters (Arnhem)
18/10/2017
10

Zeer prettig en klantvriendelijk geholpen. Mijn Prius heeft naar alle tevredenheid een beurt gehad en zelfs gewassen en gezogen afgeleverd. Niets dan lof voor Toyota Arnhem

Verkoop
Anoniem
04/10/2017
9

Goede ontvangst en voorlichting.

Service
Anoniem
04/10/2017
9

uitstekende service, afspraken worden correct nagekomen en men geeft duidelijke informatie

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
8

Een vriendelijk ontvangst

Service
Anoniem
27/09/2017
8

goede service. Info over onderhoud.

Verkoop
J.M. Wilelms (Wierden)
15/09/2017
10

Fijne garage, zeer klant vriendelijk en goede info

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goed en betrouwbaar!

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Prima service, helder advies en transparant wat gedaan wordt. Wachtruimte mag meer werkruimte worden, te onrustig.

Service
Anoniem
06/09/2017
8

Goede en klantgerichte service.

Service
Anoniem
31/08/2017
8

In de nieuwe vestiging vindt ik de aandacht voor de klant verbetert. De verkopers zouden zich nog wat meer kunnen laten zien aan de klant.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
16/08/2017
9

Je voelt je er welkom en wordt met alle egards behandeld

Service
Anoniem
15/08/2017
9

vriendelijk,behulpzaam,correcte uitleg wat er moet gebeuren en wat het gaat kosten.

Service
Arno Groeneveld (Arnhem)
15/08/2017
9

Goeie service, vriendelijk. Fijn dat je een leenscooter meekrijgt en zeker de sms'jes als de auto klaar is worden gewaardeerd

Service
Anoniem
11/08/2017
8

Vriendelijk en deskundig personeel, betrokken en eerlijk, goede prijzen, klantgericht en fijne service

Service
Anoniem
09/08/2017
9

Prettige ontvangst, betrouwbare uitvoering van het onderhoud

Verkoop
E.E.W. Norder (Zevenaar)
09/08/2017
9

Klantgericht, informatief, kennis van zaken, vriendelijkheid, status van het bestelproces werd telefonisch gedeeld. In 2013 ben ik afgehaakt ivm de bijtelling op de dieselmodellen, vanuit de werkgever werd ik verplicht om diesel te rijden. Verkoper bleef tenallertijde vriendelijk.

Service
Anoniem
03/08/2017
8

Louwman Arnhem B.V voldoet aan de normen die ik van een garage verwacht, de service is goeden Toyota Yaris is gewoon een goede auto.

Verkoop
P.R.Meems (Bergharen)
31/07/2017
9

Je voelt je zelf welkom in de showroom, goede service en je wordt goed te woord gestaan ze nemen echt de tijd voor je ook de service in de garage is zeer goed. Wel vond ik de het papierwerk n.a.v aankoop nieuwe wagen beetje chaotisch (mogelijk kwam dit door gedachten aan de toekomstige vakantie).Eventuele problemen worden direkt opgelost. Verder alleen maar goede beoordelingen. Met dank voor de goede service .

Verkoop
Anoniem
26/07/2017
8

Correcte behandeling en afwikkeling.

Service
Anoniem
26/07/2017
8

Ik ben er altijd goed geholpen. Bij het kopen van een nieuwe auto geven zij meestal de hoogste inruilwaarde.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Eindelijk eens een dealer die waarmaakt wat beloofd wordt en afspraken nakomt. Dikke pluim.

Service
Fam. Deelen- Jacobs (Arnhem)
24/07/2017
9

klantvriendelijk, betrouwbaar, prijs-kwaliteit verhouding is ok, verstand van zaken, flexibel.

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
8

Goede verkoper, die luistert naar de wensen van de klant, echter uitleg bij aflevering zijn we helaas wel anders gewent.

Service
Anoniem
17/07/2017
9

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en uitstekend bereikbare locatie.

Service
Anoniem
13/07/2017
9

Vriendelijk, meedenkend en uitstekende service

Service
albert riksen (arnhem )
12/07/2017
8

lijst effe doorlopen en zeker meer parkeer ruimte aanbieden om de auto te brengen

Service
Anoniem
12/07/2017
5

Weinig tot geen parkeerruimte. Te joviale en weinig professionele begroeting

Service
Mevr linde (Arnhem)
05/07/2017
9

Zeer klantvriendelijk! Goede service.

Service
L. Peters (Babberich)
30/06/2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
L. Peters (Babberich)
30/06/2017
10

Duidelijke heldere communicatie, tussentijds overleg over eventuele wijzigingen in reparaties en kosten. Komen afspraken na en houden rekening met wensen van de klant. Auto schoon binnen de afgesproken tijd terug met een kleine attentie.

Service
W. De Ruiter (Arnhem)
30/06/2017
8

Klantgerichtheid

Service
P.J.de Geus (Arnhem)
26/06/2017
9

wij hebben bij louwman tot volle tevredenheid al verschillende toyota's gekccht.

Service
A. Hogervorst (Dieren)
21/06/2017
9

Klantvriendelijk, deskundig en behulpzaam

Service
Anoniem
20/06/2017
10

Wij zijn bijzonder tevreden over Louwman Arnhem en het merk Toyota. De auto is zeer betrouwbaar en zuinig (we rijden een Prius) en de dealer is zeer servicegericht en klantvriendelijk en prijstechnisch transparant.

Service
Anoniem
20/06/2017
9

Prettige klantbenadering, geen overbodige reparaties, alles volgens afspraak, huur elektrische scooter gratis

Verkoop
Dhr. M.J. Egberts (Arnhem)
20/06/2017
10

Goede ontvangst en prettige manier van zaken doen. Onze verkoper heeft altijd belangstelling voor het persoonlijke aspect en geeft nooit het gevoel dat hij perse een auto aan je wilt verkopen. Ook bij de balie wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan, en worden zaken bij problemen altijd opgelost.
Er vanuit gaande dat een ieder wel eens een foutje maakt (hij of zij die nooit fouten maakt, werkt niet!) kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn over dit bedrijf.

Verkoop
Anton Vroegindeweij (Arnhem)
14/06/2017
9

Goede service en compleet aanbod

Service
Dhr. Reerink
14/06/2017
8

Correct en vriendelijk geholpen.
Zelfs je naam wordt onthouden.
Het voorhanden zijn van onderdelen in mijn geval schokbreker, zou beter kunnen.

Service
Anoniem
09/06/2017
8

Nieuwe garage met vriendelijk en ter zake kundig personeel

Service
Anoniem
09/06/2017
7

Kundige en zeer vriendelijke dealer. Prijzen zijn denk ik redelijk, ruimte zou logischer en vriendelijke ingedeeld en -gericht mogen zijn.

Service
Anoniem
07/06/2017
10

Prima service...bij het afrekenen zit er zelfs een werkrapport bij, zodat je duidelijk kan zien wat er aan de auto is gedaan!

Service
Anoniem
07/06/2017
8

Goede service en betrouwbaar

Verkoop
Dhr H.Alink (Arnhem)
07/06/2017
9

Wij zelf rijden nu in onze vijfde Toyota Onze 2 dochters en schoonzoon hebben ook een Toyota nooit pech gehad geen van allen
En we kennen de garage erg goed we mogen ook altijd in nieuwe modellen proef rijden en worden vriendelijk ontvangen de koffie staat klaar en een praatje kan er ook van af vandaar een 9 een 10 kan ik niet geven maar dat geld voor alles en iedereen.

Verkoop
James Hoop (Elst)
07/06/2017
9

Vriendelijke ontvangst, prima locatie, ter zake kundig personeel,

Verkoop
Johan van der Tuin (Elst Gld)
06/06/2017
9

Dit is de derde Toyota die ik bij Louwman B.V. Arnhem heb gekocht.
Het bevalt mij zeer goed en bij de receptie zijn ze altijd correct en vriendelijk.

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Geen onvolkomenheden.

Service
Anoniem
31/05/2017
8

Medewerkers herkennen je altijd. Ook al kom ik er niet vaak. Maar altijd vriendelijk en in voor een praatje.

Verkoop
Eddy Baars (Arnhem)
31/05/2017
10

Correcte mensen en hadden goede antwoorden op mijn vragen.

Service
F. Hollander (Arnhem)
31/05/2017
7

Ik ben goed geholpen. Maar bij de receptie werd mij vertelt dat de auto circa 14.30 uur klaar zou zijn.
Dit werd echter pas 15.30 uur. Dus dit klopte niet.

Service
Jan van der Mast (Dieren)
31/05/2017
9

Betrouwbare dealer, vriendelijk en correct personeel

Service
Ruud Looijaard (Arnhem)
31/05/2017
9

Al bij binnenkomst enkele jaren geleden werden wij al hartelijk ontvangen en later is de service perfect

Service
Anoniem
29/05/2017
10

Je wordt altijd snel, competent en vriendelijk geholpen.

Service
Anoniem
26/05/2017
9

Omdat er altijd streven naar perfectie moet blijven.

Service
C van Beek (Arnhem)
26/05/2017
8

vriendelijke mensen en hebben een snelle oplossing voor problemen

Service
Anoniem
24/05/2017
9

Ik ben zeer tevreden met de service en behandeling

Verkoop
Dhr Fj (Arnhem)
24/05/2017
10

zeer tevreden hoe je hier ontvangen word en alle informatie die je krijgt. Dat je van alles keurig op de hoogte wordt gehouden, daar ben ik Louwman Arnhem zeer dankbaar voor

Service
Mw. Peters
19/05/2017
10

altijd een correcte, vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
17/05/2017
9

Geweldig team, alles is erop gericht dat de klant na afloop tevreden is. Bij mij lukt dat keer op keer.

Service
Anoniem
17/05/2017
8

Goed bedrijf

Verkoop
Anoniem
11/05/2017
9

Een nette indruk van het bedrijf. En vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
01/05/2017
9

Ik ben erg tevreden over de behandeling bij de garage

Service
Anoniem
26/04/2017
10

Goed klant contact en snelle service

Service
Mevr.H.E.M.Wubbolts (Huissen)
26/04/2017
9

Correcte behandeling,goede afspraken,vertrouwde service.
Na de beurt rijdt mijn Aygo als nieuw.

Service
Willem
20/04/2017
5

Ik werd gebeld een dag voor mijn afspraak van 13.00 beurt en keuring. Ik zou erop wachten. De vraag was om het een dag uit te stellen. Ik was daarmee akkoord onder de zelfde condities. Ik moest mijn agenda omzetten en bracht hem in de morgen ben met een collega verder gegaan. Ik verwacht om 15.00 een telefoontje dat hij klaar was. Dat kwam niet, om 16.30 gebeld niet bereikbaar, doorgeschakeld naar ??????????? die de dealer mij zou laten terugbellen. Om 17.00 zelfde verhaal, een andere persoon maar geen *** in Arnhem. Ook hij zou ze vragen mij te bellen. Om 17.35 werd belde men mij met de mededeling dat hij klaar was. Ik had nog 25 minuten om met de bus, de collega was inmiddels vertrokken, naar de garage te komen. Dat kon dus niet. Heb voor die avond mijn afspraken moeten afzeggen. De volgende dag, zaterdag heb ik hem gehaald. Een exuus briefje ontbrak, wel een fles erg matige wijn en veel rijplezier. Geen enkel klantgevoel.

Service
Anoniem
19/04/2017
8

Louman Arneem is een bebrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. Onderhoud en reparaties worden netjes en deskundig uitgevoerd.

Service
Dhr.M.G.M.Kempen (Martin) (ELST -GLD-)
19/04/2017
9

Omdat het een nette en goede garage is waar je op een prettige wijze geholpen wordt.
Tijdens het nuttigen van een heerlijk kopje koffie voeren de monteurs hun werkzaamheden uit.

Service
Anoniem
12/04/2017
9

service. vriendelijk vakbekwaam

Verkoop
A. Kruiper (Hoenderloo)
05/04/2017
9

inruil verliep vriendelijk soepel en duidelijk. Goede deal. Gewoon zoals het hoort. Wij zijn tevreden.

Service
Dhr. C. Roth (Elst (GLD))
05/04/2017
10

Toyota's zijn fijne en doorgaans betrouwbare auto's. Naast de technisch goede producten van Toyota maakt het menselijk kapitaal, de medewerkers van Toyota, de productbeleving voor mij als consument uitstekend! Bij Louwman Arnhem doen ze de goede dingen en wordt hard gewerkt voor de klanten, daar ben ik blij mee en dat waardeer ik zeer!

Service
Anoniem
30/03/2017
10

Prima werk,komen de afspraken na

Service
Hr. P. Hendrikx
29/03/2017
9

Goede, vriendelijke en duidelijke service

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Alles ging volgens afspraak en daar werd niet van afgeweken. De wachttijd was minimaal.

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Behulpzaam als er mankementen zijn. Transparantie mbt werkzaamheden prettig.

Service
B.j.Woudenberg (Arnhem)
23/03/2017
9

Ik ben erg tevreden over de prettige benadering van de klant behandeling van de balie medewerkers in een woord geweldig , er is een min punt en dat is het volgende ik had een vraag over de hybride auto ,de balie mede werker vroeg iets aan de verkoper maar deze bleef gewoon achter zijn buro zitten ,had verwacht deze wel even achter zijn buro was gekomen en mij te woord zou hebben gestaan,bent anders gewent bij mijn Volvo dealer.

Service
W v/d weerd
23/03/2017
9

De 2 mannen die achter de balie werken zijn erg vriendelijk.
Als je de auto komt ophalen krijg je goede uitleg over wat er aan de auto is gedaan.
Mijn toyota prius was er voor een terugroepactie en een jaarlijkse beurt.
Alles was netjes uitgevoerd,en ben weer tevreden met de auto naar huis gereden.

Verkoop
Anoniem
20/03/2017
9

Een 10 geef ik nooit omdat ik van mening ben dat er altijd geleerd kan worden en dus vernieuwd en/of aangepast.

Verkoop
Miep Geutjes-Cox (Oosterbeek)
20/03/2017
8

Wij zijn steeds op een nette en vriendelijke manier ontvangen en te woord gestaan!

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
9

Klantvriendelijkheid gastvrij professioneel
Voldoende tijd vrij gemaakt
Ongedwongen

Service
Dhr. G.Groters (Arnhem)
16/03/2017
8

Voorlichting en reparatie OK.
Ik was opgeroepen er om 13.00 te zijn.
Pas om 15.30 was de onderhoudsbeurt beeindigd.
Ik kreeg wel meerdere malen koffie aangeboden.
Maar toch...

Verkoop
S van Binsbergen (4041CS Kesteren)
16/03/2017
10

De C-HR

Service
Anoniem
09/03/2017
8

Aangezien we negen jaar bij Louwman onze reparatie laten uit voeren ben ik tevreden.

Service
H. peters (Arnhem)
09/03/2017
9

Een hele duidelijke uitleg en een hele goede service

Service
Dhr. Jan D. Tebbes (Elst. (Gld))
08/03/2017
10

Waar ik waarde aan hecht is de persoonlijke aandacht, de behulpzaamheid.

Service
Anoniem
01/03/2017
9

Zeer vriendelijk

Service
Anoniem
27/02/2017
9

zeer correcte behandeling en zeer persoonlijk

Service
Anoniem
23/02/2017
8

Correcte service,en duidelijken uitleg.

Service
Anoniem
22/02/2017
8

ben zeer te vrede over de behandeling/afhandeling bij het onderhoud van mijn auto.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
22/02/2017
9


Ik vind Louwman Arnhem een prettige dealer met zeer voorkomend personeel. Een pluim waard !

Service
Hans Kramer (Arnhem)
16/02/2017
8

goede service en vriendelijk/bekwaam personeel

Service
Anoniem
15/02/2017
9

prima service. toyota gekocht op grond van duidelijke onderhoudskosten. Deze zijn wel erg hard gestegen!

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Zeer tevreden

Service
I. Koster (Arnhem)
18/01/2017
10

Vriendelijk, correct en deskundig personeel, mooi pand

Service
A J Valen (Arnhem)
12/01/2017
10

Prima service , goede uitleg, en goede koffie

Service
Corina (Arnhem)
28/12/2016
9

Altijd vriendelijke en behulpzame service. Ik ben blij met deze dealer.

Service
J.H.M. Fliervoet (Borne)
21/12/2016
9

De dealer is uiterst vriendelijk en correct in haar poging de klant tevreden te stellen

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Goede uitleg erg behulpzaam

Service
Anoniem
20/11/2016
10

vriendelijk, kundig en prima service

Service
Anoniem
26/10/2016
9

Ik ben zeer tevreden. Afspraken maken, service, uitleg etc.

Service
Anoniem
12/10/2016
7

Ik vindt de nieuwe vestiging verbeterd ten opzichte van de oude.
De klantgerichtheid is nog ouderwets, verkopers zitten te veel achter hun bureau...!
Receptie is goed en klantvriendelijk, klantgericht. Soms wel lange wachttijden.

Service
Dhr. Erik Hakemulder (bemmel (gld))
10/10/2016
9

goede service en duidelijke afspraken, ook, m.b.t eventuele extra bijkomende kosten, ik kan er ook, met al mijn vragen terecht, ze nemen er echt nog de tijd voor hun klanten, dat stel ik zeer op prijs

Service
H.wittens (Arnhem)
05/10/2016
10

Zeer betrouwbare dealer waar je zeer prettig wordt geholpen

Service
Zwaaij van HAP (Angeren)
05/10/2016
9

heel goed geholpen

Service
Anoniem
28/09/2016
8

Goede uitleg erg behulpzaam

Service
Janny Orsel (Arnhem)
26/09/2016
9

Bij mijn eerste remprobleem-bezoek is er een gedeeltelijk verkeerde conclusie getrokken en is een heel belangrijk probleem, inzake de ABS, niet herkend. Toen na reparatie hetzelfde probleem bleef bestaan is door de chef werkplaats de juiste conclusie getrokken en dat is naar volle tevredenheid gerepareerd.
Vandaar net geen 10.

Service
Anoniem
07/09/2016
9

Altijd een correcte en duidelijke behandeling.

Service
Anoniem
31/08/2016
8

omdat ik het contact, de service en werkzaamheden hogelijk waardeer

Service
Jacqueline de Bruijn (Groenlo)
28/07/2016
10

Als je een afspraak maakt wordt er direct verteld hoelang het gaat duren dat ze met je auto bezig zijn, en dat is er prettig,als je zelf ook nog afspraken hebt die dag. En niet te vergeten wat de kosten gaan worden met de beurt.
De koffie en lectuur maken het wachten minder vervelend en natuurlijk de uitgebreide collectie die ze tonen.

De service, gedrevenheid, vakmanschap, en een blinkende schone auto bij het weg rijden maken het plaatje compleet.

Service
Noud van Zuijlen (Arnhem)
14/07/2016
10

Extra werkzaamheden zonder bijbetalen naast afgesproken beurt.
Vooraf aangegeven probleempjes prima opgelost.

Service
Anoniem
13/07/2016
9

klantvriendelijk, gedegen

Service
j. hamminga (Elst gld )
13/07/2016
10

Deze garage verleent een zeer goede service en is bijzonder klantvriendelijk

Service
Mevr. Hoogakker (Oosterbeek)
13/07/2016
10

De onderhoudsbeurt is binnen de geplande tijd uitgevoerd, de kosten vielen mee en de auto heeft een wasbeurt gekregen.

Verkoop
ton schuur (doesburg)
08/07/2016
9

Dit was van het begin af aan een goede klik en meteen eerlijk advies en prijs

Service
Anoniem
06/07/2016
7

prima service , snelle afhandeling, maar kosten zijn gemiddeld hoger. Dus vrij prijzige rekeningen.

Service
Dick van oort (Oosterbeek)
06/07/2016
9

Omdat alles, ook bij onverwachte zaken, soepel gaat. Het is geen tien omdat ik soms wel behoorlijk lang moet wachten, omdat ze niet direct aam de klus kunnen beginnen

Service
w.rensink (huissen)
06/07/2016
8

goede service, vriendelijke en accurate bafhandeling

Verkoop
Anoniem
01/07/2016
9

volle tevredenheid

Verkoop
Hans Verlinden (Arnhem)
30/06/2016
8

Altijd aandacht voor het probleem, behulpzaam en eventueel bereid tot alternatieven.

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Een goede garage met vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden met mijn auto.

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
9

De klantvriendelijkheid, alle mogelijkheden doorgelopen v.w.b. de totaalprijs, ook na vergelijking met een andere dealer in de naaste omgeving die een goedkoper aanbod deed.

Service
Anoniem
29/06/2016
9

prettige mensen, en goede service

Verkoop
Anoniem
28/06/2016
10

Vriendelijk,
Verstand van zaken,
Goede voorlichting,
Duidelijke uitleg,
De aflevering op 1 juni 2016 was een feestje,
Ik kan bellen als ik ergens mee zit.

Verkoop
P.J.de Geus (Arnhem)
27/06/2016
9

Prettige ontvangst goede voorlichting prima service
wij komen graag bij deze dealer.
Daar komt bij dat alle toyota's die we daar gekocht hebben
ons prima zij bevallen.

Service
Anoniem
23/06/2016
8

Goede service . Er wordt meegedacht

Service
Anoniem
22/06/2016
10

Een goede service, komt afspraken na. Ze lossen het probleem op zelf tot na sluitingstijd. Een fijne wachtruimte om op je auto te wachten bij een kleine onderhoud. Één uur onderhoudstijd betekent ook één uur en zelfs eerder dan één uur.

Service
Anoniem
22/06/2016
7

Een adequatere opvang bij de receptie als het druk is.

Verkoop
Anoniem
16/06/2016
10

Goede service!

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Er is gedaan wat gedaan moest worden tegen een redelijke prijs en binnen de afgesproken tijd.

Verkoop
Dhr.Simon Jak (ARNHEM)
15/06/2016
10

Een correcte benadering.....snelle afhandeling van zaken.....redelijke prijzen. Ik heb een (1) negatieve opmerking die betrekking heeft op de bereikbaarheid van de dealer in ARNHEM. Iemand die er voor het eerst naar toe gaat moet puzzelen hoe men er moet komen.Het gebouw toont zich duidelijk aan de bezoeker......maar hoe je er moet komen....is een raadsel. Goed als je t eenmaal weet,is het geen probleem meer!!!!

Service
H.Wittens (Arnhem)
09/06/2016
10

Nagenoeg perfecte service. Zeer vriendelijk personeel. Ik heb al 36 jaar het volste vertrouwen in deze dealer en nog nooit meegemaakt dat ik niet correct of oneerlijk ben behandeld.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

Prima service, (klant)vriendelijke bejegening.

Verkoop
Frans van Loon (Bemmel)
08/06/2016
10

Goede en betrouwbare dealer.

Service
H.A.Kegge (Velp)
08/06/2016
9

Ze doen wat ze beloven,punt uit.

Service
S.Blom (Arnhem)
08/06/2016
10

Goede service, vriendelijk personeel, de APK en grote beurt naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Service
Anoniem
07/06/2016
9

betrouwbare grage.

Service
Anoniem
02/06/2016
10

goede indruk van medewerkers en service

Service
Anoniem
01/06/2016
8

Kan natuurlijk altijd beter, maar een 8 is toch heel mooi

Service
Anoniem
01/06/2016
10

De beurt is perfect uitgevoerd. Goede en snelle communicatie. Hoefde niet te wachten en had de beschikking over e-scooter. Goed alternatief voor gratis vervangend vervoer.

Service
Dhr Van Drogen (Arnhem)
01/06/2016
9

Als trouwe klant wordt ik persoonlijk begroet. Er is goed afspraken te maken en bij een spoedklus wordt ik binnen het redelijke geholpen.

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
9

Tevreden over de behandeling en afhandeling

Service
De heer en mevrouw Roth (Arnhem)
11/05/2016
10

Deze dealer heeft de afgelopen jaren het onderhoud van onze Toyota's keurig uitgevoerd. Ook werden goede afspraken gemaakt en nagekomen. We hebben steeds plezier gehad aan de Toyota's en hebben het contact met de medewerkers van Louwman als prettig ervaren.

Service
Anoniem
29/04/2016
10

een vriendelijke omgeving goede service goede uitleg over de uitvoering van de reperatie

Verkoop
Jan Noij (Westervoort)
29/04/2016
8

Nadat ik twijfelde over een 7 of 8 heb ik toch voor de 8 gekozen, omdat een kwestie m.b.t. een accu, die al na drie en een half jaar stuk ging, uiteindelijk op mijn aandringen toch naar tevredenheid is opgelost. Een leeftijd van ruim drie jaar vond ik en vind ik nu nog onacceptabel kort! Kosten werden fifty/fifty op mijn verzoek.

Service
Frans Dueremeijer (Arnhem)
25/04/2016
9

Zoals gezegd prrima

Verkoop
P JANSSEN (ARNHEM)
25/04/2016
10

De dealer had alle tijd en begrip voor de wensen van de klant.

Service
Anoniem
20/04/2016
8

Wat ik heb gezien was perfect.

Verkoop
Anoniem
20/04/2016
10

Vakbekwaam- vriendelijk-en de koffie staat altijd klaar.

Service
Leo van Toor (Arnhem)
20/04/2016
9

De ontvangst is prima en het gebouw is top. Ook met het werkplaatspersoneel kun je praten en het doet gewoon heel erg professioneel aan. Vriendelijkheid en meedenken staat hoog in het vaandel.

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

Prima geholpen in alle opzichten

Service
Anoniem
13/04/2016
10

Alles is netjes uitgevoert

Verkoop
Anoniem
13/04/2016
9

Dealer is goed bereikbaar en het verkoopproces is naar tevredenheid verlopen.

Service
J. Donkers (Arnhem)
13/04/2016
8

Door het online kunnen inplannen van een afspraak is het ideaal voor de tweeverdiener. We weten direct waar we aan toe zijn en kunnen de auto binnen een dag weer ophalen. Er werd duidelijk gecommuniceerd en we werden goed op de hoogte gehouden gedurende de servicebeurt. We wisten overigens van te voren al voor een groot deel wat de kosten zouden zijn.

Verkoop
Jacques Arts (Elst Gld)
07/04/2016
9

Prettige contacten tijdens het verkoopproces.

Service
Anoniem
06/04/2016
9

Vriendelijk. Juiste zaken uitgevoerd.

Service
Dhr. R. Nijman (Arnhem)
06/04/2016
10

Bij deze dealer tref je als klant iedere keer weer een warm welkom aan. Het personeel is erg vriendelijk, meegaand en toont oprechte interesse. Toyota Louwman steekt wat dat betreft voor mij met kop een schouders boven de rest uit. Ik kan deze autodealer van harte aan iedereen aanbevelen!

Service
Anoniem
29/03/2016
9

Werd snel en vriendelijk geholpen. Prima kort afspraken en verder verloop doorgenomen. Kortom helemaal tevreden.

Service
G.B.J. van der Kracht (Velp(GLD))
23/03/2016
10

zoals altijd; goede ontvangst, vriendelijk, houd zich aam afspraken, duidelijke uitleg, goede aflevering, netjes afgegeven!

Service
Mevrouw van der Steen (Westervoort)
16/03/2016
10

betrouwbaar en kundig personeel, prachtige showroom

Verkoop
Anoniem
14/03/2016
9

Meedenkend, erg vriendelijk en aardig, leuk filmpje stuurde hij me toe, maakte me aan het lachen.

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Goede ervaring tot nu toe. Garantie zonder gezeur toegepast.

Service
Hubert wittens (Arnhem)
02/03/2016
9

Nagenoeg altijd verloopt alles zoals afgesproken. Alleen de laatste keer moesten onverwachts ook de remblokken vervangen worden. Ipv de afgesproken 78 euro moest ik ongeveer 160 euro afrekenen, omdat het afgesproken bedrag ex btw en montage bleek te zijn. Jammer, maar het kan gebeuren.

Verkoop
Sjef Valen (Arnhem)
02/03/2016
10

Bij de koop van de nieuwe RAV4 ben ik prima geholpen door de verkoper, hij heeft alles goed uitgelegd bij de oplevering.
Over het onderhoud van onze beide auto's Yaris en RAV4 zijn wij al ruim 10 jaar uitstekend tevreden, vooraf prijsopgave en bellen als er iets is.

Service
Dhr. C.Compier (Arkel)
17/02/2016
10

service, met service beurten wordt de auto netjes afgeleverd en je merkt dat hij een service beurt heeft gehad.Ik kreeg ook
advies i.v.b. met benzine die te schraal is er een toevoegingings middel bij te doen in de karter even zo met de benzine tank dit
is beter voor de motor, helaas hoor je dit niet bij anderen merken en alleen bij de Toyota dealer dat geeft een veilig gevoel en ik
merkt het ook tijdens het rijden dat de motor beter reageerd en rijd.Ik vind de Prius een hele betrouwbare auto en een prettige
reisauto, ook nog zuinig en stabiel.Onze volgende auto is weer een Prius, maar voorlopig blijven we deze auto rijden omdat we
nu weinig kilometers maken.Daarbij komt ook de onderhouds kosten die liggen lager als bij anderen merken en ook de techniek
ligt Toyota ver vooruit vooral op hybride aandrijving, anderen merken lopen achter en hebben hun eigen systeem wat toch niet
de techniek is als Toyota ook bij waterstof aandrijfing.Kijk maar bij de Duitse auto's duur in onderhoud, verbruik, en ja dan

Service
DB. Gerbrands (Dieren)
12/02/2016
10

goede dienstverlening en vriendelijke medewerkers

Service
Dhr. J.B.Kramer (Arnhem)
10/02/2016
8

goede service , klantvriendelijk

Service
R.A.W Heuysdens (Huissen)
10/02/2016
8

Prima Dealer! Vriendelijk personeel. Nemen alle tijd voor je.

Verkoop
Anoniem
28/01/2016
9

Goede en heldere service.

Service
A.M.Nijland (westervoort)
27/01/2016
9

ik heb uitstekende ervaring met de dealer en zijn medewerkers

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Gewoon goed

Service
Anoniem
27/01/2016
10

Extra benodigdheden naast de beurt worden netjes uitgelegd en voor akkoord gevraagd. Auto wordt zo schoon teruggegeven dat je je bijna schaamt hoe je hem hebt ingeleverd.

Service
Mevr. Janssen (Huissen)
27/01/2016
10

De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk, zowel verkopers,baliemedewerkers als monteurs. Ik word altijd vriendelijk ontvangen en krijg duidelijke uitleg over de werkzaamheden. Ook als ik onverwacht kom voor iets kleins wordt dit snel opgelost. Ik kan wachten tijdens de werkzaamheden in een prettige ruimte met fijne stoelen, gratis wifi en lekkere koffie. Dus twijfel niet en ga naar deze dealer!

Verkoop
Rein van den Berg (Rheden)
25/01/2016
9

Ik word altijd goed en netjes geholpen.

Verkoop
van Es (Giesbeek)
25/01/2016
10

11 gewoon goed

Service
Anoniem
20/01/2016
8

Ze zijn eerlijk over prijzen en of het nuttig is of niet. Er wordt niet gepusht tot koop!!!

Service
Dhr. Uda (Arnhem)
06/01/2016
10

Duidelijkheid, eerlijkheid, meedenkend en nooit problemen voor of achteraf.
Ik ga altijd met een zeer vertrouwd en goed gevoel naar huis.

Service
Anoniem
04/01/2016
10

Ben in de loop der jaren nooit ontevreden geweest over het onderhoud van mijn Toyota's heb ervaren dat bij persoonlijke problemen (ernstige ziekte echtgenote) er door de medewerkers meegedacht werd om eventuele problemen zo soepel mogelijk op te lossen.

Verkoop
EMI Lammers (Huissen)
30/12/2015
10

Vanaf moment 1 voelde ik mij serieus genomen en heeft de verkoper er alles aan gedaan om mijn vragen goed te beantwoorden. Mocht zelfs 2x proefrijden zodat mijn man ook kon rijden. Dit plus een mooi aanbod en wen mooie prijs heeft geleid tot aankoop van mijn geweldige nieuwe auto. Ben er super blij mee echt elke kilometer is een feestje!!

Service
Ton Romeijn (Arnhem)
30/12/2015
9

Goede ontvangst en wachtvoorziening. Wachtruimte iets minder sfeervol dan in oude situatie. Onvoldoende rekening gehouden met wandelmogelijkheid tijdens het wachten.

Service
Anoniem
28/12/2015
10

Klantvriendelijk, persoonlijk, duidelijk, doen wat ze zeggen,vakkundig,fijne wachtruimte met lekkere koffie

Service
Anoniem
24/12/2015
7

Goed geholpen.

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
9

erg goed

Service
Dhr.N.J.van Dijk (Dieren)
23/12/2015
9

Klantvriendelijkheid en goede service
correctie een van de vorige vragen ging niet goed, ik heb nl.geen leaseauto, maar ben eigenaar van toyota yaris.

Verkoop
Mevr. Wennekes (Arnhem)
23/12/2015
9

Klant vriendelijk- klantgericht,

Service
A. Hogervorst (Dieren)
16/12/2015
10

Klantvriendelijk en werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd

Verkoop
W.P.Rutgers (Apeldoorn)
14/12/2015
9

vakkundig geholpen

Service
G. Gerritsen (Arnhem)
10/12/2015
10

Alles is naar wens verlopen, zeer vriendelijk en bereidwillig, zeer goede service

Service
Anoniem
09/12/2015
7

Tevreden

Service
Anoniem
09/12/2015
8

kan altijd nog iets beter

Service
Dhr. G. Post (Arnhem)
09/12/2015
8

Het product dat men verkoopt is prima.
De uitstraling van het personeel en kaderleden geeft je een vertrouwd gevoel.
Alles wordt netjes en schoon afgehandeld.
Kortom ik ben zeer in m'n sas met de dealer van "Mijn TOYOTA"!

Service
Ferdinand Kovac (Bemmel)
02/12/2015
10

alles correct en goede service

Service
M. v. Houten (Rheden)
02/12/2015
9

Leenauto zou handig zijn bij rep. of APK.

Service
Jan Drost (Duiven)
26/11/2015
9

De uitstraling is uitstekend, de receptie weet waarvoor je komt, altijd de juiste vragen en antwoorden, de werkplaats is uitstekend, de auto is altijd prima in orde, eigenlijk alleen maar complimenten. Vandaar, ik kom er al meer dan 20 jaar.

Service
Mevr. Danka Hüsken-Smit (Arnhem)
26/11/2015
10

Wij zijn zo blij met Toyota en met name met onze dealer, omdat men er altijd bereid is te luisteren, mee te denken en ons zo goed mogelijk van dienst te zijn. Een Toyota rijden is voor mij persoonlijk van groot belang, omdat ik er mee rondreis, omdat ik klein ben en er in 'pas' en, omdat ik altijd goed in deze auto's kan zitten. Graag zou ik overgaan naar een Yaris hybride - automaat, omdat deze handelbaar is en mij meer ruimte verschaft : ik moet voor mijn werk als directeur van het Educatief Mandala Instituut veel meenemen. De Yaris voldoet aan de behoefte: achterklep veel ruimte zodat er kratten inpassen. Nu nog een goede financiering, die het mij mogelijk maakt op mijn - latere - insteek als bedrijf, ermee te kunnen rijden.

Service
Anoniem
25/11/2015
6

De verhouding prijs en kwaliteit is niet evenredig. Communicatie tegen klant kan beter.

Service
Dhr. H.B. Croon (Rozendaal)
24/11/2015
9

Vroeger zei mijn leraar altijd, een 9 is voor de student, een 10 is voor de leraar. Vandaar.
Maar de service en uitstraling van de nieuwe zaak is fantastisch.

Service
Dhr.J.Riemer (Arnhem)
23/11/2015
9

Al vele jaren ben ik zeer tevreden met deze dealer DE GOEDE telefonische contacten en de betrouwbare afspraken zijn prettig voor de klant.Ik rijd thans de 14-de Toyota van deze garage tot volle tevredenheid!

Service
Anoniem
16/11/2015
9

Gezelligheid en een persoonlijke benadering.

Service
Mevr.Hirschfeld (Westervoort)
16/11/2015
8

een vriendelijke ontvangst en duidelijke communicatie met de klant.

Service
Anoniem
11/11/2015
9

Ze zijn klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
11/11/2015
8

bij de beoordeling houd ik ruimte voor hogere waardering na een langere ervaring met deze dealer

Verkoop
Lambert Hoogveld (Duiven)
04/11/2015
9

De aankoop en de inruil was eerlijk. En de afhandeling was persoonlijk.

Service
Mevr.A.Swart (Arnhem)
23/10/2015
6

niet iedere reparatie wordt geheel uitgevoerd. Dat is hinderlijk.
Er is een handelingenlijst bijgesloten (bij de rekening) waarbij iedere handeling wordt afgevinkt. Dit slaat nergens op : de vinkjes worden gezet zonder te controleren of die handeling ook is uitgevoerd. Momenteel herinner ik me b.v. stoel terugzetten : nee dus. De luchtventilatieknop stond verkeerd en zo waren er nog een paar kleine irritaties. Zoiets overkomt me niet bij de vakgarage.

Service
Anoniem
21/10/2015
7

Eerlijk prijzen en geen onnodige reparaties uitvoeren

Service
André Naus (Arnhem)
16/10/2015
9

Elk telefoontje en elk bezoek een toonbeeld van klantvriendelijkheid. Service en kennis van hoog niveau.

Verkoop
John van de Wakker (Westervoort)
16/10/2015
10

Het meest wenselijk bij een auto aankoop is goede voorlichting over het product, accessoires en gebruiksgemak.
Ook de informatie m.b.t. het kostenplaatje en de onderhoudsvoorwaarden / schema's zijn een must to know!
In het voornoemde was de voorlichting excellent.

Verkoop
Ronald Kroonsberg (Rheden)
16/10/2015
7

Bij de aflevering was de nieuwe auto niet geheel in orde. Niet goed gepoetst, vette voorruit aan binnenzijde.

Service
Dhr F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
14/10/2015
9

Altijd prima behandeld. Ben erg tevreden

Service
hr. Frieling (Velp)
12/10/2015
9

goede afspraken,goede service,noodzakelijk reperatie/vervanging worden van te voren besproken,goede koffie

Service
Liesbeth van Litsenburg (Arnhem)
07/10/2015
10

Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst. Het maakt niet uit of je met een grote RAV komt of met een Aygo. Kosten zijn vooraf duidelijk en heel veel valt trouwens onder 'service'. Complimenten van een voor-het-eerst-Toyotarijder!

Service
Walter van der Bron (Arnhem)
07/10/2015
9

klantvriendelijk; directe bediening; verkoop goed georganiseerd idem als service onderhoud

Verkoop
Anoniem
05/10/2015
9

Goede advisering in de keuze, uitgebreide uitleg bij de aflevering, belangstelling van de verkoper, betrokkenheid bestelproces

Service
Anoniem
05/10/2015
10

De service en communicatie en tevens de vriendelijkheid van medewerkers zijn prima!!

Service
Anoniem
30/09/2015
10

service ,vriendelijk,klantgericht,eerlijk,duidelijk

Service
Anoniem
24/09/2015
8

Goede behandeling

Service
Anoniem
24/09/2015
9

goede service en prettig personeel

Service
Anoniem
16/09/2015
10

vriendelijke beleefde klantbenadering. Ook als vrouw word je serieus genomen. Goede, redelijk geprijsde reparaties.

Service
M. Nova (Arnhem)
16/09/2015
9

Professioneel, vriendelijk en duidelijk.

Verkoop
Anoniem
11/09/2015
8

fijn geholpen

Service
Anoniem
11/09/2015
9

Wij zijn tot heden tevreden over de auto en de garage.

Service
Dhr Casper Zoethout (Nijmegen)
11/09/2015
8

Deze dealer begrijpt wie zijn klanten zijn en hoe je hier mee omgaat

Service
dhr derk klink (arnhem)
11/09/2015
10

prima service

Service
Dhr. G. van den Berg (Arnhem)
11/09/2015
9

zie voorgaande vragen en antwoorden wat betreft service, vriendelijkheid enz.

Verkoop
Peter van Heerde (Arnhem)
11/09/2015
10

gastvrije ontvangst duidelijke en doelmatige explicatie

Verkoop
Anoniem
27/08/2015
10

Op alle vlakken ben ik goed geholpen. De service was/is heel goed!

Verkoop
Ir. Frits Pronk (Oosterbeek)
27/08/2015
10

Contact met dealer laat niets te wensen over. Al sinds eerste contact sinds 2010.

Verkoop
Anoniem
25/08/2015
9

Goede service, vriendelijk medewerkers, veel kennis van de auto's en de auto zelf is geweldig!

Service
Anoniem
19/08/2015
10

Een correcte behandeling

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Een zeer correcte vriendelijke behandeling. Mocht er iets vervangen moeten worden dan wordt dit goed overlegd.

Service
Jaap Wiersma (Arnhem)
17/08/2015
4

Geen prijsopgaaf vooraf. Zeer dure reparatie. Laconieke reactie op mijn verbazing over hoogte van de factuur. Geen alternatief aangeboden voor duur onderdeel, bv gebruikt onderdeel.

Service
Anoniem
06/08/2015
9

Veel ervaring met verschillende autodealers, Dit bedrijf maakt een positief verschil in klantbenadering (zakelijk en erg persoonlijk) en afwikkeling van klachten/onderhoud aan de auto). Van te voren gemaakte prijsafspraken worden nagekomen (niet voorziene reparaties daargelaten)

Service
van Herwijnen (Duiven\)
06/08/2015
8

zeer tevreden, zeer vriendelijk en adequate medewerkers.

Service
Anoniem
05/08/2015
9

volgens afspraak alles geregeld en zelfs sneller klaar dan verwacht

Service
Anoniem
29/07/2015
9

Heel goede service

Verkoop
Dhr W.A. Heineman (6881CS Velp)
27/07/2015
10

evenals voorheen, een prettige en correcte benadering

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Voor mij een oude zeer vertrouwt adres

Verkoop
Anoniem
22/07/2015
10

Ik heb al vele Toyota's gehad en alle van dezelfde dealer en heb geen klachten over hen.

Service
Anoniem
22/07/2015
10

Prima service, denken mee

Verkoop
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
22/07/2015
9

Men is hier erg vriendelijk, en ze herkennen me als klant. De verkoper waar ik ook 5,5 jaar geleden mijn auto bij heb gekocht, komt altijd naar me toe als ik de zaak binnenloop.
Eveneens hele goede service bij de reparatie en onderhoud afdeling. Je krijgt het gevoel dat men altijd tijd voor je heeft.

Service
Hans Hamminga (Elst)
22/07/2015
9

Deze dealer koppelt een zeer vriendelijke omgang aan een uitstekende service!!

Verkoop
R van der Steen (Westervoort)
22/07/2015
9

vriendelijke verkoper met verstand zaken

Verkoop
E. Dykstra (Arnhem)
16/07/2015
10

Top dealer! Mooi nieuw pand! Aardige behulpzame medewerkers!
Hebben er meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad.

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
7

verwarrend

Service
Ellen de Wit-Nauman (Dieren)
15/07/2015
8

Zie eerdere toelichting.
Ik ben compleet tevreden:
* vriendelijke medewerkers
* In het begin wat garantie gevalletjes gehad, en dit is oged opgelosd

Service
Anoniem
08/07/2015
9

Super aardige en vriendelijke mensen , zeer behulpzaam, kundig en geduldig.
En in een prachtig nieuw pand met lekkere koffie (!) en fijne service.

Service
Anoniem
06/07/2015
9

Op alle punten goede service. Alleen jammer dat je af en toe lang bij de balie moet wachten.

Service
Willem Wesselink (Arnhem )
06/07/2015
8

Prima service

Service
Hubert Wittens (Arnhem)
30/06/2015
10

Zeer vriendelijk behandeling op verkoop en werkplaats. Afspraken worden 100 % nagekomen. Je wordt nooit onaangenaam verrast.

Verkoop
Dorland
25/06/2015
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Mathieu Roelofs (Elst)
22/06/2015
9

altijd zeer vriendelijk en correct.goede uitleg en informatie.
wekt zeer veel vertrouwen en kennis van zaken

Service
Anoniem
18/06/2015
8

goede en betrouwbare dealer

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
10

onze vorige Toyata was een rampauto, met constant gebreken. Deze garage heeft ons, naar mijn idee, zo goed mogelijk geholpen om een oplossing te vinden en met de huidige auto zijn we zeer tevreden.

Service
Dhr Verweij (Arnhem)
17/06/2015
8

betrouwbaarheid, prijs, service, extra's

Service
G.A. Groeneweg (Oosterbeek)
17/06/2015
10

goede service

Service
Ir.ing. Th.K.J.Luderer (Dieren)
17/06/2015
10

Er is nog nooit iets misgegaan.

Service
Jan van der Mast (Dieren)
17/06/2015
9

Punctueel, vriendelijk

Verkoop
Mevrouw Tillemans (Arnhem)
17/06/2015
10

Service.

Verkoop
Yvonne. L.Glaser (Oosterbeek.)
17/06/2015
9

Vakbekwaam en betrouwbaar .

Service
Anoniem
03/06/2015
7

Voldoet, maar verder niet heel bijzonder

Service
Dhr. B.R.Smit (Huissen)
03/06/2015
10

Servicegericht, correct en duidelijk in de toelichting.

Service
Anoniem
27/05/2015
5

over de afhandeling van de reparatie

Service
Rob Blom (Arnhem)
27/05/2015
9

Goede bereikbaarheid om afspraak te maken, goede voorafgaande opgave van kosten, reparaties kundig uitgevoerd

Service
Ben van Asperen (Arnhem)
26/05/2015
9

Toyota is voor mij altijd een betrouwbaar merk auto geweest en ik voel me als klant op mijn gemak bij deze dealer. De mensen van de werkplaatsreceptie zijn vriendelijk en bespreken de bijzonderheden zoveel mogelijk al vooraf. Voor zover ik kan beoordelen zijn de werkplaatsmedewerkers deskundig en zelfs een keertje over de schouder van een monteur meekijken was mogelijk.

Service
Anoniem
20/05/2015
6

Na de onderhoudts beurt zaten er allemaal olie druppen en vlekken verspreid over de motor. Dit was her en der vlugtig weg geveegd met een stukje papier maar was absoluut nog niet schoon. Ook het formulier van onderhoud vond ik wat vreemd. Er zat nl een variant bij van een benzine en niet van een diesel zoals wij hem hebben. Al met al niet echt een super ervaring.

Service
Anoniem
20/05/2015
10

Servicegericht en Vriendelijk Personeel

Service
Anoniem
20/05/2015
8

Vriendelijk personeel, bellen je wanneer er meer bekend is over de auto en/of kostenplaatje,

Verkoop
Mevr. A. Kiesling (Tiel)
20/05/2015
10

Wij zijn geholpen door een zeer vriendelijke en correcte medewerker die alle tijd voor ons genomen heeft en zeer goed uitleg heeft gegeven, was prettig onderhandelen.

Service
Anoniem
13/05/2015
3

Na vooraf bellen met de vraag of de juiste band beschikbaar is naar de dealer gereden omdat dit het geval zou zijn. Echter na een half uur te hebben gewacht werd mij verteld dat de juiste band er toch niet was. Vervolgens moest ik nogmaals wachten totdat de oude band teruggeplaatst was. Beneden gekomen kon ik wederom wachten omdat de man die mij moest helpen met een andere klant buiten stond en geen van de andere baliemedewerkers de moeite deed om mij mijn autosleutels te geven.
Toen ik, nadat mij gemeld was dat de juiste band geleverd was, aangaf dat ik het op prijs zou stellen dat er een vergoeding voor het voor niks op en neer rijden en drie kwartier wachten voor niks, in de vorm van een gestofzuigde en gewassen auto, kreeg ik te horen dat daar niet aan begonnen kon worden.
Eenmaal bij de dealer schrok ik van de prijs die ik moest betalen. Eerder had ik voor hetzelfde geld twee exact dezelfde banden. Maar dat kon niet kloppen en ik moest de oude factuur maar gauw weg doen voordat ik alsnog de kosten van de vori

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Altijd vriendelijk, meestal duidelijk, altijd ruimte om even langs te rijden als er iets met de auto is.

Service
Anoniem
13/05/2015
8

makkelijk om een afspraak te maken, vakkundig onderhoud/reparatie, vriendelijk personeel

Verkoop
Marianne Jacobsen (Arnhem)
13/05/2015
8

Er was enig oponthoud met de aflevering, maar is later keurig opgelost. Aardige verkoper.

Service
Mevr.Tillemans (Arnhem)
13/05/2015
10

Op deze dealer kun je vertrouwen.

Service
Anoniem
29/04/2015
10

Al ruim 20 jaar ben ik zeer tevreden over de heren die er werken en de Toyota' s waar ik in gereden heb.

Service
Anoniem
29/04/2015
6

Het is dat ik vast zit aan de dealer. Anders was ik waarschijnlijk al gaan "shoppen".

Service
dhr. C.W. van der Zwaag (Arnhem)
29/04/2015
10

Ervaar het gewoon als een perfecte garage met vriendelijke en meedenkende medewerkers.

Service
F.T.E. Duermeijer (Arnhem)
29/04/2015
9

Zoals aangegeven correct en vriendelijk personeel en goede voorlichting wat er gedaan wordt

Service
Hans Verduijn (Oosterhout(gld.))
29/04/2015
8

Prettige medewerkers.Goede prestaties.

Service
Jan Drost (Duiven)
29/04/2015
9

Of ik nu een nieuwe auto kwam kopen, of ik een gebruikte auto kwam kopen, of ik voor een grote beurt kom, of ik voor de bandenwissel kom, altijd correcte behandeling, vriendelijk en behulpzaam en dat is al 25 jaar zo.
Eigenlijk zou het een cijfer 10 moeten zijn, maar...dat komt misschien als de nieuwe locatie klaar is.

Service
Roel van Kooy (Westervoort)
29/04/2015
9

Goede service, vakmanschap, vriendelijke mensen.

Service
Vincent van Vliet (Arnhem)
29/04/2015
10

Mijn vertrouwen is (nog) nooit beschaamd. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd.

Service
Anoniem
08/04/2015
8

zo als vermeld ben ik zeer tevreden .

Service
Jan Leijting (Arnhem.)
08/04/2015
10

Heb tot nu toe niets te klagen gehad.

Verkoop
Ton en Wil van Ooijen (Valburg)
08/04/2015
8

Het cijfer 8 betreft de aankoop van de auto. Ik weet niet hoe het gaat met het onderhoud want dit is onze eerste aankoop bij deze dealer. Hoe dit verloopt is mogelijk bepalend voor een ander cijfer.

Service
Dhr. J.D.Tebbes (Elst)
01/04/2015
8

Klant vriendelijkheid prima

Service
Anoniem
25/03/2015
10

Alles volledig naar tevredenheid verlopen, alleen jammer dat er in Bemmel, Elst of Huissen geen nevenvestiging zit.

Service
Sonja Blom (Arnhem)
25/03/2015
9

Prima service...prima personeel bij de balie....prima werkplaats....kortom ik ben dik tevreden. Een leuke bijkomstigheid is, dat mijn auto gewasssen teruggeven wordt.

Service
van der Kracht (Velp)
25/03/2015
9

attent,vriendelijk

Service
Anoniem
18/03/2015
8

Goede service, correcte bediening

Service
F van ierland (Arnhem)
18/03/2015
10

Netten afhandeling

Service
Anoniem
04/03/2015
9

men weet waar het over gaat, rustige werksfeer, je kunt hier wachten tot alles klaar is, men geeft uitleg

Service
F.A.Timmermans (Arnhem)
04/03/2015
8

werd goed geholpen door uw medewerker.

Service
Van Boxtel (arnhem)
04/03/2015
9

Nogmaals, op vriendelijkheid en service

Service
DB. Gerbrands (Dieren)
26/02/2015
10

Goede ervaring, geen klachten.

Service
Anoniem
25/02/2015
8

Zowel bij de afdeling verkoop als de service/reparatie afdeling is de klant "koning".
Bij afspraken voor een onderhoud/reparatiebeurt worden afspraken correct afgehandeld.

Verkoop
Anoniem
19/02/2015
9

Omdat wij erg veel vertrouwen hebben gekregen in de verkoper en in de Toyota-auto natuurlijk, en wij, tot nu toe, straks weer voor een nieuwe Toyota zullen gaan!

Service
Anoniem
18/02/2015
6

In het verleden goed geholpen, service gaat achteruit.

Service
Mariska Poulussen (Arnhem)
18/02/2015
9

De receptie is supervriendelijk en goed technisch onderlegd. Ze kennen mij zonder dat ik mijn kenteken noem. Voelt zeer persoonlijk. Tijd voor een praatje. Ook de verkoper van mijn auto, nu bijna zeven jaar geleden, groet mij persoonlijk. Toyota is voor mij een heel betrouwbaar merk. Kan niet wachten op de nieuwe locatie!

Service
Dhr. RHB Wardenier (Arnhem)
12/02/2015
10

Uitstekende service en deskundigheid van de werknemers

Service
Anoniem
11/02/2015
10

service vriendelijkheid goede voorlichting

Service
Hazelaar (Arnhem)
11/02/2015
10

Zie eerder,mafspraken worden nagekomen

Service
Anoniem
05/02/2015
9

Klantgericht, duidelijk en prettig

Service
Dhr. M.G. van Tol (Laag Soeren.)
28/01/2015
8

Goede afspraakmogelijkheden, goede wachtruimte.

Service
Wim van den Assem (Duiven)
28/01/2015
10

Je wordt altijd goed geholpen en de uitvoering is zeer goed

Verkoop
Anoniem
14/01/2015
10

Vertrouwde en zeer vriendelijke verkoper. Inmiddels de 5e Toyota( 4e RAV4) Over 3 jaar weer graag.

Service
Boudewijn van der Lecq (Arnhem)
14/01/2015
10

Prima bedrijf, goede service, komt afspraken na. Wachten in wachtruimte incl. koffie/thee. Deskundig personeel bij de receptie.
Inmiddels vijf jaar klant en dat blijft wel zo.

Verkoop
Anoniem
13/01/2015
10

Transparant advies, geduldig en serieus geholpen met een gezonde vleug humor en grondige uitleg bij aflevering. De nieuwe Auris is ook echt een dikke auto, mooi kwaliteitsproduct. Helemaal top!

Verkoop
Dhr B van Rosendal (Arnhem)
05/01/2015
10

Service en als persoonlijk ervaren medeleven gedurende ernstige ziekte van mijn vrouw geven dit bedrijf recht op de 10

Verkoop
Rinske Hoek (Huissen)
05/01/2015
10

De meneer die mijn geholpen heeft, dhr Ooijer, was eerlijk, duidelijk en heeft mij niks aangesmeerd en dat vind ik heel belangrijk. Luisteren naar de wensen van de klant en dan een eerlijke mening geven waarom niet of wel en eventueel andere opties geven wat mogelijk is zonder te pushen kan niet iedereen. Hij kan dat wel. Een hele fijne verkoper!

Service
Anoniem
30/12/2014
8

werd zeer goed en vlug geholpen

Service
Anoniem
29/12/2014
10

Goede servise , klantvriendelijke behandeling

Service
Anoniem
24/12/2014
8

betrouwbare auto's met een betrouwbare en betaalbare dealer

Service
Anoniem
24/12/2014
9

Er wordt correct gewerkt. Auto werd keurig gezogen en gewassen afgeleverd na de grote beurt.

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Goede service

Service
Dhr. R. Nijman (Arnhem)
24/12/2014
10

Louwman Arnhem is een autodealer die haar klanten met een oprecht gemeende persoonlijke tint behandeld. Iedere keer dat ik er binnenloop, of het nou is voor de grote beurt of het wisselen van de winterbandjes, krijg ik het gevoel oprecht welkom te zijn! Dit vind ik een zeer bijzondere prestatie die ik bij nog geen enkele andere autodealer ben tegengekomen. Ik kan Toyota Louwman Arnhem dan ook van harte aanbevelen!

Service
Egbert Nekkers (Velp)
24/12/2014
7

Ik mis de empathie en het meedenken naar een oplossing (was een administratief probleem)
En ook.
Versnellingsbank van Yaris al vanaf het begin krakend. Werd afgedaan als "een tandwieltje scheef"
Dat werd steeds erger. Nu uit garantie. Ik moet meer op mijn strepen staan.

Verkoop
Jan van Lier (Warnsveld)
10/12/2014
9

Prettig bedrijf om zaken mee te doen.
Zeer goede service bij de onderhoudsbeurten.

Service
Anoniem
02/12/2014
8

Het is een goede garage, goede service en klant vriendelijk.

Service
F.D. Hollander (Arnhem)
02/12/2014
8

Goede wachtruimte plus koffie of thee.
Afspraken worden nagekomen.

Service
Anoniem
01/12/2014
10

perfecte service en goede communicatie

Verkoop
Anoniem
12/11/2014
8

Je bent welkom als je komt, en als er problemen waren met de auto, dan wordt het zo snel mogelijk opgelost of gezocht naar een oplossing. We zijn al een aantal jaren bekend. Dit verloopt prima.
Een pluim

Verkoop
R Hieselaar (Arnhem)
12/11/2014
10

Ik schaf nu voor de vierde keer een Toyota bij dezelfde dealer aan, en dit omdat ik erg tevreden ben over de mensen die er werken. Men werkt professioneel, is vriendelijk en levert goed werk af.

Service
Anoniem
29/10/2014
7

het wachten

Verkoop
Coen ten Hagen (Huissen )
27/10/2014
8

De 8 is verkregen door met name de Professionele en tegelijkertijd warme houding van uw werknemers. Dit cijfer had wat mij betreft hoge kunnen zijn als de algehele indruk/uitstraling van Toyota op een hoger niveau was. Hier zijn duidelijk winstpunten te behalen zodat het voor uw verkopers makkelijker verkopen is. Ik denk dat Toyota Nederland of zelfs wereldwijd moet sturen op beleving. De goede auto is altijd onderscheidend genoeg geweest. Maar in deze tijd maken bijna alle merken goede auto's alleen de merken die sturen op beleving zie je heel snel en in relatief kort tijdsbestek boven de rest uitsteken. Hier is, denk ik voor Toyota als merk op zichzelf winst te behalen.

Verkoop
F.G.J KOX, Frits (Doorwerth)
27/10/2014
9

betrouwbaar klantgericht vriendelijk

Service
Dhr. van Lier (Warnsveld)
23/10/2014
10

Prettige behandeling door medewerkers.
Afspraak correct afgehandeld voor de opgegeven prijs.

Service
Anoniem
21/10/2014
9

Snelle service, klantvriendelijk, prettige locatie om te wachten tot reparatie gereed is.

Service
Anoniem
21/10/2014
6

Afspraak was niet goed in agenda genoteerd door garage waardoor ik voor hen onverwachts kwam. Twee keer zo lang op de auto moeten wachten als van tevoren geïndiceerd. Niet het gevoel gekregen serieus te worden genomen.

Service
Dhr. W. Snoijink (Arnhem)
21/10/2014
10

Organisatie, altijd "gastheerlijke", niet-opdringerige en sympathieke verkopers - ook als ik alleen voor de werkplaats kom - en vriendelijk werkplaatsonthaal alsmede stiptheid bij afspraken.

Verkoop
Trudy ten Boom (Elst)
21/10/2014
9

Een goede locatie, snelle afhandeling, ná een afspraak, aardige mensen, héél belangrijk!

Verkoop
Willy Mom (Arnhem)
21/10/2014
9

Onze verkoper de heer Paul Evers heeft ons prima geholpen en kwam zeer relaxt over.
Een prettig persoon en zeer beleefd.

Service
Egbert Steeman (Westervoort)
16/10/2014
8

Dichtbij huisadres .

Service
Anoniem
15/10/2014
10

De dealer heeft er alles aan gedaan om mijn vertrouwen te wekken.

Service
Anoniem
15/10/2014
9

Ik word goed te woord gestaan, er zijn geen onduidelijkheden

Service
Mevr. W. Stein (Arnhem)
15/10/2014
10

Alles liep volgens afspraak. Keurig netjes behandeld.

Service
Anoniem
14/10/2014
10

Klantvriendelijke en adequate benadering is perfect!

Service
Anoniem
14/10/2014
8

Goede service en klantgericht.

Service
Anoniem
13/10/2014
10

goede service, goede kwaliteit, klantvriendelijk, betrouwbaar

Service
Anoniem
09/10/2014
8

rijden nog niet zolang Toyota,

Service
A. Arends (Lingewaard)
08/10/2014
9

De persoonlijke benadering en de aandacht bij het brengen van de auto en bij het afhalen de uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
g.hoes (arnhem)
08/10/2014
8

betroubaar, vriendelijk

Service
Ir. Frits Pronk (Oosterbeek)
08/10/2014
10

Mijn beoordeling is over de jaren niet veranderd en altijd zeer positief geweest. Wat moet ik nog toevoegen ?
Het is een merk en een dealer waar ik beslist bij blijf in de toekomst: never change a winning horse !

Service
J. Heitink (Velp)
08/10/2014
9

Betrouwbaar, snel en accuraat

Service
Anoniem
03/10/2014
8

betrouwbaarheid en openheid bij vragen

Service
Dhr.M.C.Hogerhorst (Arnhem.)
03/10/2014
9

DUIDELIJKHEID MET AFSPRAAK MAKEN
DIRECT WETEN WAT DE KOSTEN ZIJN
DUIDELIJKE UITLEG BIJ EXTRA ONKOSTEN
TIJDSDUUR KWAM OVEREEN MET AFSPRAAK VOORAF
KEURIGE AFLEVERING VAN SCHONE AUTO.

Service
Anoniem
01/10/2014
8

Goede ervaring met verkoop en receptie en met werkplaats iets minder.

Service
de vries (berg en dal)
01/10/2014
8

vriendelijk, aandacht

Verkoop
Vos T (Arnhem)
30/09/2014
9

Goede en duidelijke uitleg, en nette behandeling

Service
HTM van Alst (Doornenburg)
29/09/2014
9

fijne dealer en correcte behandeling, geen problemen

Service
Anoniem
25/09/2014
9

De service beurt is grandioos correct uitgevoerd

Service
Anoniem
24/09/2014
7

er zijn verbeter puntjes kwa materiaal van uit de groothandel.

Service
ZWEERS G.C. (ARNHEM)
24/09/2014
9

ALLES NETJES EN GOED GEDAAN EN AFGEHANDELD

Service
A. Hazevoet (Arnhem)
23/09/2014
9

afspraak is nagekomen (prijs), geen verrassingen. prima advies. klantvriendelijk. genoeg leesmaterialen tijdens de wachttijd en uiteraard lekkere koffie :)

Service
Anoniem
23/09/2014
8

Vriendelijk en snel geholpen.

Service
Anoniem
23/09/2014
9

Vanaf het begin (verkoop) en de 3 onderhoud beurten volledig netjes behandeld geweest.
Hopen dat het zo blijft.

Service
Walter van der Bron (Arnhem)
23/09/2014
10

klantvriendelijk en service, komen afspraken na, denken mee met klant

Service
Anoniem
19/09/2014
10

Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring met dit bedrijf

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Omdat ik correct behandeld ben en de auto binnen de afgesproken tijd klaar was.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

de aspecten, prettig ontvangst, probleem oplossend, duidelijke situatie uitleg, wekken niet de indruk mijn geld voor minimale prestatie te begeren, bieden opties in de kosten van onderhoud.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Alles klopte. Alles viel op de juiste plaats. Aflevering was veel eerder dan aanvankelijk gepland.

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
10/09/2014
9

duidelijke afspraken in een hartelijke sfeer

Service
Anoniem
10/09/2014
8

ik geef niet snel hoger

Service
Mw. Kruisenga (Arnhem)
10/09/2014
10

Vriendelijk, service gericht en bekwaam en m.i eerlijk naar de consument

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Kwaliteit leveren in klantvriendelijkheid, onderhoud.

Verkoop
Dhr. J.van Capel (Huissen)
08/09/2014
8

Eerste indruk.

Service
R Blom (arnhem)
04/09/2014
8

goede uitleg over te repareren onderdelen, kloppende prijsopgaaf, snelle afhandeling, gratis leenauto

Service
Anoniem
03/09/2014
9

goede service, heldere uitleg en kostenopgave, men denkt met je mee

Service
Anoniem
03/09/2014
8

Prima service, goede koffie

Service
Dhr Cbhm Goes (Bemmel)
03/09/2014
9

Goede garage klantgericht vriendelijk duidelijk eerlijk.

Service
Dhr hubert wittens (Arnhem)
03/09/2014
10

Ze doen alles wat beloofd is. Ze denken mee en proberen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Prima

Service
Anoniem
27/08/2014
8

vriendelijk, betrokken, duidelijk

Service
Anoniem
27/08/2014
7

moesten moeite doen om een afspraak te maken. 2x bellen, werden ook niet (tijdig) teruggebeld. Het excuus was de vakantieperiode.

Service
Anoniem
27/08/2014
8

De dealer an sich voldoet aan de wensen. De uitvoering van sommige "klantgerichte" service mist soms enig begrip naar de klant

Service
Anoniem
26/08/2014
9

goede service en vriendelijk personeel

Service
Gemma van Sas (Bemmel)
20/08/2014
5

Er bestond aanvankelijk onduidelijkheid over de hoogte van de onderhoudsbeurt. Voor oudere Toyota's bestaat er namelijk geen vaste prijs meer. Dat maakte dat ik 2 verschillende prijsopgaven had van 2 verschillende Toyota-dealers. Daar zijn we uitgekomen. Een ander punt was dat mijn sleutel kapot was. Daar kreeg ik later bericht van dat deze voor €221 !!!! bij te bestellen was. Ik heb de sleutel vervolgens zelf bij laten maken voor € 22,50...............

Service
mvr. a.stuveborg (arnhem)
20/08/2014
9

ik voel me een gewaardeerde klant .

Verkoop
Willem de Graaff (Arnhem)
19/08/2014
8

netjes en vriendelijk

Service
Anoniem
18/08/2014
7

Service is ruim voldoende

Service
Dhr. R. de Jong (Oosterbeek)
18/08/2014
9

Dit is een gemiddelde van twee beoordelingen (8 en 10). Hoewel ik het niet echt storend vind, kreeg ik toch een telefoontje over een reeds voltooide onderhoudsbeurt. Er gaat dus kennelijk iets mis met de interne communicatie. Dit heeft echter ook een pluspunt, klanten krijgen voldoende aandacht. De vraag is echter of dat door klanten altijd als positief wordt ervaren of dat er ook klanten zijn die dit opdringerig vinden.

Service
Anoniem
13/08/2014
8

Goed persoonlijke aandacht

Service
Anoniem
12/08/2014
8

algemene indruk

Service
Mevr. J.G Diender van Asperen (Elst (gld ))
12/08/2014
9

Vriendelijk personeel en goede service.

Service
Anoniem
11/08/2014
9

Ik rij al ruim 30 jaar Toyota en heb al mijn auto's nieuw bij dezelfde dealer gekocht.
Ik vertrouw hen en maak daarom graag gebruik van hun kennis en kunde.

Verkoop
Anoniem
04/08/2014
9

Goede service, vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
04/08/2014
8

Goede service.

Service
Anoniem
31/07/2014
8

Altijd vriendelijk en geode uitleg over zaken.

Service
Ron van der Woude (Velp)
31/07/2014
7

Op de vraag/vragen werd(en) correct beantwoord en men gaf ook duidelijke uitleg.
En dat is wat de klant wil duidelijkheid.

Service
Anoniem
30/07/2014
8

geheel is prima verlopen

Service
Anoniem
30/07/2014
8

klantvriendelijk, behulpzaam en kundig personeel.

Service
Anoniem
30/07/2014
10

Deze dealer verstaat zijn vak. Geeft gedegen informatie over uit te voeren reparaties en levert goed werk af.
Bij grotere reparaties wordt een duidelijke gedetailleerde offerte uitgebracht, waar men zich ook aan houdt.
Vriendelijk en deskundig baliepersoneel maakt de zaak compleet.

Service
Anoniem
30/07/2014
8

Onderhoud wordt goed uitgevoerd. Meestal op korte termijn afspraak te maken.
Belangrijkste minpunt is dat sinds de organisatie door Louwman is overgenomen er typisch sprake is van een organisatie die door kengetallen gestuurd wordt. Ik mis de man die motorolie door zijn aderen heeft stromen in plaats van bloed.

Service
Anoniem
29/07/2014
7

Ik ben tevreden, omdat ze aardig tegen mij zijn.

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
8

De eerste indruk is uitstekend. Het personeel lijkt heel attent. De presentatie van de nieuwe auto (en de bijbehorende taart van chocola) was erg leuk verzorgd. Ook het voorstellen aan de receptionist was prettig.

Verkoop
Anoniem
29/07/2014
9

Alles was prima; geen op- of aanmerkingen

Service
T.F.J.Worm (Duiven)
29/07/2014
8

een 8 is hoog

Service
willem de Ruijter (Arnhem.)
29/07/2014
9

Vakbekwaam en net personeel .
Garage is onderdeel van Louwman ,moet dus wel goed georganiseerd zijn.

Service
Anoniem
25/07/2014
9

Correct en betrouwbaar.

Service
Anoniem
23/07/2014
9

betrouwbaar

Service
carla de klein (heteren)
23/07/2014
8

omdat we de laatste 15 jaar daar al klant zijn en steeds goed geholpen zijn

Service
Anoniem
22/07/2014
9

Erg vriendelijk

Service
Anoniem
22/07/2014
8

Deskundigheid, klantvriendelijkheid, duidelijkheid in prijs en verrichte werkzaamheden. Plezierige wachtruimte met TV, leesvoer, koffie/thee. Alleen de soep ontbreekt helaas.
Verder zou de mogelijkheid van het lenen van een damesfiets (met rokzadel) fijn zijn als de reparatie meer tijd vraagt.

Service
D.J.Mantel (Velp (GLD))
22/07/2014
10

Een goed bedrijf dat grote waardering verdient en werkt zoals het moet.

Service
Anoniem
17/07/2014
9

Zeer klantvriendelijk en een prima en correcte gesprekspartner.

Verkoop
Anoniem
16/07/2014
8

Zeer fijne verkoper, moest wel een aantal keren zelf achter iets aan bellen maar dat had te maken met administratie en financiën.

Service
Anoniem
16/07/2014
10

Houden zich aan de afspraken en ik heb hier een zeer prettig bij. Alle lof.

Service
Anoniem
16/07/2014
9

Kwaliteit en service

Service
J. Peters (Arnhem)
16/07/2014
10

Prettige medewerkers, prima service!

Verkoop
J.H . van de Kamp (Driel)
16/07/2014
8

zijn netjes en vriendelijk

Service
J. Hamminga (Elst Gld)
10/07/2014
9

goede service en gezellige, blije mensen.

Service
A van Tuil (Arnhem)
09/07/2014
8

Ik vind 8 een mooi cijfer en zou willen dat men mij altijd met een 8 beoordeelde

Service
Anoniem
09/07/2014
9

Keurige en vriendelijke servicr

Verkoop
A. Joosten-van Os (Velp)
08/07/2014
8

een 8 vind ik een hoog cijfer. Ik ben dan ook zeer tevreden.

Service
Anoniem
08/07/2014
8

Ze zijn goed in hun werk en een betrouwbare partner voor het onderhoud van mijn auto.

Service
Harry van Rheede (Elst)
08/07/2014
9

Al jarenlang kom ik bij deze dealer in Arnhem, waarbij de klantvriendelijkheid en vakmanschap voor mij belangrijke punten zijn.

Service
wil nieuwland (dierrn)
08/07/2014
8

Zeer tevreden

Service
A.J. Rouwhorst (Elst)
01/07/2014
7

omdat dit mijn mening is over de dealer

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
10

Klantvriendelijk, correct, betrouwbaar,

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Omdat ze goed helpen en vriendelijk zijn

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Ze zijn duidelijk, winden er voor mij gevoel geen doekjes om en persoonlijk.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goede service en prettige medewerkers

Service
Anoniem
26/06/2014
9

prima service, attent personeel en duidelijke afspraken

Verkoop
B.R. Smit / M.J.T. Smit- Loeters (Huissen)
26/06/2014
10

Het aan- en verkoopproces is uitstekend verlopen. De beschikbaarheid en de verleende dienstverlening waren van een ongekend hoog service niveau. Kortom, onze complimenten aan de verkoper de heer P. Evers.

Service
F.van.ierland (arnhem)
26/06/2014
8

een prima afhandeling

Verkoop
Marianne (Arnhem)
26/06/2014
9

Vriendelijke verkoper, goed advies en prima service

Service
Peter van Hornsveld (Arnhem)
26/06/2014
9

Ik kom al jaren bij Toyota en rijd al zowat mijn hele leven Toyota, ik heb eerlijk gezegd niet veel vergelijkingsmateriaal,
heb hier heel zelden iets meegemaakt wat niet naar tevredenheid was, hoor ook wel eens over concurrerende dealers dat
het daar niet altijd het geval is.

Service
Rien de Hart (Hoenderloo)
26/06/2014
9

betrouwbaar en klantvriendelijk

Service
Anoniem
16/06/2014
8

goede kwaliteit onderhoudsbeurt

Verkoop
Anoniem
13/06/2014
10

De bediening was zeer fijn en de uitleg eveneens.

Verkoop
feron (beek)
13/06/2014
8

Prima garage met fijne service en mensen.

Service
Anoniem
12/06/2014
8

gewoon goede dealer, klantvriendelijk, goede service

Service
H.E.M.Wubbolts (Huissen)
12/06/2014
7

Vriendelijk personeel,vooraf prijsopgave en veilig gevoel na bezoek aan de werkplaats.

Service
Anoniem
11/06/2014
10

Uitstekende service. Vriendelijk personeel. Vooraf prijsopgave die uiteindelijk klopt. Er wordt meegedacht met de klant. Meekijken met de monteurs is geen probleem.

Service
Anoniem
11/06/2014
8

Op zich prima, goed voorlichting en op de hoogte gehouden van de extra reparaties. Prijs van beurt was opgegeven zonder btw, viel daarom achteraf wel tegen.

Verkoop
Anoniem
11/06/2014
7

Het was gewoon hoe ik verwachtte niet meer niet minder

Service
Anoniem
11/06/2014
6

Het lijkt er op dat er geen tijd meer is voor een zeer vaste klant. ik ben dan ook in overweging om naar een andere dealer/garage te gaan.

Service
Anoniem
06/06/2014
9

Betrouwbaar

Verkoop
Fam. van der Tuuk (Elst (Gld.))
06/06/2014
8

Servicegerichtheid, betrouwbaarheid en laagdrempeligheid maken, dat ik de dealer Toyota Louwman Arnhem van harte kan aanbevelen.

Service
G C A Gelsing (Gendt)
06/06/2014
8

alles naar wens

Service
Mevr Vulperhorst (Zevenaar)
04/06/2014
9

fijne en vakkundige behandeling

Service
Patrick van der Gun (Vianen)
04/06/2014
8

N/A

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.